σχεδιασμός τοίχου άνοιξη διακόσμηση tinker diy ιδέες

Φτιάξτε μόνοι σας ανοιξιάτικες διακοσμήσεις – χρησιμοποιήστε DIY υφάσματα

Είναι το καρύκευμα του σπιτιού σας μια από τις προτεραιότητές σας για αυτήν την άνοιξη; Στη συνέχεια, μερικές λύσεις DIY μπορεί να είναι κατάλληλες για εσάς! Θα μπορούσατε να αλλάξετε την εντύπωση του δωματίου αμέσως προσθέτοντας μερικές ιδέες DIY στο εσωτερικό.

Οι κατά τα άλλα βαρετοί και καθαροί τοίχοι θα μπορούσαν γρήγορα να μετατραπούν σε υποπόδιο. Αυτό λειτουργεί μόνο με λίγη τέχνη τοίχου.

Αλλά δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να το κάνετε αυτό. Τα έργα DIY έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον καλλιτέχνη μέσα σας και επίσης θα σας εξοικονομήσουν χρήματα. Εδώ είναι μερικές φωτεινές και πολύχρωμες ιδέες που φέρουν επίσης το πνεύμα της εποχής.

Πώς μπορείτε να φτιάξετε ανοιξιάτικες διακοσμήσεις – τέχνη με υφάσματα σε πλαίσια

σχεδιασμός τοίχου άνοιξη διακόσμηση tinker diy ιδέες υφάσματα δείγματα υφάσματος

Η Τζαμίλιν έξω I Heart Naptime είναι ο συγγραφέας του επόμενου μεγάλου έργου. Δημιούργησε αυτήν την κατά παραγγελία γκαλερί τέχνης που θα μπορούσε κάλλιστα να εκτεθεί σε μουσείο. Τα σχέδια σε αντίθεση στην αντίστοιχη παλέτα χρωμάτων περιλαμβάνουν ακόμη και ένα χρονογράφημα. Αυτή η ιδέα μπορεί να υλοποιηθεί ακόμη και από απόλυτους αρχάριους στη δεξιοτεχνία. Ούτε είναι χρονοβόρα! Μπορεί να τελειώσει μέσα σε μία ώρα. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε υφάσματα από προηγούμενο έργο είτε να αγοράσετε κάποιο φθηνό υλικό.

Η Χριστίνα μακριά Η DIY μαμά δημιούργησε το επόμενο έργο. Εδώ μπορείτε να ζήσετε τη γλυκιά πινελιά της κρεβατοκάμαρας ενός μωρού και τα υπέροχα μονόγραμμα που καλύπτονται με υφάσματα. Το φόντο δημιουργήθηκε από λινάτσα και το όλο πράγμα ολοκληρώθηκε με ένα ζωγραφισμένο και διακοσμημένο πλαίσιο. Ο μικρός ιδιοκτήτης αυτής της ομορφιάς θα μπορεί να απολαύσει τη νύχτα με κομψή άνεση. Υπέροχο δικαίωμα?

Μονόγραμμα καλυμμένα με ύφασμα στο φυτώριο

σχεδιασμός τοίχου ανοιξιάτικη διακόσμηση tinker diy ιδέες παιδικά δωμάτια σχεδιασμός δειγμάτων υφάσματος

Πλαίσιο έργο τέχνης

σχεδιασμός τοίχου άνοιξη διακόσμηση παιδικό δωμάτιο δείγματα υφάσματος

 Τολμηρά έργα τέχνης που παίζουν κεντρικό ρόλο στο δωμάτιο

σχεδιασμός τοίχου άνοιξη διακόσμηση tinker diy ιδέες υφάσματα με σχέδια

Ο Jaime από το Crafty Scrappy Happy έχει συνδυάσει εδώ δύο μεγάλες τάσεις από τη χειροτεχνία. Έτσι γεννήθηκε αυτό το διασκεδαστικό και τολμηρό έργο DIY. Εδώ έχουμε να κάνουμε με τη ζωγραφισμένη σιλουέτα μιας άλκης. Εμφανίζεται έντονα στο φόντο των αυθεντικών μοτίβων chevron. Αυτό το παράδειγμα δείχνει τη δύναμη των έντονων αντιθέσεων και των απλών σχημάτων. Χρησιμοποιώντας αυτές τις δύο μεθόδους, μπορείτε να αναδείξετε το καλύτερο από τα δύο χωρίς να κάνετε το όλο πράγμα να φαίνεται πολύ γεμάτο. Θέλετε το όλο πράγμα να φαίνεται λίγο πιο πολυτελές; Χρησιμοποιήστε μεταλλικό, ασημένιο ή χάλκινο αντ ‘αυτού.

Μοτίβο Chevron σε κίτρινο χρώμα

ιδέες διακόσμησης άνοιξη tinker diy έργα

Jaime από C.R.A.F.T. χρησιμοποίησε φθηνά κλινοσκεπάσματα για να δημιουργήσει την επόμενη τέχνη του τοίχου. Χρωματιστά, γεωμετρικά έργα τέχνης δημιουργήθηκαν από αυτό, τα οποία εξασφαλίζουν μια δροσερή οπτική, έγχρωμη εμφάνιση. Το ένα ήταν εμπνευσμένο από χρωματιστά μαξιλάρια. Κυρίως δείχνουν ένα περίεργο σχέδιο. Αυτή η εργασία τριών μερών είναι μια από τις πιο επιτυχημένες μεθόδους για να ζωντανέψετε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα που θα μπορούσα να φανταστώ. Αναζητάτε λοιπόν έναν τρόπο να αρωματίσετε το σπίτι σας χωρίς να βάψετε τους τοίχους; Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν τη μέθοδο!

Χρωματιστά, γεωμετρικά έργα τέχνης στον τοίχο

διακόσμηση τοίχου σχεδιασμός τοίχου άνοιξη διακόσμηση tinker diy ιδέες γεωμετρικά σχέδια υφάσματος

Οι καμβάδες δεν προορίζονται πλέον μόνο για επαγγελματίες καλλιτέχνες. Έξω η Ρόξι Brit + Co. έχουν δημιουργήσει μια φλογερή συλλογή έργων τέχνης. Χρησιμοποιούσαν ύφασμα, συνδετήρες και ζεστή κόλλα. Τα μοτίβα και οι σύνδεσμοι της αλυσίδας συνδυάστηκαν με εξαιρετικό τρόπο. Μια τέτοια εκλεκτική καλλιτεχνική εγκατάσταση θα έκανε ισχυρές δηλώσεις σε οποιοδήποτε σπίτι. Θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας μικρή γκαλερί; Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε δαντέλα και κουμπιά στο μείγμα επίσης. Αυτό θα παρείχε ένα τρισδιάστατο εφέ με πολλαπλά στρώματα. Θα μπορούσατε επίσης να αναζητήσετε περισσότερη ποικιλία στα υφάσματα και έτσι να δώσετε μια επιπλέον πινελιά δημιουργικότητας.

DIY ιδέες χρησιμοποιώντας υφάσματα, συνδετήρες και ζεστή κόλλα

διακόσμηση τοίχου άνοιξη διακόσμηση tinker diy έργα γεωμετρικά σχέδια υφάσματος

Η τέχνη του τοίχου μπορεί να κάνει τη διαφορά

διακόσμηση τοίχου άνοιξη διακόσμηση tinker diy μόνοι σας φτιάξτε γεωμετρικά σχέδια υφάσματος

Είτε θέλετε να κάνετε μικρές αλλαγές είτε θέλετε έναν πλήρη μετασχηματισμό, η τέχνη του τοίχου μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά. Η τέχνη τοίχου μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα δωμάτιο που είναι εντελώς κομψό και μοντέρνο, καθώς και σε ένα δωμάτιο που χρειάζεται λίγη πιτσαρία. Η εργασία με υφάσματα δημιουργεί ατελείωτες δυνατότητες. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει ατελείωτες δυνατότητες για έργα τέχνης. Αυτά πρέπει να είναι απλά και μοναδικά.

Οι σημερινές ιδέες DIY αναδεικνύουν μερικές από τις πιο καυτές τάσεις της σεζόν. Με αυτό εννοώ τα δροσερά μοτίβα και τα κομψά μοτίβα chevron. Βρήκατε το δρόμο σας σε μία από αυτές τις ιδέες;?