Βρίσκετε λίγο βαρετά τα καλοκαιρινά σας παπούτσια; Σας αρέσει κάτι νέο; Ναι, φυσικά, υπάρχει ένας απίστευτος αριθμός σχεδίων παπουτσιών που διατίθενται στην αγορά. Αλλά αν δεν θέλετε να αποχωριστείτε τα παλιά σας σανδάλια ή τις μπαλαρίνες σας, έχουμε μερικές έξυπνες ιδέες DIY από τις οποίες σίγουρα μπορείτε να επωφεληθείτε. Χρειάζεστε απλά εργαλεία και μερικά διακοσμητικά αντικείμενα που μπορείτε εύκολα να βρείτε στο κατάστημα χειροτεχνίας σας. Πάνω απ ‘όλα, χρειάζεστε λίγη φαντασία και χειρονακτική ικανότητα για να ολοκληρώσετε με επιτυχία το έργο του παπουτσιού σας.

Πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας παπούτσια

φτιάξτε μόνοι σας παπούτσια σανδάλια δερμάτινες φούντες

Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη ιδέα. Όπως έχετε ήδη δει παραπάνω, πρόκειται για κομψές δερμάτινες φούντες που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες για Κακόφημος. Scαλίδι, κόλλα και κομμάτια δέρματος είναι όλα όσα θα χρειαστείτε για να το φτιάξετε.

Αποτελεσματικές μπαλαρίνες σε μαύρη λάκα

φτιάξτε μόνοι σας παπούτσια μαύρη αλυσίδα από λάκα

Εάν θέλετε πραγματικά να αρωματίσετε τις μαύρες μπαλαρίνες από λάκα, τότε η προσθήκη ασημένιων αλυσίδων θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό. Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω οδηγό εικόνας. Τα απαραίτητα υλικά σε αυτή την περίπτωση είναι πάλι ψαλίδι και κόλλα, βούρτσες, οι επιθυμητές αλυσίδες και μια λεπτή λωρίδα δέρματος. Ως προσθήκη, μπορείτε επίσης να προσθέσετε στρας ανάλογα με το πόσο μακριά θέλετε να φτάσετε.

Για μια λεπτή ρετρό εμφάνιση, πάρτε ένα χρυσό σπρέι και χρησιμοποιήστε χάρτινα στένσιλ για να διακοσμήσετε τα δερμάτινα παπούτσια σας με κομψές λαμπερές καρδιές. Φυσικά, μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε και να χρησιμοποιήσετε ασήμι ή χαλκό αντί για χρυσό. Εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Λίγη προσπάθεια και μεγάλο αποτέλεσμα

Φτιάξτε μόνοι σας παπούτσια μυτερά επίπεδη ρετρό σχεδίαση χρυσού

Φρεσκάρετε τα καλοκαιρινά σας παπούτσια με λεπτές φούντες!

Φτιάξτε παπούτσια μόνοι σας καλοκαιρινά παπούτσια με ριγέ φούντες

Συνεχίζεται πολύ απλά. Για αυτήν την έξυπνη ιδέα παρακάτω, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ύφασμα της επιλογής σας και λίγη ταινία. Απλά αφήστε τα παπούτσια να στεγνώσουν εντελώς για περίπου 24 ώρες μετά την εφαρμογή του χρώματος.

Είναι τόσο εύκολο

φτιάξτε μόνοι σας παπούτσια γκρι μαύρη κολλητική ταινία

Παραλλαγή κολλητικής ταινίας με σπρέι σε χρυσό χρώμα

φτιάξτε μόνοι σας παπούτσια κολλητική ταινία σε χρυσό σπρέι

Εάν έχετε παπούτσια όπως αυτά παρακάτω, ένα στυλό νέον είναι για εσάς

Φτιάξτε μόνοι σας παπούτσια μπαλαρίνες γκρι κεντήματα σε χρώμα νέον

Ομορφύνετε τις λουστρίνιες μπαλαρίνες σας με πριτσίνια ανάλογα με το γούστο σας. Ανάλογα με τη στολή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρυσό, ασημί, χαλκό ή χρωματιστά πριτσίνια. Η στερέωση είναι πολύ εύκολη και γρήγορη. Απλά ξεκινήστε!

Λίγα υλικά – υπέροχο αποτέλεσμα

φτιάξτε μόνοι σας παπούτσια με λάκα μαύρα πριτσίνια

Οι λαμπερές καρφίτσες είναι απλά τέλειες για τη διακόσμηση των παπουτσιών σας

φτιάξτε μόνοι σας παπούτσια καρφίτσες σανδάλια

Προχωρήστε λίγο πιο πολυτελή με αυτά τα κομψά μαύρα καλοκαιρινά παπούτσια παρακάτω. Εδώ μπορείτε να κάνετε θαύματα μόνο με ένα κομμάτι χρυσή δαντέλα, μερικά στρας, κόλλα και ένα μολύβι. Σε λίγα μόνο βήματα μπορείτε να αποκτήσετε ένα ζευγάρι καινούργια παπούτσια που συναρπάζουν τη λαμπρότητα και την αίγλη.

Συνδυάστε με μια κομψή γυναικεία τσάντα και να είστε περήφανοι για τη δημιουργία σας

φτιάξτε μόνοι σας παπούτσια μαύρες μπαλαρίνες χρυσό σημείο στρας

Όλες αυτές οι ιδέες για τη διακόσμηση των παπουτσιών σας είναι φυσικά μόνο υπαινιγμοί που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως βάση. Μπορείτε να τα επεκτείνετε ή να τα αλλάξετε εντελώς. Χρησιμοποιήστε τις πρακτικές συμβουλές μας ως έμπνευση και δημιουργήστε τα δικά σας πολύ ιδιαίτερα καλοκαιρινά παπούτσια. Καλή τύχη με αυτό!

Το εξαιρετικά λεπτό, λευκό δίχτυ θα κάνει τις λευκές μπαλαρίνες σας να φαίνονται ακόμη πιο ευαίσθητες

φτιάξτε μόνοι σας παπούτσια λευκές μπαλαρίνες

Διαχρονικό, διάστικτο σχέδιο παπουτσιών για πραγματικούς γνώστες

φτιάξτε μόνοι σας παπούτσια λευκές μπαλαρίνες με στίγματα