υπέρυθρη καμπίνα δοκιμής σάουνας ή καμπίνα υπέρυθρης θερμότητας

Η καμπίνα υπερύθρων ως εναλλακτική λύση στην κλασική σάουνα

Η καμπίνα υπερύθρων είναι μια ήπια εναλλακτική λύση στην κλασική σάουνα και μπορεί να εγκατασταθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε μπάνιο. Ο τρόπος λειτουργίας είναι απλός και μερικοί μπορεί επίσης να το γνωρίζουν από τη λάμπα υπερύθρων θερμότητας. Το σώμα δεν θερμαίνεται με ζεστό ατμό, όπως στη φινλανδική σάουνα, για παράδειγμα, αλλά από την απαλή ζεστασιά των υπέρυθρων ακτίνων.

Η θερμότητα είναι μεταξύ 25 και 65 βαθμών Κελσίου και επομένως δεν είναι τόσο υψηλή όσο σε μια κλασική σάουνα. Δεδομένου ότι η θερμοκρασία δεν είναι τόσο υψηλή, δεν χρειάζεται να κάνετε ένα διάλειμμα μετά τη χρήση της. Η χρήση της καμπίνας υπερύθρων προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία.

υπέρυθρη καμπίνα δοκιμή κλασική σάουνα υπέρυθρες καμπίνες θερμότητας

Απολαύστε την ευχάριστη ζεστασιά της καμπίνας υπερύθρων στο σπίτι

Εάν η ζεστασιά των υπέρυθρων ακτίνων διαπερνά το σώμα μέσω του δέρματος, αυτό προάγει την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζει από την ένταση στους μυς και το στρες μπορεί να μειωθεί. Το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί επίσης να ενισχυθεί χρησιμοποιώντας τη θερμαινόμενη καμπίνα. Δεδομένου ότι η ζεστασιά των υπέρυθρων ακτίνων θεωρείται πολύ ευχάριστη και η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από εκείνη μιας κανονικής σάουνας, η καμπίνα υπερύθρων μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από ευαίσθητα άτομα και παιδιά. Πρέπει να τηρούνται οι πληροφορίες του αντίστοιχου κατασκευαστή για ακριβή χρήση.

κλασική σάουνα υπέρυθρης καμπίνας ή καμπίνα υπέρυθρης θερμότητας

Θερμαινόμενες καμπίνες για κάθε μπάνιο

Οι θερμαινόμενες καμπίνες, όπως ονομάζονται και οι καμπίνες υπέρυθρης ακτινοβολίας, απολαμβάνουν αυξανόμενη δημοτικότητα εδώ και αρκετά χρόνια. Η επιλογή είναι μεγάλη, έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε μια κατάλληλη καμπίνα υπέρυθρων ακτίνων για σχεδόν κάθε μπάνιο. Εναλλακτικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε την καμπίνα θερμότητας σε ένα ανακαινισμένο κελάρι. Οι καμπίνες θέρμανσης μπορούν να παραγγελθούν σε ορθογώνια, τετράγωνα και μερικές φορές εξαγωνικά σχέδια. Η θερμοκρασία, ο χρόνος, το εξωτερικό φως, η έγχρωμη θεραπεία LED και η λάμπα ανάγνωσης είναι πρόσθετα που μπορούν να παραγγελθούν ως επιλογές. Τα εκλεκτά ξύλα σε συνδυασμό με άλλα υλικά υψηλής ποιότητας δημιουργούν μια μοντέρνα ατμόσφαιρα στο δικό σας μπάνιο. Αντί για μια ακριβή επίσκεψη στον επόμενο ναό ευεξίας, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας στο σπίτι με καμπίνα υπέρυθρης ακτινοβολίας στο δικό σας μπάνιο. Το βράδυ μετά από μια κουραστική μέρα, το Σαββατοκύριακο ως προσωπικό διάλειμμα, με μια μοντέρνα καμπίνα υπέρυθρων ακτινοβολιών μπορείτε να μετατρέψετε το μπάνιο σε δική σας όαση ευεξίας σε ελάχιστο χρόνο.

κλασική σάουνα υπέρυθρης καμπίνας ή καμπίνα υπέρυθρης θερμότητας