Εκλεκτικός εσωτερικός σχεδιασμός σαλόνι ξύλινο τραπέζι μασίφ ρουστίκ

Τα “ins” και τα “outs” του εκλεκτικού εσωτερικού σχεδιασμού!

Ω, πόσο συναρπαστικά είναι τα θαύματα του σύγχρονου εξοπλισμού! Κάπως έτσι η έκκλησή τους έγκειται στην αντίστασή τους στην παρόρμηση για ομοιομορφία και τέλειο ταίριασμα όλων των λεπτομερειών!

Ας είμαστε ειλικρινείς: Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε «εκλεκτικοί».

Μας αρέσει να αντλούμε από διαφορετικές πηγές. Μάλλον θέλουμε να εμφανίζουμε αντικείμενα διαφορετικών ετών για να αντιπροσωπεύουν τα διαφορετικά επίπεδα της προσωπικότητάς μας. Νομίζω ότι αυτή η τάση είναι εντελώς ΟΚ! [σύμφωνα με το Mint Home Decor]

Έχετε διακοσμητικά μαξιλάρια που δεν αποτελούν μέρος των ιδανικών ιδεών εσωτερικής διακόσμησης; Τότε είναι καλύτερα να περιμένετε λίγο πριν εμβαθύνουν. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να διαμορφώσετε το διαμέρισμά σας σύμφωνα με τις ιδέες σχεδιασμού από τον πυρήνα της καρδιάς σας.

Έχουμε χαρακτηρίσει όλα τα σχέδια από τη σημερινή δημοσίευση ως εκλεκτική – εκλεκτική εσωτερική διακόσμηση

Εκλεκτικός εσωτερικός σχεδιασμός λευκά έπιπλα από ράφια από γυάλινα πάνελ κουζίνας

Σίγουρα θα έχει τουλάχιστον ενδιαφέρον. Κοιτάζοντας αυτά, θα μπορούσατε μάλλον να μάθετε καλύτερα να ταξινομείτε αυτό το στυλ. Υπάρχουν πολλές υποκατηγορίες, όπως η σύγχρονη και ντεμοντέ αηδία. Σε όλα τα παραδείγματα, ένα ή δύο αξιοσημείωτα αντικείμενα μπορούν να βρεθούν μέσα στα όμορφα μείγματα. Ο στόχος είναι να προκαλέσετε την εμφάνιση των ατομικών σας ιδεών.

Σύγχρονοι εκλεκτικοί χώροι

Οι σύγχρονοι εκλεκτικοί χώροι θα πρέπει φυσικά να γεμίσουν με σύγχρονα αντικείμενα. Αλλά μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλες προφορές σε αυτό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια παραδοσιακή διακόσμηση εκεί.

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω δωμάτιο, για παράδειγμα. Αλλά ο άνετος καναπές με τις στρογγυλεμένες άκρες και τα βαμμένα γυάλινα παράθυρα απομακρύνουν το σχέδιο από την απόλυτα μοντέρνα εμφάνιση. [σύμφωνα με το Mint Home Decor]

Μοντέρνα φώτα, καθίσματα και αξεσουάρ διαμορφώνουν το δωμάτιο

Εκλεκτική εσωτερική διακόσμηση λευκή επίπλωση καναπέ μαξιλάρια ξαπλώστρα

Maybeσως θα ερωτευτείτε το άλλο δωμάτιο όπως εμείς. Αυτό συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία, όπως το ντυμένο χαρτί τοίχου με μοντέρνα κομμάτια, όπως το “Suitor Graphic Stripe Loveseat” από το CB2.

Η πολυτέλεια των κρεμασμένων φυσαλίδων δεν μπορεί να αγνοηθεί

Εκλεκτικός εσωτερικός σχεδιασμός καναπέ μαύρο λευκό διακοσμητικό κίτρινο δρομέα

Έχετε εξετάσει την εξέλιξη των τάσεων του σχεδιασμού τα τελευταία χρόνια; Perhapsσως έχετε παρατηρήσει την ενίσχυση της σύγχρονης τάσης “geo”. Ως αποτέλεσμα, όλο και περισσότερα γεωμετρικά σχήματα άρχισαν να χρησιμοποιούνται. Διατηρούμε αυτή τη νοοτροπία «με ταλάντευση» την τέλεια προσέγγιση κατά το σχεδιασμό εκλεκτικών χώρων.

Στην εικόνα μπορείτε να δείτε τον συνδυασμό του παραστατικού με το υπερσύγχρονο

Εκλεκτική εσωτερική διακόσμηση πολυθρόνας μπλε γυάλινη επιτραπέζια λάμπα

Ο πέτρινος τοίχος είναι ένα γήινο στοιχείο. Σε αυτό το υπουργικό συμβούλιο, το σκανδιναβικό και το καθολικό στυλ, που χρονολογούνται από τα μέσα του περασμένου αιώνα, συναντιούνται. Αλλά η ουσία είναι ότι αυτό το δωμάτιο μπορεί να περιγραφεί ως μοντέρνο.

Είστε περίεργοι για τους σχεδιαστές αυτού του κομματιού; Αυτός είναι ένας μπουφές Dumont σε σοκολάτα από το West Elm …

Εκλεκτικός εσωτερικός σχεδιασμός πέτρινο συρταριέρα συρταριέρα ξύλινα λουλούδια

Κομψοί εκλεκτικοί χώροι

Τα αρκετά κομψά δωμάτια μπορεί να είναι λίγο εκφοβιστικά. Αλλά τα εκλεκτικά στοιχεία φέρνουν ακριβώς τη σωστή ποσότητα ποικιλίας. Στην εικόνα βλέπουμε το δωμάτιο του σχεδιαστή Philip Nimmo. Αυτή είναι μια αστεία ιδέα, έτσι δεν είναι?

Απλώς δεν μπορείς να νιώσεις πολύ στριμωγμένος στο δωμάτιο με την επιγραφή “FIRE” με μεγάλα κόκκινα γράμματα!

Εκλεκτικό εσωτερικό σχέδιο κρεβατοκάμαρας κρεβατοκάμαρας ασπρόμαυρο κρεβάτι

Εκεί βλέπουμε τη δύναμη του συνδυασμού παραδοσιακού σχεδιασμού και απροσδόκητων τόνων. Το χάρισμα συνδυάζεται με την επίδραση ενός πολύπλευρου τραπεζιού σαλονιού και λαμπερών κοραλλιογενών τόνων Υ.

Το επόμενο δωμάτιο σχεδιάστηκε από τον Philip Nimmo Design

Εκλεκτικός εσωτερικός σχεδιασμός σαλόνι κομψός καναπές λευκός δίπλα στο τραπέζι

Το χρώμα εδώ είναι ανεπίσημο. Το έργο τέχνης είναι πραγματικά ενδιαφέρον. [σύμφωνα με το Mint Home Decor]

Παρά τον πολυέλαιο και το παλαιό πλαίσιο, αυτός ο εξοπλισμός κάθε άλλο παρά αποπνικτικός είναι

Εκλεκτικός εσωτερικός σχεδιασμός τραπεζαρίας οβάλ πολυέλαιος πολυθρόνες

Οι ροδάκινες κουρτίνες από κάτω έχουν σίγουρα ένα αποτέλεσμα “WOW”. Υπάρχει κάτι για τον συνδυασμό απαλών χρωμάτων και παραδοσιακών τόνων στα μοντέρνα έπιπλα. Κατά την άποψή μας, έχουμε να κάνουμε με τον εκλεκτισμό στα καλύτερά του. Ρίξτε μια ματιά στον καναπέ Chesterfield σε βελούδο ρουζ. Αυτό μπορεί να συνδυαστεί με Marccanischgen Ottomans με αποθηκευτικό χώρο και κομψά φωτιστικά.

Ο συνδυασμός του ροζ με τα δροσερά μπλε χρώματα είναι ιδιαίτερα ελκυστικός και όμορφος. [σύμφωνα με το σχέδιο του Coddington]

Εκλεκτικός εσωτερικός σχεδιασμός καναπές σαλονιού με κουρτίνες χαλιού

Κλασικά αηδιαστικά δωμάτια

Μερικές φορές το σημείο εκκίνησης είναι η κομψότητα και από εκεί κινείται κανείς προς την κατεύθυνση του «ντεμοντέ». Στην πραγματικότητα, πολλά από τα μοντέρνα έπιπλα ήταν εμπνευσμένα από τα παραδοσιακά έπιπλα. Για το λόγο αυτό, ταιριάζουν υπέροχα σε διαφορετικούς συνδυασμούς. Η επαναχρησιμοποιημένη πινακίδα «Cafe» παρακάτω είναι ένα υπέροχο αντίστοιχο με τα νεότερα αντικείμενα, όπως το κίτρινο ντουλάπι της καμπίνας και το μοντέρνο ψάθινο κάθισμα. [σύμφωνα με τη φωτογραφία Kailey J. Flynn Photography]

υπέροχο αντίστοιχο με τα νεότερα αντικείμενα όπως το ντουλάπι με κίτρινο ταξί

Εκλεκτική εσωτερική διακόσμηση σκαλοπατιών σε στυλ βιομηχανικής τεχνοτροπίας κίτρινο

Έχετε έπιπλα δωματίου & Πίνακας εξοπλισμένος με μοντέρνα εμφάνιση. Αυτό έχει επιτευχθεί μέσω των σύγχρονων μαξιλαριών.

Επιπλέον, ο τοίχος, εξοπλισμένος σαν γκαλερί, συμβάλλει στην υπέροχη εμφάνιση

Εκλεκτικός εσωτερικός σχεδιασμός καναπέδες από δέρμα μαύρο στρογγυλό γυαλί

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να κοιτάξουν μακριά από το επόμενο δωμάτιο του Alexis Burris Designs. Στα καμπύλα σχήματά του, υπάρχει κάτι εδώ από τη διάθεση των 80s. Οι λευκές σκάλες και τα φώτα φωτισμού φωνάζουν επίσης για “ρετρό”.

Δεν θέλουμε καθόλου να μιλήσουμε για τα φυτά, αλλιώς χρειαζόμαστε χώρο για ένα ολόκληρο άρθρο!

Εκλεκτικός εσωτερικός σχεδιασμός καναπές φεγγίτη φυτά σκάλες

Ρουστίκ εκλεκτικοί χώροι

Τέλος, ας μιλήσουμε για κάτι πιο αγροτικό. Απλώς δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε στο φθαρμένο, ξεπερασμένο βλέμμα. Ειδικά με ένα καλόγουστο μείγμα με άλλες προφορές, είναι πραγματικά να ερωτευτείς. Στην περίπτωσή μας μπορείτε να δείτε έναν συνδυασμό με μοντέρνα φώτα χρωμίου. Τα γήινα κομμάτια ξύλου δημιουργούν μια υπέροχη αντίθεση με τις μεταλλικές πινελιές και τις ιδιαίτερες πινελιές όπως τα διακοσμητικά μαξιλάρια σε “πετρώδες” στιλ. [σύμφωνα με την Lean Arch Inc.]

Όμορφη αντίθεση με τις μεταλλικές προφορές

Εκλεκτική εσωτερική διακόσμηση σαλόνι επιπλωμένη λάμπα τόξου

Τι πιστεύετε ότι θα προκύψει από τον συνδυασμό ενός τραπεζιού σαλονιού τύπου μπλοκ με μοντέρνα μαξιλάρια χαρτοποιίας από Cartoloji; Εδώ μπορείτε να επιτύχετε έναν τέλειο συνδυασμό ρουστίκ και μοντέρνου.

Ένα ιδιαίτερα ισχυρό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τη χρήση ζωντανών χρωμάτων μαξιλαριών όπως το πορτοκαλί!

Εκλεκτικός εσωτερικός σχεδιασμός σαλόνι ξύλινο τραπέζι μασίφ ρουστίκ

Παρατηρήστε πόσο τέλεια τα φώτα που μοιάζουν με φυσαλίδες εγγράφονται σε αυτήν την ατμόσφαιρα δίπλα στον ταπετσαρισμένο καναπέ?

Αυτό το τραπέζι καφέ Emmerson από το West Elm είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένες ξύλινες επιφάνειες

Εκλεκτικό εσωτερικό σχέδιο ρουστίκ μαξιλάρι καθιστικού τραπεζιού καθιστικού

Προέρχονται από παλιές πλάκες στήριξης από βελανιδιά. Το στυλ τους Parsons είναι απλό έως μοντέρνο. Αντιπροσωπεύουν ένα τέλειο μείγμα σε γήινες και μοντέρνες πτυχές.

Είστε περίεργοι για τις δυνατότητες βελτίωσης του σπιτιού που σχεδιάζουν ρουστίκ έπιπλα?

Εκλεκτικός εσωτερικός σχεδιασμός καναπέ τοίχου σχεδιασμός ξύλου

Για λίγο περισσότερο στυλ καμπίνας, θα μπορούσατε να καλύψετε ξανά τους τοίχους σας με ξύλινα πάνελ. Η παρακάτω λύση είναι επίσης από τη West Elm. Αυτή η λύση μπορεί επίσης να μετρηθεί ως προς το χρώμα και το σχήμα. Η παρακάτω εικόνα δείχνει πόσο όμορφα μπορεί να συνδυαστεί αυτή η επιφάνεια με τα κομψά μοντέρνα έπιπλα σε μελιτζάνα.

Το επόμενο παράδειγμα είναι να σας υπενθυμίσει τη μαγική δύναμη των λεπτομερειών. Υποτιμήστε τη σημασία αυτού του μοντέρνου κομματιού που ίσως έχετε φέρει πίσω από ένα ταξίδι.

Σίγουρα μπορείτε να βρείτε μια θέση για αυτό και πιστεύουμε ότι θα το κάνετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. [σύμφωνα με τον πληθυντικό Desi μέσω Houzz].

Εκλεκτικός εσωτερικός σχεδιασμός μοντέρνες λεπτομέρειες πολυθρόνες φώτα οροφής