40 είναι τα νέα 20 και 50 – τα νέα 30! Αυτή η ιδέα δεν είναι πλέον ένα αδύνατο όνειρο και το οφείλουμε, μεταξύ άλλων, στα καινοτόμα και ολοένα και πιο προσιτά καλλυντικά αντιγήρανσης. Διατηρούν την εμφάνισή μας νέα με πολύ φυσικό τρόπο και μειώνουν την ανάγκη για χειρουργικές επεμβάσεις. Τα σημερινά αποτελέσματα ήταν δύσκολο να φανταστούν πριν από μερικά χρόνια!

Όσοι αναζητούν μια αντιγηραντική κρέμα αυτές τις μέρες έχουν μια τεράστια επιλογή, αλλά ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν δυσκολίες αρκετά αποτελεσματικά και επίσης φιλικά προς το περιβάλλον και ζώα προϊόντα να διακριθεί από τους άλλους. Η υψηλή τιμή δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση εγγύηση από μόνη της. Στη συνέχεια θα μπούμε στα αποφασιστικά κριτήρια για την καλύτερη επιλογή των πιο πρόσφατων καλλυντικών!

συμβουλές κατά της γήρανσης γυναίκες

Τι μπορείτε να περιμένετε από μια αντιγηραντική κρέμα;?

Φυσικά, κάποιος ελπίζει ότι μια κρέμα κατά της γήρανσης θα μειώσει πρωτίστως τις ρυτίδες. Με τα σύγχρονα προϊόντα, αυτό γίνεται συνήθως με τη βοήθεια υαλουρονικού οξέος. Αυτό λειτουργεί από μέσα στη δομή του δέρματος και ανανεώνει τη γενική επιδερμίδα. Έχουμε να κάνουμε με ένα διπλό αποτέλεσμα: αφενός, το δέρμα είναι γεμάτο. Ταυτόχρονα, αυτό προάγει τη φυσική αναγέννηση. Οι καλές αντιγηραντικές κρέμες χαρίζουν πολύ υγρασία και υποστηρίζουν το σχηματισμό κολλαγόνου.

κρέμα υαλουρόν υπέροχη

Ποιότητα και τύπος ενεργών συστατικών

Η υψηλότερη αποτελεσματικότητα επιτυγχάνεται με τις αντιγηραντικές κρέμες με τη χρήση του λεγόμενου διπλού υαλουρονικού οξέος, δηλαδή αυτής με χαμηλό και υψηλό μοριακό βάρος αποτέλεσμα. Ένα πολύ καλό παράδειγμα είναι η γερμανική σειρά καλλυντικών Meforma, πιο συγκεκριμένα οι αντιγηραντικές κρέμες τους. Εκτός από το υαλουρονικό οξύ, αυτά τα καινοτόμα προϊόντα περιέχουν επίσης το ενεργό συστατικό Aquaxyl, το οποίο εξασφαλίζει τη βέλτιστη διείσδυση υγρασίας. Οι κατασκευαστές χρησιμοποίησαν επίσης το Argireline – την πιο πρόσφατη εναλλακτική του Botox. Αυτό το δραστικό συστατικό μειώνει την ένταση των γραμμών έκφρασης. Τα σύγχρονα αντιγηραντικά προϊόντα περιέχουν επίσης πολλές βιταμίνες και καταπραϋντικά έλαια περιποίησης, τα οποία προωθούν επιπλέον τη διαδικασία αναζωογόνησης του δέρματος του προσώπου.

εξαιρετική κρέμα κατά της γήρανσης

Η αντιγηραντική σας κρέμα πρέπει να είναι υγιεινή και φιλική προς το περιβάλλον

Η αναζωογόνηση του δέρματος είναι πλέον δυνατή χωρίς την προσθήκη ανθυγιεινών ουσιών. Η μη χρήση τους είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα καινοτόμων premium καλλυντικών. Τα PEG, η σιλικόνη και τα ορυκτά έλαια, καθώς και τα parabens είναι απόλυτα απαγορευμένα. Η σύγχρονη αντιγήρανση είναι ακόμα δυνατή χωρίς αγωνιώδη πειράματα σε ζώα. Μπορείτε συνειδητά να αποφύγετε τα προϊόντα που βασίζονται σε αυτό και ακόμα να φαίνεστε νέοι! Έχει ήδη αναγνωριστεί ότι η παραμονή νέων περισσότερο μπορεί να επιτευχθεί κυρίως μέσω ενός υγιούς και θετικού τρόπου ζωής. Έχει λοιπόν μεγάλη σημασία όχι μόνο να σκεφτόμαστε το περιβάλλον και την υγεία μας με κάθε αγορά. Η επιλογή μιας κατάλληλης αντιγηραντικής κρέμας πρέπει να αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτή τη στάση. Ακολουθήστε αυτήν τη φιλοσοφία και σίγουρα θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα και ίσως ακόμη και πολύ περισσότερα από τα αναμενόμενα!