Ο εξωτερικός χώρος είχε μια πολύ πρακτική λύση για όλους σχεδόν τους τομείς εφαρμογής τα τελευταία χρόνια. Ως εκ τούτου, η επιλογή υλικού WPC απολαμβάνει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον για τον σχεδιασμό του κήπου εδώ και χρόνια και θεωρείται επιτυχημένο προϊόν. Οι πίνακες είναι ακριβώς στην τάση, επειδή η εμφάνισή τους είναι μοναδική και ενισχύει κάθε εξωτερικό χώρο.

Τι σημαίνει πραγματικά WPC?

Οι σανίδες WPC είναι πολύ γνωστές στον σχεδιασμό του κήπου και της βεράντας, επειδή αποτελούν την καλύτερη εναλλακτική λύση για την επιλογή του ξύλου ως υλικού. Ο όρος WPC προέρχεται από τα αγγλικά και σημαίνει Wood-Plastic-Composites, που στα γερμανικά σημαίνει σύνθετα υλικά ξύλου-πλαστικού. Οι σανίδες θεωρούνται πολύ οικολογικές και πρακτικές για κάθε χρήση στον χώρο του κήπου. Οι πιο δημοφιλείς τομείς εφαρμογής περιλαμβάνουν υπερυψωμένα κρεβάτια, οθόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων και καλύμματα δαπέδου, όλα κατασκευασμένα από σανίδες WPC. Θεωρούνται επίσης μια εναλλακτική λύση για τις ξύλινες σανίδες, αλλά το 60% από αυτά είναι από ξύλο, το 40% από πλαστικό και τα πρόσθετα. Η τάση ξεκίνησε ως ιδέα τη δεκαετία του 1960, αλλά οι κατασκευαστές δεν ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα για τα προϊόντα και δεν διαδόθηκαν στην αγορά. Μόνο το 1990 οι επενδύσεις δαπέδων έγιναν πολύ γνωστές και σήμερα θεωρούνται υλικά υψηλής ποιότητας για το σχεδιασμό του κήπου.

Επιλογή υλικού υψηλής ποιότητας και χωρίς θραύσματα

πίνακες πισίνας wpc

Πίνακες WPC ως οθόνες απορρήτου

Οι πίνακες WPC είναι επίσης διαθέσιμοι ως οθόνες απορρήτου από αδιάκριτα βλέμματα. Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων είναι κατάλληλη για κάθε σχέδιο κήπου. Η διαφορά στο κατάστρωμα είναι μεγάλη. Αυτός ο τύπος οθόνης απορρήτου προσφέρεται ως κιγκλιδώματα φράχτη, τα οποία είναι κατάλληλα για αυτοσυναρμολόγηση. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να σχεδιάσετε ένα σκίτσο εκ των προτέρων και να μετρήσετε με ακρίβεια τη θέση της οθόνης απορρήτου.

Όταν συναρμολογείτε τις σανίδες WPC, τα πηχάκια φτάνουν περίπου τα 170-180 εκατοστά ύψος, το οποίο είναι ιδανικό για προστασία της ιδιωτικής ζωής. Ωστόσο, οι θέσεις που μπαίνουν ενδιάμεσα πρέπει να σκυροδετηθούν για να επιτευχθεί καλή σταθερότητα. Το απλό σύστημα κλικ διευκολύνει τη ρύθμιση.

Όταν χρησιμοποιούνται ως οθόνη απορρήτου, οι πίνακες WPC έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα, δηλαδή είναι πολύ εύκολο στη φροντίδα και ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες. Η επιφάνεια με αμμοβολή κάνει το φράχτη να φαίνεται πολύ φυσικό. Η οθόνη απορρήτου έχει τεράστια αντίσταση στις περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Σχεδιάστε την οθόνη απορρήτου σας σύμφωνα με το ατομικό σας γούστο

πάνελ wpc πίνακες

Πίνακες WPC ως δάπεδο βεράντας

Οι σανίδες WPC τοποθετούνται ταχύτερα από οποιοδήποτε άλλο κατάστρωμα και ο λόγος για αυτό είναι η ελαφριά κατασκευή από αλουμίνιο. Γενικά, αυτός ο τύπος δαπέδου είναι κατάλληλος για ανακαινίσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η συναρμολόγηση είναι πολύ εύκολη και ευέλικτη χάρη στο πρακτικό σύστημα στερέωσης των σανίδων. Αυτό αναδεικνύει επίσης τη φυσική εμφάνιση ξύλου των σανίδων WPC. Η επιφάνεια είναι εύκολη στη φροντίδα και χωρίς θραύσματα λόγω της υψηλής ποιότητας επεξεργασίας, μπορείτε να πάτε ξυπόλητοι σε αυτήν, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για πολλούς ιδιοκτήτες βεράντας.

Απολαύστε τον εξωτερικό χώρο με την ελκυστική επένδυση δαπέδου

καφέ ιδέες διαδρόμου wpc

Ανήκουν στην ίδια κατηγορία Πίνακες BPC, που βασικά αποτελούνται από μπαμπού και συνδυάζονται με τον κήπο με οπτικά ελκυστικό τρόπο. Περισσότερες πληροφορίες για το Μπορείτε να βρείτε τους πίνακες BPC εδώ.

χρήση πινάκων wpc

 

κιτ σανίδων wpc  δάπεδο wpc  gabions και πίνακες wpc  πισίνες wpc σαν δάπεδο  Σετ σανίδων WPC  σανίδες δαπέδου προστασίας wpc οθόνη απορρήτου wpc πίνακες  κομψό wpc ασφαλείας δάπεδα από βεράντες  στολισμός ιδεών wpc  συμβουλές για στολισμό ιδεών wpc  ιδέες διαδρόμου wpc  wpc φράχτη  φράχτες wpc σανίδες