Αρχιτεκτονική εμπορευματοκιβωτίων αξιόλογα σπίτια δοχείων από δοχεία

Ζώντας σε ένα εμπορευματοκιβώτιο: δημιουργικά σπίτια εμπορευματοκιβωτίων από την Ευρώπη

Νέοι καιροί ξημερώνουν για την αγορά ακινήτων. Ο κατασκευαστικός κλάδος ανθεί και πολλοί βλέπουν τα τρέχοντα χαμηλά επιτόκια ως ευκαιρία για το σπίτι τους. Αλλά εδώ αναπτύχθηκε μια νέα τάση που σιγά -σιγά αλλά σίγουρα κερδίζει έδαφος στην Ευρώπη και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής: το σπίτι των εμπορευματοκιβωτίων.

Ειδικότερα, στη Γερμανία, πολλοί άνθρωποι συνδέουν ένα οικιακό εμπορευματοκιβώτιο με καταλύματα έκτακτης ανάγκης, αλλά τα σπίτια μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων είναι πολύ περισσότερο από λειτουργικός χώρος διαβίωσης ως λύση έκτακτης ανάγκης. Στο μεταξύ, χτίζονται επίσης ονειρικές παραλλαγές σπιτιών στην Ευρώπη, οι οποίες χαρακτηρίζονται από μοναδική δημιουργικότητα και θα πρέπει να θεωρηθούν έμπνευση για κάθε αρχιτέκτονα, ιδιοκτήτη σπιτιού ή όσους θέλουν να γίνουν. Αφήστε τον εαυτό σας να εντυπωσιαστεί από τα πέντε πιο δημιουργικά σπίτια μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων από την Ευρώπη και μάθετε τι πλεονεκτήματα μπορείτε να περιμένετε από ένα σπίτι μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, καθώς και τι απαιτείται για να μετατρέψετε ένα απλό εμπορευματοκιβώτιο θαλάσσιων μεταφορών σε ένα κομψό σπίτι.

Αρχιτεκτονική κοντέινερ

Αρχιτεκτονική κοντέινερ Σπίτια εμπορευματοκιβωτίων Αγοράστε ένα σπίτι από δοχεία

CG Architectes maison Crossbox Container Architecture Containers σπίτια

Μετατροπή ενός απλού εμπορευματοκιβωτίου θαλάσσιων μεταφορών σε έναν κομψό χώρο διαβίωσης

Η βάση κάθε ζωντανού εμπορευματοκιβωτίου είναι το «γυμνό» μεταλλικό δοχείο που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά θαλάσσιων εμπορευμάτων παγκοσμίως. Ένα μεταχειρισμένο δοχείο μπορεί συνήθως να αγοραστεί για περίπου 1.000 ευρώ (βλ. Για παράδειγμα στο https://www.containerbasis.de/20-fuss-container/), ενώ οι εταιρείες έχουν πλέον εξειδικευτεί επίσης στην προσφορά έτοιμων μονάδων διαβίωσης που μπορούν να συνδυαστούν ξεχωριστά.

Εάν το εμπορευματοκιβώτιο κατοικίας κατοικείται μόνιμα σε μία τοποθεσία, απαιτείται «οικοδομική άδεια» στις περισσότερες περιπτώσεις. Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορούν να ληφθούν από οποιαδήποτε δημοτική οικοδομική αρχή.

Ζώντας σε ένα εμπορευματοκιβώτιο αξιόλογα σπίτια εμπορευματοκιβωτίων

Αρχιτεκτονική δοχείων αξιόλογα σπίτια εμπορευματοκιβωτίων παγκοσμίως

Αν ένα θαλάσσιο εμπορευματοκιβώτιο πρόκειται να γίνει ένα νέο σπίτι με τη δική σας συνεισφορά, χρειάζεστε ακόμα μερικούς ειδικούς, όπως ηλεκτρολόγους ή εργολάβους θέρμανσης και ενέργειας, έτσι ώστε οι νόμιμες οδηγίες για τη δημιουργία νέου χώρου διαβίωσης να τηρούνται και να επιβεβαιώνονται από την επαγγελματική επάρκεια. Το Όπως και με ένα Bauhaus, πρόκειται επίσης για την εγγύηση της ασφάλειας, για την οποία οι κατασκευαστικοί μηχανικοί είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι όταν αφαιρούνται τοίχοι από το δοχείο θάλασσας και προστίθενται δάπεδα. Η σταθερότητα δεν είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο ιδιοκτήτης ενός κτιρίου, αλλά μια επιταγή που είναι αγκυροβολημένη στο νόμο.

Επιπλέον, πρέπει να περιμένετε την ακόλουθη εργασία εάν θέλετε επίσης να μετατρέψετε ένα εμπορευματοκιβώτιο θάλασσας σε ένα σπίτι εμπορευματοκιβωτίων:

– αστικές συνδέσεις νερού και λυμάτων

– Σύνδεση στο δίκτυο ισχύος

– Υποχρεωτικό στη Γερμανία: ενεργειακή θερμομόνωση

– Εγκατάσταση παραθύρων και θυρών

– εάν είναι απαραίτητο, εγκαταστάσεις σκάλας

– Εγκατάσταση θέρμανσης

– Κατασκευή χώρων υγιεινής

– Τοποθέτηση ηλεκτρικών γραμμών

– πιθανώς επένδυση των εσωτερικών τοίχων επενδεδυμένων με θερμομόνωση, για παράδειγμα με γυψοσανίδα

Η αρχιτεκτονική των εμπορευματοκιβωτίων αξιόλογα σπίτια εμπορευματοκιβωτίων ζει σε δοχεία

Ποιότητα ζωής για κάθε απαίτηση

Ένα ζωντανό δοχείο μπορεί να επεκταθεί και να επεκταθεί όπως απαιτείται. Με το Flex, δημιουργούνται είσοδοι παραθύρων, η αφαίρεση των πλευρικών τοίχων αφήνει μεγάλους χώρους διαβίωσης στην περίπτωση αρκετών παρακείμενων δοχείων κατοικιών και τα ανοίγματα στην οροφή των δοχείων επιτρέπουν την κατασκευή πολλών πατωμάτων κατοικιών με τις σχετικές εσωτερικές σκάλες. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία, όπως θα δείξουν τα πέντε πιο δημιουργικά σπίτια εμπορευματοκιβωτίων από την Ευρώπη.

Cargo Box House Container Building Κτίρια εμπορευματοκιβωτίων

Αρχιτεκτονική δοχείων αξιοσημείωτα παραδείγματα σπιτιών εμπορευματοκιβωτίων

Container Homes Σπίτι με εμπορευματοκιβώτια στο Σιάτλ

Και ακριβώς εδώ τα σπίτια με εμπορευματοκιβώτια αποτελούν πραγματική πρόκληση για πολλούς αρχιτέκτονες ή διακοσμητές εσωτερικών χώρων. Πολλά μπορούν πραγματικά να δημιουργηθούν από τις διαστάσεις του ορθογώνιου δοχείου και μπορεί να δημιουργηθεί ακόμη και ευγενής πολυτελής χώρος διαμονής αρκετών εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων. Είτε με χώρο πισίνας μπροστά από το εμπορευματοκιβώτιο κατοικιών, είτε με μεγάλη βεράντα είτε με roof garden, ως μονοκατοικία ή πολυ-οικογενειακή κατοικία, ως σπίτι στον κήπο ή για διαμονή διακοπών για τους επισκέπτες των διακοπών σας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν οικιακά δοχεία με πολλούς τρόπους.

Προσφέρουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να εφαρμοστούν ανά πάσα στιγμή, έτσι ώστε κανείς να μην είναι δεμένος σε ένα μέρος λόγω του σπιτιού του. Με ένα σπίτι εμπορευματοκιβωτίων, η μετακίνηση γίνεται παιδικό παιχνίδι.

Η ζήτηση για τις φθηνές μονάδες κατοικιών αυξάνεται συνεχώς και αρχιτέκτονες και κατασκευαστές από τη βιομηχανία ακινήτων ανακαλύπτουν δοχεία κατοικιών για τον εαυτό τους, τη δημιουργικότητά τους και, φυσικά, τις πωλήσεις. Με ένα εμπορευματοκιβώτιο, οι εταιρείες από μια μεγάλη ποικιλία βιομηχανιών καθώς και άτομα όλων των ηλικιών που θέλουν να έχουν το δικό τους βασίλειο μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, για το οποίο δεν χρειάζεται να ξοδέψουν πολλά, επωφελούνται.

Container Architecture Container Houses Container House Αγορά

Αρχιτεκτονική εμπορευματοκιβωτίων Σπίτια εμπορευματοκιβωτίων Φτιάξτε ένα σπίτι εμπορευματοκιβωτίων

Ζωντανά δοχεία – οι 5 πιο δημιουργικές ιδέες διαβίωσης στην Ευρώπη

Ένα εμπορευματοκιβώτιο 40 ποδιών με μήκος 12,19 μέτρα και έξι δοχεία 20 ποδιών με μήκος 6,096 μέτρα συγκεντρώθηκαν για να σχηματίσουν ένα από τα κορυφαία 5 πιο δημιουργικά ζωντανά εμπορευματοκιβώτια στη Σουηδία. Στον επάνω όροφο, 32, 28 τετραγωνικά μέτρα παρέχουν άφθονο χώρο για ύπνο και μπάνιο. Στο διπλανό μπαλκόνι μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας άνετα στη μία πλευρά του σπιτιού, ενώ στην άλλη πλευρά του σπιτιού με εμπορευματοκιβώτια μπορείτε να απολαύσετε μια πανοραμική θέα μέσα από ένα ολόκληρο παράθυρο.

Στο κάτω ισόγειο, έξι δοχεία κατοικίας έχουν παραταχθεί το ένα μετά το άλλο και τα πλευρικά τοιχώματα των τεσσάρων κεντρικών δοχείων κατοικιών έχουν αφαιρεθεί, έτσι ώστε να έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο δωμάτιο, από το οποίο βρίσκεται η κουζίνα, το γραφείο και η τουαλέτα επισκεπτών στις πλευρικές περιοχές. Ο κάτω χώρος διαβίωσης είναι σχεδόν 90 τετραγωνικά μέτρα. Το εξωτερικό είναι ντυμένο με φυσικό ξύλο, το οποίο δίνει στο σπιτάκι με δοχεία μια κομψή γοητεία.

Εμπορευματοκιβώτια αγοράζουν σπίτια μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στην Ευρώπη

Ένα τέλειο παράδειγμα δημιουργικού και μοναδικού σχεδιασμού είναι ένα σπίτι με δοχεία, το οποίο αποτελείται από 18 μονάδες διαβίωσης, οι οποίες εκτείνονται σε τρεις ορόφους και προσφέρουν πάνω από 400 τετραγωνικά μέτρα χώρου διαβίωσης. Αυτό το σπίτι βιτρίνας εμπορευματοκιβωτίων εντυπωσιάζει με κομψά μάτια ταύρων, το οποίο δίνει σε αυτό το σπίτι ένα πολύ εξωφρενικό στυλ. Με την τοποθέτηση ξυλοπόδαρων κάτω από επικαλυπτόμενα δοχεία κατοικιών, δημιουργήθηκαν επίσης σκεπαστές θέσεις στάθμευσης. Οι πόρτες που κλείνουν τα εμπορευματοκιβώτια χρησιμεύουν ως έξυπνες οθόνες απορρήτου στα μπαλκόνια. Αυτή η πολυκατοικία βρίσκεται στο Λονδίνο.

Container house Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Αρχιτεκτονική δοχείων αξιόλογα σπίτια εμπορευματοκιβωτίων από την Ευρώπη

Θα βρείτε επίσης μια φανταστικά αποκλειστική κατοικία στην Κύπρο. Εδώ, τρία οικιστικά εμπορευματοκιβώτια 40 ποδιών ήταν διαμορφωμένα με γούστο σε δύο ορόφους και δημιουργήθηκε μια συνολική επιφάνεια σχεδόν 100 τετραγωνικών μέτρων, η οποία συνδέεται με μια τεράστια βεράντα, η οποία χωρίζεται από το εσωτερικό από το δάπεδο μέχρι την οροφή μπροστινό γυαλί. Παίζοντας με τη θέση των μονάδων κατοικίας καθιστά το σχεδιασμό του νέου σπιτιού μια πολύ ιδιαίτερη πρόκληση και δίνει σε κάθε δοχείο σπιτιού έναν πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα.

Εμπορευματοκιβώτια Φτιάξτε ένα σπίτι εμπορευματοκιβωτίων

Δημιουργία αρχιτεκτόνων από τη Μαδρίτη είναι το σπίτι των εμπορευματοκιβωτίων, το οποίο έχει εξωτερικό σχεδιασμό με παλέτες ευρώ και, ως οπτικό χαρακτηριστικό, έχει βρει ακόμη και το δρόμο προς τη Χιλή. Το σπίτι σχεδιάστηκε σε ένα αρθρωτό σύστημα και τα δοχεία της θάλασσας ήταν διατεταγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε το σπίτι των εμπορευματοκιβωτίων να μπορεί να επεκταθεί όπως απαιτείται. Αποτελείται από καθαρά ανακυκλώσιμα υλικά και, χάρη στα ηλιακά κύτταρα, είναι επίσης ένα από τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον δοχεία που μπορούν να βρεθούν στην Ευρώπη.

Αρχιτεκτονική δοχείων αξιόλογα σπίτια εμπορευματοκιβωτίων

Η αρχιτεκτονική των εμπορευματοκιβωτίων αξιόλογων σπιτιών εμπορευματοκιβωτίων χτίζει ένα σπίτι από παλέτες

Αρχιτεκτονική εμπορευματοκιβωτίων Σπίτια από εμπορευματοκιβώτια Σπίτι κατασκευασμένο από παλέτες

Οι αρχιτέκτονες σχεδίασαν ένα αριστούργημα για έναν Καναδό που ζει στην Αυστρία και ήθελαν ένα φτηνό σπίτι εκεί που θα του επέτρεπε να βρίσκεται κοντά στη φύση κάθε στιγμή και ταυτόχρονα να προσφέρει χώρο και άνεση. Οι μονάδες περιβλήματος δοχείων επιτρέπουν μοναδικά σχέδια που μπορούν να ενσωματώσουν ακόμη και κλασικές αέτωστες στέγες, κάθε δωμάτιο μπορεί να τοποθετηθεί ξεχωριστά και η συνολική εμφάνιση γωνιών, προεξοχών και γωνιών δίνει στο σπίτι μια πολύ προσωπική πινελιά, κάτι που μπορεί να κάνει ένα συμβατικό σπίτι με κλασική ευθεία κατασκευή. δύσκολα και θα ήταν πολύ δαπανηρή η εφαρμογή του.

Τιμές Container House Container Houses Ευρώπη