Η υγιεινή οικοδόμηση και διαβίωση αλλάζει την ποιότητα ζωής μας άμεσα και αισθητά

Τι ακριβώς σημαίνει να χτίζεις και να ζεις υγιεινά; Πάνω απ ‘όλα, αυτό έχει να κάνει με την υπέρβαση του κατωφλίου μεταξύ μας και της φύσης. Γιατί δεν υπάρχει υγιής ζωή χωρίς στενή επαφή με τη φύση. Ωστόσο, το φυσικό κτίριο και η ζωή κοντά στη φύση δεν σημαίνει διακοπή της βιομηχανικής προόδου. Πρόκειται για όλους που εργάζονται για τη φύση και το καθιστούν εφικτό υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένου του αστικού περιβάλλοντος.

Χτίστε και ζήστε – προσφέρετε υψηλή ποιότητα ζωής

Οι συμβουλές δημιουργίας και ζωής βελτιώνουν την ποιότητα ζωής

Κτίριο και διαβίωση – συμβουλές για τον τρόπο διατήρησης της επαφής με τη φύση

να δημιουργήσετε και να ζήσετε συμβουλές ενεργειακής απόδοσης

Εξοικονομήστε ενέργεια με ηλιακά συστήματα

ζωντανές ιδέες εξοικονομούν συμβουλές ενέργειας ηλιακά συστήματα

Εξοικονόμησης ενέργειας

Ένα ουσιαστικό επίτευγμα της βιομηχανικής προόδου από αυτή την άποψη είναι η δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας χωρίς να υποφέρουμε ως αποτέλεσμα την ποιότητα ζωής μας και ταυτόχρονα.

Ηλιακά συστήματα, λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, κάλυψη προσόψεων με φυτά ή άλλα φυσικά υλικά, τα οποία ταυτόχρονα εξασφαλίζουν καλή μόνωση και καθαρίζουν τον αέρα μας, είναι μόνο μερικά παραδείγματα σύγχρονης, αποδοτικής ζωής.

Συμβουλές για το πώς να εξοικονομήσετε ενέργεια στο σπίτι

κατασκευή και ζωντανή ηλιακή εγκατάσταση ενεργειακής απόδοσης

Επιλέξτε λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας

χτίστε και ζήστε συμβουλές εξοικονομώντας ενέργεια

Τα φυτά αναρρίχησης ομορφαίνουν την πρόσοψη του σπιτιού και επίσης σας βοηθούν να εξοικονομήσετε ενέργεια

χτίζουν και ζουν φυτά αναρρίχησης προσόψεων σπιτιών

Σήμερα δίνουμε έμφαση σε δύο ακόμη πτυχές της σύγχρονης αστικής ζωής. Τα χρησιμοποιούμε ως παράδειγμα για να δείξουμε πώς είναι πράγματι δυνατή μια υγιής, φυσική ζωή στην πόλη: Μπορείτε να βοηθήσετε στη διατήρηση του περιβάλλοντος και στη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων. Τα δύο θέματα αυτού του άρθρου αφορούν την υγεία Χτίστε και Ζήστε ασχοληθείτε με τη δική σας παραγωγή κήπου και τη χρήση υγιεινών προϊόντων στην καθημερινή ζωή.

Συντήρηση κήπου και παραγωγή ιδίου κήπου

Η σύγχρονη συντήρηση κήπου είναι ένα ουσιαστικό μέρος του σύγχρονου αστικού κτιρίου και της ζωής. Ως αποτέλεσμα πολυάριθμων καινοτομιών στην επιστήμη και χάρη στις σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού, θα είναι δυνατή η παραγωγή των δικών σας λαχανικών και άλλων προϊόντων στον κήπο και στο σπίτι ακόμη και σε πολύ μικρές περιοχές.

Δημιουργήστε έναν μικρό κήπο στο μπαλκόνι

ζωντανές ιδέες κήπο σχεδιασμός μπαλκονιού λαχανικά

Φυσικά, θα ήταν καλύτερο αν χτίζαμε το δικό μας σπίτι με εσωτερική αυλή σε αστική περιοχή. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τον δικό σας κήπο σε ένα μοντέρνο σπίτι, στη βεράντα ή στο μπαλκόνι. Μπορεί να αποτελείται από γλάστρες, τα κρεμαστά καλάθια είναι μια άλλη πολύ καλή επιλογή. Τα πιο μοντέρνα και καινοτόμα είναι οι λεγόμενοι κάθετοι κήποι. Αυτό σας επιτρέπει να καλύψετε ορισμένες περιοχές τοίχων με πράσινα φυτά. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζετε τον καθαρισμό του αέρα και ταυτόχρονα καταφέρνετε να καλλιεργήσετε ορισμένα προϊόντα εκεί.

Ο κάθετος κήπος δημιουργεί πάντα γοητεία

ζωντανές ιδέες κάθετα φυτά κήπου κοντά στη φύση

Για παράδειγμα, τομάτες, αβοκάντο, αλόη βέρα, διάφορα είδη πάπρικας, βότανα είναι δυνατά. Διακοσμητικοί φοίνικες, καουτσούκ και άλλα δέντρα και θάμνοι χρησιμεύουν ως μοντέρνα διακόσμηση και κάνουν το περιβάλλον διαβίωσης μας πιο υγιεινό.

Καλλιέργεια αλόης βέρα στο σπίτι

χτίζουν και ζουν φυτά μεγαλώνουν αλόη βέρα

Σχεδιάστε το μικρό μπαλκόνι φυσικά

ιδέες διαβίωσης ιδέες σχεδιασμού μπαλκονιού φυτά υγιής ζωή

Μια τέτοια προσέγγιση είναι επίσης καλή για την ανάπτυξη των παιδιών. Θα μεγαλώσεις στη μέση της φύσης και θα μάθεις να την αντιμετωπίζεις σωστά. Επιπλέον, δεν θα είναι πλέον τόσο επιρρεπείς σε αλλεργίες και άλλες τυπικές αστικές ασθένειες.

Παράγετε λαχανικά στον δικό σας κήπο

ζωντανές ιδέες, λαχανικά καλλιέργειας κήπου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε πολύ πράσινο στο μπαλκόνι

ζωντανές ιδέες σχεδιασμός μπαλκονιού καλλιέργεια βοτάνων

Πέργκολα και άλλος παρόμοιος εξοπλισμός για τον κήπο σας

Μας αρέσει να γράφουμε για τους διάφορους κήπους στην ιστοσελίδα μας. Έχουμε τονίσει ξανά και ξανά ότι μας φέρνουν πολλή διασκέδαση και διευρύνουν τον χώρο διαβίωσής μας. Κάπως δεν αντιμετωπίστηκε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η πέργκολα και άλλα είδη στέγης είναι αρκετά φιλικά προς το περιβάλλον και υγιή.

Η πέργκολα είναι ένας ιδιαίτερα πρακτικός χώρος κήπου

χτίστε και ζήστε ιδέες κήπου πέργκολα αναρριχώμενα φυτά

Πέργκολα με πάγκο και διακοσμητικά μαξιλάρια

ζωντανές ιδέες ιδέες κήπου πέργκολα ρίξτε μαξιλάρια λουλούδια

Αλλά τότε τίθεται το ερώτημα γιατί τέτοια συστήματα είναι κατασκευασμένα από ξύλο. Αυτό το υλικό ηρεμεί για τις αισθήσεις μας και έτσι σταθεροποιεί το σώμα μας. Επιπλέον, τα ξύλινα υλικά αποτελούν μια υπέροχη βάση για την εξάπλωση των αμπελιών και άλλων αναρριχητικών φυτών. Με πέργκολες και παρόμοια συστήματα, βοηθάμε την ατμόσφαιρά μας να «αναπνέει» καλύτερα. Εάν θέλετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια για να το κάνετε αυτό, μπορείτε ακόμη και να παράγετε μια ορισμένη ποσότητα σταφυλιών ή ακόμα και το δικό σας κρασί …

Ομορφύνετε την πέργκολα με αναρριχώμενα φυτά

ιδέες σπιτιού σχεδιασμός κήπου πέργκολα λουλούδια αναρρίχηση φυτών

Ναι, πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολλή δύναμη για να φροντίσετε τα φυτά. Από την άλλη, αυτό είναι πολύ καλό. Αυτό σας δίνει μια ελάχιστη ποσότητα σωματικής δραστηριότητας που θα σας κρατήσει σε φόρμα κάθε μέρα!

Προϊόντα καθαρισμού με βάση τα φυτά

Όλα τα προϊόντα στεγνού καθαρισμού έχουν φιλικές προς το περιβάλλον εναλλακτικές λύσεις. Εάν διατηρείτε έναν μεγάλο ή μικρό κήπο, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε μερικά από αυτά μόνοι σας. Αλλά δεν χρειάζεται ούτε να είναι περίπλοκο. Τα υγιεινά προϊόντα που χρησιμοποιείτε στο μαγείρεμα μπορούν να σας βοηθήσουν στον καθαρισμό του σπιτιού.

Υπάρχουν πολλά καλά παραδείγματα για αυτό. Η σόδα πλύσης μπορεί να αντικατασταθεί με γάλα καθαρισμού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύδι για να καθαρίσετε το μπάνιο. Στα καταστήματα υγιεινής διατροφής θα βρείτε επίσης ισχυρότερα καθαριστικά, τα οποία μερικές φορές υπερβαίνουν ακόμη και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων χημικής φροντίδας και επομένως δεν είναι πλέον τόσο ακριβά. Κυρίως, αποδίδουν για τη βελτίωση της υγείας σας.

Προτιμήστε πιο υγιεινές εναλλακτικές λύσεις για τα χημικά καθαριστικά

ιδέες διαβίωσης καθαρή ζωή υγιεινή επιλέξτε φυσικά προϊόντα