Ένα φρέσκο ​​και νέο τατουάζ πρέπει να φροντιστεί σωστά από την αρχή, γιατί οι πρώτες μέρες είναι κρίσιμες. Το θέμα της φροντίδας τατουάζ σχολιάζεται ξανά και ξανά. Ο λόγος για αυτό είναι οι συχνές περιπτώσεις δηλητηρίασης αίματος, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν θανατηφόρες συνέπειες για τους ανθρώπους. Η συντακτική ομάδα μας έχει ετοιμάσει 3 σημαντικές συμβουλές για τη φροντίδα του τατουάζ για όλους τους λάτρεις του τατουάζ και θέλουμε να σας δείξουμε αμέσως πώς μπορείτε να απολαύσετε το νέο σας έργο τέχνης περισσότερο.

Κρέμες

Η κρέμα είναι απαραίτητη για τη μετέπειτα φροντίδα του τατουάζ, επειδή μια προσεκτική εφαρμογή της κρέμας μετά το τρύπημα προστατεύει από μολύνσεις. Με την εφαρμογή λοσιόν μπορείτε να μειώσετε την απώλεια χρώματος, η οποία θα είναι πολύ επιζήμια για εσάς μετά από λίγο. Κατά κανόνα, η πρώτη εβδομάδα μετά το τρύπημα θεωρείται η πιο σημαντική από όλες. Ο λόγος για αυτό είναι ότι η συχνή εφαρμογή κρέμων είναι απαραίτητη τις επόμενες ημέρες. Συνιστάται να συζητήσετε την επιλογή των κρεμών με ειδικούς, επειδή υπάρχουν πολλά προϊόντα χωρίς επιφύλαξη στην επιλογή που έχουν τρομερές συνέπειες για το δέρμα. Δεν υπάρχει νούμερο 1 κρέμα τατουάζ, αλλά υπάρχει μια παραλλαγή που έχει επαινεθεί από ειδικούς του κλάδου. Το προϊόν περιποίησης ονομάζεται βαζελίνη και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για το μοναδικό του αποτέλεσμα. Ο λόγος για αυτό είναι ότι η βαζελίνη δεν περιέχει συντηρητικά και επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργικών αντιδράσεων.

Την πρώτη εβδομάδα μετά το τρύπημα, πρέπει να εφαρμόζετε κρέμα 3-5 φορές την ημέρα

κρέμες φάρμακα φροντίδας τατουάζ

Σωστή διατροφή

Το σώμα σας χρειάζεται βιταμίνες κάθε μέρα επειδή διασφαλίζει έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Η σωστή διατροφή εγγυάται στους ανθρώπους καλύτερη απόδοση και παραγωγικότητα στην καθημερινή ζωή. Η σωστή κατανάλωση βιταμινών είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα φρέσκα τατουάζ. Για την ακρίβεια, χρειάζεστε βιταμίνη C, επειδή η επούλωση πληγών υποστηρίζεται έντονα από τη βιταμίνη.

Μπορείτε να καλύψετε ολόκληρη την ημερήσια απαίτησή σας για βιταμίνη C με πολλά είδη φρούτων και λαχανικών. Τα πιο πλούσια σε βιταμίνη C τρόφιμα είναι τα λεμόνια, τα πορτοκάλια και οι φράουλες και αυτά είναι μεταξύ των 10 κορυφαίων τροφών που πρέπει να τρώτε καθημερινά. Η συνιστώμενη ημερήσια διατροφή είναι: 100 mg βιταμίνης C είναι ίσα με 200 g φράουλες. Η αποφυγή του αλκοόλ είναι πολύ σημαντική γιατί οι βιταμίνες καταστρέφονται όταν καταναλώνονται.

Η επούλωση των πληγών σας υποστηρίζεται έντονα από τη βιταμίνη C.

Διατηρήστε τη διατροφή για τατουάζ

ΚΑΘΑΡΗ

Ο καθαρισμός και το πλύσιμο είναι πολύ σημαντικά για τα τατουάζ και πρέπει να γίνονται πολύ προσεκτικά. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να πλύνετε το νερό της πληγής και τα υπολείμματα βαφής το πρωί και το βράδυ. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να προσέχετε τα χέρια σας, καθώς πρέπει να είναι απολύτως καθαρά και απολυμασμένα. Μπορεί να δείτε ένα γλοιώδες στρώμα στο πρώτο πλύσιμο που πρέπει να ξεπλυθεί. Τα ουδέτερα PH απορρυπαντικά συνιστώνται επειδή δεν περιέχουν καθόλου αρώματα. Υπάρχουν ειδικά αφρόλουτρα που έχουν αναπτυχθεί μόνο για το δέρμα με τατουάζ.

Ο καθαρισμός του τατουάζ πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικός

φροντίδα πλύσης τατουάζ

Η θεραπεία του πρόσφατα τατουάζ δέρματος είναι πολύ σημαντική αυτές τις μέρες, επειδή οι πληγές μολύνονται πολύ συχνά. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο είναι το τατουάζ, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην ακριβή και καλή φροντίδα.

ΕΓΩ.Κάντε την έρευνά σας για τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης τατουάζ

κρέμα φροντίδας τατουάζ

 

200 γραμμάρια φράουλες είναι αρκετά για καθημερινή επούλωση πληγών

τατουάζ διατροφής φράουλας  κρέμες περιποίησης τατουάζ φροντίδα τατουάζ με βιταμίνη c