Είναι γνωστό ότι πηγαίνετε στον οδοντίατρο με πονόδοντο. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να πάει τόσο καλά αν ταξιδεύετε με ένα σακίδιο και θέλετε να το κάνετε χωρίς πολιτισμό για λίγο. Στη συνέχεια, από όλες τις εποχές, οι νόμοι του Μέρφι θα πρέπει να ισχύσουν και μπορείτε να νιώσετε τα πρώτα σημάδια πονόδοντου. Για κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχετε μαζί σας μερικές πρακτικές συμβουλές, ώστε να βοηθήσετε τον εαυτό σας καλύτερα. Ένας πονόδοντος δεν μπορεί να αγνοηθεί, αλλά είναι καλύτερο να κάνετε κάτι γι ‘αυτό αμέσως. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι προκαλεί τον πόνο και μπορούμε ακόμα να ηρεμήσουμε το δόντι για λίγο μέχρι να μπορέσουμε επιτέλους να δούμε τον οδοντίατρο. Μπορείτε να παρέχετε τις πρώτες βοήθειες εάν γνωρίζετε οικιακές θεραπείες για τον πονόδοντο ή τουλάχιστον μπορείτε να τις προσδιορίσετε.

Όταν ταξιδεύετε, θα πρέπει να γνωρίζετε μερικές θεραπείες για τον πονόδοντο

σπιτικές θεραπείες για τον πονόδοντο κατά τη διάρκεια της πτήσης

Φυσικές θεραπείες στο σπίτι για τον πονόδοντο

Οι φυσικές θεραπείες στο σπίτι δεν χρειάζονται μόνο όταν κάνετε διακοπές στην έρημο. Μερικές φορές δεν μπορείτε να καταφύγετε στις λύσεις της παραδοσιακής ιατρικής για άλλους λόγους. Μερικοί άνθρωποι έχουν απλώς μια δυσανεξία σε ορισμένες ουσίες στα ναρκωτικά και ως εκ τούτου χρειάζονται μια εναλλακτική λύση.

Υπάρχουν επίσης συχνές περιπτώσεις με έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες που συχνά είναι απελπισμένες για οδοντιατρική θεραπεία. Τα παιδιά ανήκουν επίσης στην ομάδα των ασθενών που συχνά ανταποκρίνονται καλύτερα στα φυσικά σκευάσματα. Αλλά ας ρίξουμε μια ματιά στο ποια σπιτικά φάρμακα τόσο ειδικά για τον πονόδοντο λειτουργούν καλά.

Μπορείτε να ανακουφίσετε προσωρινά τον πόνο με φυσικά και πολύ υγιή μέσα 

σπιτικές θεραπείες για λάδι γαρίφαλου πονόδοντου

Το απλό αλάτι διαλυμένο σε νερό μπορεί να προσφέρει αισθητή ανακούφιση μετά το ξέπλυμα του στόματος

σπιτικές θεραπείες για το φύτρο σιταριού πονόδοντου

Σιταρόχορτο

Το μάσημα του σιταρόχορτου απελευθερώνει χυμούς που έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στην πληγείσα περιοχή. Λέγεται επίσης ότι το σιταρόχορτο μειώνει την πέτρα ταυτόχρονα.

Μπορείτε να καλλιεργήσετε μόνοι σας σιταρόχορτο και να το μαζεύετε πάντα φρέσκο ​​ή να αγοράζετε το χυμό στο φαρμακείο

σπιτικές θεραπείες για πονόδοντο σιταρόχορτο

κρεμμύδι

Το μάσημα ωμών κρεμμυδιών δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό. Τα ενεργά συστατικά του διάσημου λαχανικού είναι αντιβακτηριακά και καταπρανουν τον πονόδοντο. Ένα καλό σπιτικό φάρμακο, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις εξακολουθείτε να έχετε στο σπίτι.

Δυσάρεστο αλλά αποτελεσματικό – θα πρέπει να μπορείτε να τρώτε ωμά κρεμμύδια 

σπιτικές θεραπείες για κρεμμύδι πονόδοντου

Γαρύφαλλο / λάδι γαρίφαλου

Το αποτελεσματικό για τα γαρίφαλα είναι το λάδι γαρίφαλου, το οποίο ανακουφίζει από τον πόνο με ευχάριστο και αρωματικό τρόπο. Το λάδι γαρίφαλου καταπρανει την πληγείσα περιοχή και σύντομα θα νιώσετε ανακούφιση. Μπορείτε να μασήσετε ένα μπουμπούκι γαρύφαλλου ή να εφαρμόσετε μη αραιωμένο λάδι στην πληγείσα περιοχή χρησιμοποιώντας ένα στυλεό αυτιού.

Το γαρύφαλλο είναι ένα θαυμαστό φάρμακο που περιμένει ακόμα να ξαναβρεθεί 

σπιτικές θεραπείες για τον πονόδοντο

Φεύγει η γκουάβα

Η γκουάβα λειτουργεί καλά κατά του πονόδοντου, απλά λόγω των αντισηπτικών ιδιοτήτων του. Ετοιμάστε ένα φρέσκο ​​τσάι από φύλλα γκουάβα και ξεκουραστείτε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Εξωτικό και νόστιμο – το τσάι από φύλλα γκουάβα βοηθά επίσης κατά του πονόδοντου 

σπιτικές θεραπείες για εκχύλισμα φύλλου γκουάβα πονόδοντου

σκόρδο

Το σκόρδο χρησιμοποιείται για τον πονόδοντο με παρόμοιο τρόπο και με το ίδιο αποτέλεσμα με το κρεμμύδι. Το δάγκωμα ωμό μπορεί να είναι πραγματικά ωφέλιμο. Αλλά πάντα αξίζει τον κόπο.

Δοκιμή θάρρους νούμερο 2- μασήστε μια ωμή σκελίδα σκόρδου 

σπιτικές θεραπείες για σκόρδο πονόδοντου

Βάλτε ένα κομμάτι σκόρδο στο προσβεβλημένο δόντι και εκπλαγείτε ευχάριστα 

σπιτικές θεραπείες για τον πονόδοντο απότομο πόνο

Κρύα κομπρέσα

Το κρυολόγημα βοηθά σε οποιαδήποτε φλεγμονή και είναι επίσης καλό για τον πονόδοντο. Εάν δεν έχετε τίποτα άλλο στο σπίτι για να βοηθήσετε τον εαυτό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως το χώρο κατάψυξης.

Το κρύο βοηθά στη σοβαρή φλεγμονή 

οικιακές θεραπείες ψυχρής συμπίεσης για τον πονόδοντο

Υπεροξείδιο του υδρογόνου

Εάν έχετε πονόδοντο, μουλιάστε ένα μπατονέτα με αυτό και τοποθετήστε το στο επώδυνο δόντι. Μόνο μερικές σταγόνες στο στοματικό διάλυμα θα βοηθήσουν πολύ.

σπιτικές θεραπείες για πονόδοντο ξεπλύνετε με νερό

Αλατισμένο νερό

Ένα άλλο σπιτικό φάρμακο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως για τον πονόδοντο είναι το αλάτι. Ένα διάλυμα αλμυρού νερού μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πονόδοντου.

σπιτικές θεραπείες για διάλυμα αλατόνερου πονόδοντου

σπιτικές θεραπείες για πλύση στόματος πονόδοντου

Να είστε ξέγνοιαστοι με χρήσιμες γνώσεις για τη φύση

Σε καμία περίπτωση δεν αποκλείουμε τα καλά και, κυρίως, ταχεία αποτελέσματα των παυσίπονων, αλλά αν εξακολουθείτε να έχετε φυσικές εναλλακτικές λύσεις, μπορείτε πάντα να επιλέξετε. Η ζωή είναι πολύ πιο άνετη όταν δεν έχεις πονόδοντο. Η καλή στοματική υγιεινή και η τακτική προφύλαξη μειώνουν την πιθανότητα εκπλήξεων στις διακοπές ή όποτε έρθει ο πονόδοντος. Αποκτήστε τη συνήθεια να αγοράζετε πάντα φυσικές θεραπείες για τον πονόδοντο και άλλες ασθένειες. Αποφύγετε τη λευκή ζάχαρη και χαρίστε σε όλους στη ζωή το υγιές σας χαμόγελο!

Οικιακές θεραπείες για πονόδοντο μούδιασμα εγκυμοσύνη

σπιτικές θεραπείες για παιδιά πονόδοντου

σπιτικές θεραπείες για διακοπές πονόδοντου

σπιτικές θεραπείες για την εγκυμοσύνη πονόδοντου