φωτιστικά σχεδιαστών σχεδιαστών Hilden Diaz σκιώδες παιχνίδι

Υπέροχος πολυέλαιος μετατρέπει κάθε δωμάτιο σε ένα ονειρικό περιβάλλον

Θέλετε να μετατρέψετε το δωμάτιό σας σε μια ονειρική ατμόσφαιρα; Σήμερα θέλουμε να σας δείξουμε πόσο εύκολο είναι. Μπορεί επίσης απλά να διπλωθεί μέσα από έναν πολυέλαιο. Αυτό το έργο ήταν εμπνευσμένο από σχέδια που έκανε ο Γερμανός βιολόγος και φυσιοδίφης Ernst Haeckel.

Οι σχεδιαστές εμπνεύστηκαν από αυτό Hilden&Ντίαζ. Ένα συναρπαστικό συγκρότημα συρμάτων έχει δημιουργηθεί. Όλοι μαζί λάμπουν σε αυτό το πολύτιμο έργο.

Φανταστικά φώτα σχεδιαστών

Ακόμα περισσότερο! Όταν ανάβετε τη λάμπα, δημιουργείτε ένα δάσος από μαύρες σκιές στο δωμάτιο που βρίσκεστε.

Το γλυπτό που μοιάζει με δάσος έχει σχήμα καθρέφτη γύρω από τον οριζόντιο και κεντρικό άξονα περιστροφής του. Τα εφέ καθρέφτη προβάλλονται στους τοίχους. Δημιουργούν περιστρεφόμενα μοτίβα που ενθαρρύνουν τη φαντασία των ανθρώπων.

Η γενική διάθεση δεν επηρεάζεται μόνο από το σχήμα, αλλά και από την ένταση του φωτός. Όταν σβήνουν τα φώτα, έχετε μια εικόνα μιας αδύναμης φωτιάς στο δάσος.

Επίδραση: παιχνίδι σκιών

σχεδιαστής φωτιστικών και λαμπτήρων Hilden & amp; Diaz

Όλα αφήνονται στο άτομο πώς ακριβώς θα ερμηνεύσει τα πάντα. Τις περισσότερες φορές η εικόνα ερμηνεύεται ως δάσος, το οποίο φωτίζεται από φωτιά μάχης.

Επιπλέον, οι άνθρωποι το βλέπουν ως έναν υπόκοσμο που κατοικείται από τέρατα και κακά όντα.

Ο σκοπός αυτής της λάμπας είναι να φέρει τις αυθεντικές μορφές της φύσης στο σπίτι σας. Με αυτόν τον τρόπο, ανακαλύπτεις την όμορφη πλευρά τους. Γιατί σε αντίθεση με την πραγματική εμπειρία στο δάσος, βρίσκεστε στο σπίτι σας εδώ. Μπορεί κανείς να απολαύσει τις όμορφες επιδράσεις του δάσους και τη σκιά του χωρίς να βιώσει τον φόβο που είναι συνηθισμένος σε αυτήν την κατάσταση.

Δημιουργήστε μια δασική ατμόσφαιρα

λαμπτήρες σχεδιασμού φωτισμού πολυέλαιος εφέ σκιών Hilden & amp; Diaz

Το όλο πράγμα πρέπει να συνδυαστεί με μονόχρωμα χρώματα στον τοίχο. Μπορούν να είναι λευκά, αλλά μπορεί να είναι και διαφορετικά. Βρήκαμε την παραλλαγή με μπλε ιδιαίτερα ελκυστική.

Ειδικά στην κρεβατοκάμαρα θα μπορούσατε να βάλετε μια τέτοια λάμπα για να δημιουργήσετε μια ονειρική και ρομαντική ατμόσφαιρα. Ωστόσο, πρέπει να το συνδυάσετε με πλαϊνά φωτιστικά που μπορούν να τοποθετηθούν δίπλα στο κρεβάτι.

Γιατί διαφορετικά δεν μπορείτε να φωτίσετε την ατμόσφαιρα.

Ιδέες κρεβατοκάμαρας με φως και σκιά

φωτιστικά σχεδιαστών σχεδιαστών Hilden & amp; Diaz σκιών παίζουν ιδέες κρεβατοκάμαρας