4 περιοδικά γιόγκα σε σύγκριση – οι συστάσεις των συντακτών

Ο κόσμος των περιοδικών έχει γίνει τόσο τεράστιος στις μέρες μας που μπορείς να χάσεις γρήγορα τα πράγματα. Λαμβάνετε πολυάριθμες προσφορές περιοδικών από κάθε τομέα θεμάτων. Πώς μπορείτε να συγκεντρωθείτε στα πραγματικά υψηλής ποιότητας περιοδικά; Το κύριο πράγμα εδώ είναι να κάνετε τη δική σας έρευνα και να διαβάσετε με υπομονή. Αλλά είναι πάντα πολύ πρακτικό και χρήσιμο αν λάβετε υπόψη κάποιες χρήσιμες αναφορές δοκιμών ή περιλήψεις. Αυτά συχνά παρέχουν σύντομα και συνοπτικά τις πιο σημαντικές πληροφορίες και πτυχές που σας περιμένουν σε ένα περιοδικό. Τουλάχιστον έτσι είναι για εμάς στην συντακτική ομάδα. Έτσι αποφασίσαμε να σας προσφέρουμε μια μικρή δοκιμαστική σύγκριση όσον αφορά τα περιοδικά γιόγκα και για αυτό συγκεντρωθήκαμε στα 4 αγαπημένα μας. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα σε έντυπη μορφή και, φυσικά, με συνδρομή. Στις αρχικές τους σελίδες έχετε μια καλή επισκόπηση και μπορείτε να παραγγείλετε άμεσα τα περιοδικά.

Yoga News

περιοδικό γιόγκα τρέχον περιοδικό διαλογισμού mindfulness

Η Yoga Aktuell χαροποιεί τους παθιασμένους αναγνώστες της για περισσότερα από δέκα χρόνια με περισσότερες από 100 σελίδες ανά τεύχος. Ο τρόπος γραφής είναι νέος και ατίθασος και όμως πολύ απαιτητικός και ευχάριστος. Αναφέρονται κάθε λογής πράγματα από τον κόσμο της γιόγκα. Διάφορα στυλ γιόγκα και ασάνες παρουσιάζονται και εξηγούνται βήμα προς βήμα.

Αναφέρει τη ζωή και τη φιλοσοφία των παγκοσμίου φήμης γιόγκι και δασκάλων και εφιστά την προσοχή σε νέες τάσεις και γεγονότα. Η ειδική έκδοση Yoga Aktuell Spezial δημοσιεύεται μία φορά το χρόνο από το 2011, οπότε θα βρείτε ένα ειδικό CD για διαλογισμό στο τεύχος αριθ. & Ενσυνειδητότητα. Μάθετε περισσότερα σχετικά www.yoga-aktuell.de

περιοδικό γιόγκα τρέχον τεύχος 97 Απριλίου 2016

περιοδικό γιόγκα τρέχον ειδικό τεύχος 5 διαλογισμός mindfulness cd

Εφημερίδα Γιόγκα

περιοδικό yoga magazine asanas ayurveda ικανοποίηση αυτοπεποίθησης

Γνωστό και εγκατεστημένο στις αγγλόφωνες χώρες από το 1975, το περιοδικό κυκλοφορεί επίσης στα γερμανικά από το 2009. Η αδιαμφισβήτητη ρετρό του αίσθηση δεν μπορεί να αγνοηθεί. Παρ ‘όλα αυτά, ή ακριβώς λόγω αυτού, το Yoga Journal κερδίζει τις καρδιές των αναγνωστών γρήγορα και εύκολα. Η προσφορά ανάγνωσης απευθύνεται κυρίως σε άτομα ηλικίας 25 έως 50 ετών, για τα οποία η γιόγκα δεν σημαίνει μόνο αρμονική κίνηση, αλλά σημαίνει και ολιστικό τρόπο ζωής. Εκτός από οδηγίες διαλογισμού και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, θα βρείτε επίσης πολλές συνταγές και καθημερινές συμβουλές για περισσότερη βιωσιμότητα και καλή υγεία. Το νέο τεύχος του περιοδικού αναφέρει z. Β. Σχετικά με τα τελευταία ευρήματα σε θέματα χαμηλών υδατανθράκων και αποκαλύπτει μερικές ασκήσεις συνεργατών για την πλάτη. Απλά ρίξτε μια ματιά στο www.yogajournal.de.

περιοδικό yoga magazine περιοδικό ειδικό τεύχος γιόγκα στο σπίτι

περιοδικό yoga magazine magazin νέο τεύχος 2016

Βιβέκα

βιβλιαράκια περιοδικού γιόγκα viveka για γιόγκα

Το Viveka δεν είναι ένα συμβατικό περιοδικό γιόγκα, αλλά μάλλον “σημειωματάρια για γιόγκα”. Έτσι ξεχωρίζει η Viveka Magazin από τα άλλα περιοδικά γιόγκα. Και όχι μόνο μέσω του επιστημονικού του περιεχομένου, αλλά και μέσω της συγκεκριμένης διάταξης. Αυτή η απαιτητική ανάγνωση γίνεται για όλους τους γιόγκι που έχουν επίγνωση της υγείας. Δεν είναι επίσης περίεργο, δεδομένου ότι οι συντάκτες είναι γιατροί. Οι διευθυντές του Κέντρου Γιόγκα του Βερολίνου ειδικεύονται στη γιόγκα ως πρόληψη και βοήθεια σε διάφορες ασθένειες και ως προσθήκη σε διάφορες θεραπείες. Αν και το Viveka τυπώνεται μόνο δύο φορές το χρόνο, οι εκδόσεις των 50 σελίδων παρέχουν υψηλής ποιότητας, εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με τις θεμελιώδεις πτυχές της αρχαίας διδασκαλίας που ονομάζεται γιόγκα. Μάθετε περισσότερα στο www.viveka.de

YogaVision

περιοδικό γιόγκα yogavision akademie austria

Εκδίδεται από τη Yoga Akademie Austria, αυτό το περιοδικό φέρνει επίσης τις τελευταίες ειδήσεις από τον κόσμο της γιόγκα δύο φορές το χρόνο. Το ύφος γραφής είναι σαφές και απλό. Θα υπάρχουν αναφορές για τεχνικές και εκδηλώσεις γιόγκα καθώς και άλλα επερχόμενα έργα και βιβλία. Απλά πρέπει να προσέχεις! Πολλοί αναγνώστες αναφέρουν ότι εδώ υπάρχει «κίνδυνος εθισμού». Και είναι ακόμα καλύτερο ότι το περιοδικό είναι ανοιχτό δωρεάν www.yogaakademie-austria.com είναι να πάρει.

περιοδικό γιόγκα ακαδημία γιόγκα λογότυπο της Αυστρίας

Ελπίζουμε να απολαύσατε τη σύντομη έκθεσή μας και να σας δώσαμε νέες ιδέες. Μείνετε εμπνευσμένοι και ακολουθήστε τον δρόμο της γιόγκα με ευκολία και αρμονία, αλλά και με υγιή σκέψη και προσοχή!

Namasté

Ανακαλύψτε την τέλεια ενότητα της ζωής!

περιοδικό γιόγκα asana μισοφέγγαρο γυναίκα ροκ ουρανό

Μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε μαζί με τον σύντροφό σας

περιοδικό γιόγκα ασάνα πολεμιστής ζευγάρι πρακτική γιόγκα

Βρείτε τον διαλογισμό που σας ταιριάζει καλύτερα

περιοδικό γιόγκα asanas σώμα μυαλό ψυχή ισορροπία

Γιόγκα για έγκυες γυναίκες

περιοδικό yoga έγκυες yogaasanas

Μωρό γιόγκα

περιοδικό γιόγκα εξασκηθείτε στο asanas fitness

Τα μικρά παιδιά μπαίνουν στη γιόγκα ευκολότερα και γρηγορότερα

περιοδικό γιόγκα περιοδικόinder asanas

Αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσετε

περιοδικό γιόγκα online περιοδικό asana yogapraxis

Σταματήστε και απολαύστε τη ζωή!

περιοδικό γιόγκα γιόγκα πρακτική διαλογισμού mindfulness γυναίκα πισίνα