δροσερές ιδέες διακόσμησης για τζάκια πολυθρόνες μοντέρνο άνετο εργονομικό τραχύ τοίχο

Ομορφύνετε τα τζάκια σας με τις παρακάτω συμβουλές διακόσμησης

Με όμορφα χρώματα και αξεσουάρ, το τζάκι μπορεί να μετατραπεί σε ένα όμορφο σημείο εστίασης στο σαλόνι ή οπουδήποτε αλλού.

Θέλετε να δώσετε έμφαση στη φυσική ομορφιά των τζακιών σας; Ανοίξτε τις αισθήσεις σας στο εύρος των δυνατοτήτων.

Συλλογές, αξιόλογα έργα τέχνης ή οικογενειακές εικόνες μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό. Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα για το πώς μπορείτε να κάνετε το τζάκι πιο ενδιαφέρον και προσωπικό.

Η διάταξη των προσωπικών σας αντικειμένων μπορεί να κάνει τη διακριτική δήλωση που θα ομορφύνει το στυλ στο δωμάτιό σας.

Τα καθημερινά αξεσουάρ, η οικογενειακή κληρονομιά ή τα έργα τέχνης μπορούν να αποτελέσουν τη βάση του στυλ διακόσμησής σας. Αλλά η δημιουργική τοποθέτηση ή οι έξυπνες προσθήκες μπορούν να κάνουν το τζάκι σας να λάμψει. Είτε είστε λάτρεις των παραδοσιακών, μοντέρνων ή εκλεκτικών στυλ, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις παρακάτω συμβουλές.

Κάντε συνδέσεις

δροσερές ιδέες διακόσμησης για τζάκια πολυθρόνες λευκές ρίγες μαξιλάρια τζάκι

Βρίσκεστε στη διαδικασία επιλογής αντικειμένων για τοποθέτηση στο τζάκι; Or μήπως θέλετε να βάλετε κάποια στον τοίχο δίπλα; Επιλέξτε τα έτσι ώστε να έχουν κάτι κοινό.

– Σκεφτείτε οικογενειακές συλλογές από επιτραπέζια σκεύη, γλυπτά, παλιά βιβλία, που θα προσθέσουν μια προσωπική πινελιά. Όσο περισσότερα από αυτά, τόσο πιο αστείο θα είναι το όλο θέμα. Γεμίστε το τεμάχιο του τζακιού με αυτά, αλλά αποφύγετε τον υπερπληθυσμό. Ρυθμίστε τα σε διαφορετικά ύψη και χρησιμοποιήστε τα όπως θα κάνατε με πολύτιμες συλλογές.

– Μια παρόμοια παλέτα χρωμάτων μπορεί να οδηγήσει στον επιτυχή συνδυασμό αντικειμένων που διαφορετικά δεν θα ταίριαζαν. Πάρτε το κυρίαρχο χρώμα στο δωμάτιο στο σχέδιο. Αναζητήστε αντικείμενα σε αυτή τη σκιά. Αυτά θα μπορούσαν να είναι κεριά, κορνίζες ή έργα τέχνης

– Αντικείμενα που σχετίζονται θεματικά με τη χρωματική απόχρωση στο δωμάτιό σας θα μπορούσαν να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με το παρόμοιο χρώμα. Συλλέξτε αντικείμενα στη φύση και συνδυάστε τα με ένα όμορφο φυτό ή βοτανικές εκτυπώσεις. Εκθέστε αντικείμενα που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο χόμπι.

– Μπορείτε να κάνετε το σχέδιό σας ακόμη πιο ενδιαφέρον επαναλαμβάνοντάς το. Μπορείτε να δώσετε σε αυτό έναν γραφικό χαρακτήρα. Τι θα λέγατε για τρεις ασπρόμαυρες φωτογραφίες των παιδιών σας, τοποθετημένες δίπλα -δίπλα και προσεκτικά πλαισιωμένες, ματ και κρεμασμένες; Ένας τέτοιος αστερισμός θα είχε υπέροχο αποτέλεσμα, σωστά;?

 Δημιουργήστε ένα μόνο μάτι που τραβάει

δροσερές ιδέες διακόσμησης για τζάκια λευκά κίτρινα χρώματα κορνίζα με τζάκι

Χρησιμοποιήστε ένα απλό, στολισμένο αντικείμενο για να δώσετε έμφαση στο ρόλο του τζακιού ως υποστηρικτικό σημείο. Μπορείτε να κρεμάσετε ένα μεγάλο έργο τέχνης ή έναν καθρέφτη πάνω από το τζάκι. Θα προτιμούσατε να πάτε για ένα πιο casual στυλ; Στηρίξτε το επιλεγμένο αντικείμενο δίπλα στο πλαίσιο του γείσου στον τοίχο.

Ο τοίχος είναι πολύ ψηλός; Στη συνέχεια κρεμάστε την εικόνα αρκετά ψηλά ώστε να θεωρούνται ως κοινό αντικείμενο.

Ένας μίνιμαλ σχεδιασμός του γείσου θα ήταν κατάλληλος σε ένα μινιμαλιστικό δωμάτιο. Ένα μικρό τζάμι στο τζάκι θα φαινόταν πολύ αξιολύπητο σε ένα δωμάτιο γεμάτο με πολυτελή έπιπλα.

Φέρτε τρισδιάστατα αντικείμενα μαζί

Είστε στη διαδικασία επιλογής διαφορετικών τρισδιάστατων αντικειμένων για το τζάκι σας; Θα μπορούσαν να συμβάλουν σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εμφάνιση λόγω της ποικιλίας σχημάτων και μεγεθών. Βάλτε τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια στο πίσω μέρος του τζακιού. Επιπλέον, μπορείτε να εναλλάσσετε τα μεγέθη με την έννοια μιας οπτικά συναρπαστικής εμφάνισης. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα αντικείμενα διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών το ένα δίπλα στο άλλο, αφήνοντας χώρο να αναπνεύσει μεταξύ τους.

Αναμίξτε ομάδες μικρών και μεγάλων αντικειμένων. Το μεγάλο τζάκι δεν πρέπει να επισκιάζει μικρά αντικείμενα.

Συμμετρική έναντι ασύμμετρης

δροσερές ιδέες διακόσμησης για τζάκια καναπέδες μαξιλάρια κιθάρα ρουστίκ πολυέλαιοι τραπεζιού

Όταν τοποθετείτε διάφορα αντικείμενα στο τεμάχιο του πλαισίου, θα πρέπει να επιλέξετε είτε μια συμμετρική είτε μια ασύμμετρη εμφάνιση. Θα πρέπει να το αποφασίσετε ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο ή την εμφάνιση που ψάχνετε.

– η συμμετρική διαδικασία είναι πιο πρακτική και δημοφιλής όταν πρόκειται για το σχεδιασμό ενός χώρου δαπέδου. Το αποτέλεσμα είναι κλασικό και πολύ οπτικά ελκυστικό. Πρώτον, θα πρέπει να ξεκινήσετε με το αντικείμενο να λειτουργεί ως εστιακό σημείο. Αυτό μπορεί να αντιπροσωπεύει είτε το μεγαλύτερο είτε αυτό με τη μεγαλύτερη οπτική δύναμη. Στη συνέχεια, επεξεργαστείτε δημιουργώντας εικόνες καθρέφτη. Τα μεμονωμένα κομμάτια δεν πρέπει απαραίτητα να είναι πανομοιότυπα, αλλά πρέπει να σχετίζονται μεταξύ τους

– Η ασύμμετρη διάταξη δημιουργεί αρμονία μεταξύ αντικειμένων διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων. Το κλειδί: επίτευξη ισορροπίας χωρίς να ευθυγραμμιστούμε σε μια κοινή γραμμή. Ισορροπήστε μεγάλα, βαριά κομμάτια συνδυάζοντάς τα με μικρά. Οι ασύμμετροι αστερισμοί είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για μοντέρνα διαμερίσματα.

Πίσω από το μανδύα

Η διακόσμηση δεν πρέπει απαραίτητα να είναι πάνω ή πάνω από το τζάκι. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε το εντυπωσιακό έργο τέχνης πίσω από αυτό. Όταν το κάνετε αυτό, λάβετε υπόψη το λάκκο πυρκαγιάς και το κιβώτιο πυρκαγιάς.

– Κατά τη ζεστή εποχή, μπορείτε να γεμίσετε τη μαύρη τρύπα με φρέσκους κορμούς σημύδας. Η παραδοσιακή διάταξη φωτιάς προσθέτει μια κλασική πινελιά. Για πιο γραφική εμφάνιση, τοποθετήστε τα κούτσουρα σε μπλοκ από μπροστά προς τα πίσω και κόψτε τα άκρα.

– Μια κοινή διακόσμηση για τους πυροσβεστήρες περιλαμβάνει το τζάκι και άλλα εργαλεία. Ενώ είναι χρήσιμα, θα μπορούσαν να ταιριάζουν στο στυλ σας και να αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σας. Μπορείτε να βρείτε τα εργαλεία στην αγορά σε διάφορες περίτεχνες παραλλαγές που θα ταιριάζουν σε ένα ιδιόμορφο στυλ καθώς και σε ένα κομψό, σύγχρονο στυλ. Ένα ενδιαφέρον στολίδι μπορεί να είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή από το καθημερινό στυλ. Θα μπορούσατε επίσης να βασιστείτε σε μεγάλα κομμάτια για το σχέδιό σας: Αυτό θα ήταν ένα καλάθι με κορμούς, ένα φυτό σε μια κατσαρόλα ή ένα κομμάτι ενός γλυπτού. Θα είναι επίσης μια ισχυρή δήλωση ενάντια στο μεγάλο τζάκι.

Έχετε τώρα καλύτερες ιδέες για το πώς να διακοσμήσετε το τζάκι σας για τις γιορτές που έρχονται; Οι συμβουλές μας είναι σίγουρο ότι θα σας βοηθήσουν!

Εξαιρετικό τζάκι στη γωνία του τοίχου

δροσερές ιδέες διακόσμησης για τζάκια γωνιακά χαμηλά τραπεζάκια καναπέδες ράφια ανοιχτά

Παραδοσιακή επίπλωση σπιτιού

δροσερές ιδέες διακόσμησης για τζάκια κλασική παραδοσιακή ξύλινη οθόνη επιφάνειας

Κλασικός, πλούσιος στολισμός σχεδιασμός στο σαλόνι

δροσερές ιδέες διακόσμησης για καμινάδες κλασική καρέκλα διακοσμητικών καθρέφτη τοίχου

Φωτεινά, ζεστά έπιπλα σαλονιού

δροσερές ιδέες διακόσμησης για καμινάδες μοντέρνα επίπλωση φωτεινή ζεστή ατμόσφαιρα

Σύγχρονο σαλόνι – κομψή διακόσμηση εμπνευσμένη από τη φύση

δροσερές ιδέες διακόσμησης για τζάκια μοντέρνους καναπέδες επίπλωσης

Ρουστίκ σαλόνι – ξύλινα έπιπλα

δροσερές ιδέες διακόσμησης για τζάκια μοντέρνα επίπλωση ξύλο από πέτρινο τοίχο

Ενσωματωμένο τζάκι με επιφάνεια Msaik

δροσερές ιδέες διακόσμησης για μοντέρνες καμινάδες συμπεριλαμβανομένων καναπέδων μωσαϊκή επιφάνεια   Τρεις πίνακες πάνω από το τζάκιδροσερές ιδέες διακόσμησης για καμινάδες ατσάλινες ξύλινες πολυθρόνες σχεδιασμού τοίχων

Πέτρινο τζάκι στο μεγάλο σαλόνι – εργονομική δερμάτινη ξαπλώστρα

άνετο σαλόνι εντοιχισμένο σαλόνι από πέτρα τζάκι εργονομικό λευκό δέρμα

Τεράστιο ενσωματωμένο τζάκι – καθρέφτης τοίχου κρεμασμένος πάνω του

δροσερές ιδέες διακόσμησης για καμινάδες παραδοσιακά συμμετρική διάταξη