νύχια τζελ ενυδρείο τιρκουάζ χρώμα ασημί γυαλάδα

Πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας νύχια τζελ ενυδρείου

Τελικά συνέβη: ο σχεδιασμός των νυχιών έφτασε στο σημείο όπου μπορεί να ειπωθεί ότι είναι μια πραγματική επανάσταση στην τέχνη των νυχιών. Τα νύχια τζελ ενυδρείου είναι η αδιαμφισβήτητη καυτή τάση σε αυτόν τον τομέα για το 2015. Η συγκεκριμένη μέθοδος δεν αφορά πλέον μόνο το τζελ ή το βερνίκι νυχιών.

Όχι, οι γυναίκες εδώ φορούν ένα είδος σφαίρας χιονιού στα νύχια τους. Βασικά, πρόκειται για κοίλα ακρυλικά νύχια που είναι γεμάτα με βρεφικό λάδι, λάμψη, μικρά σωματίδια όπως ψάρια, λουλούδια, καρδιές και σχεδόν οτιδήποτε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιτύχετε ένα φαινόμενο ενυδρείου, εξ ου και το όνομα.

Τέτοια νύχια συχνά ονομάζονται επίσης και νύχια aqua

τζελ νύχια σχέδιο ενυδρείου διαφανές

Έχουμε ερευνήσει και βρήκαμε έναν εξαιρετικό οδηγό για εσάς, αν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας τα νύχια τζελ ενυδρείου σας. Είναι σαφές εκ των προτέρων ότι αυτό δεν είναι εύκολο θέμα, σωστά; Πρέπει να έχετε μια καλή δόση χειροτεχνίας και φυσικά πολλή υπομονή. Εάν είστε πεπεισμένοι ότι έχετε αυτά τα χαρακτηριστικά σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό και είστε απόλυτα αποφασισμένοι να το δοκιμάσετε, τότε ο παρακάτω οδηγός προορίζεται για εσάς.

7 βήματα για τα νύχια τζελ ενυδρείου:

1ο βήμα:

Πρώτα, αποφασίστε τι μέγεθος άκρων νυχιών θα θέλατε να έχετε. Αποκτήστε το σωστό σετ νυχιών τζελ ενυδρείου είτε online, από το φαρμακείο σας είτε, φυσικά, από εξειδικευμένα καταστήματα. Υπάρχει επίσης μια σύριγγα σε κάθε σετ, η οποία είναι απαραίτητη για αυτό το σχέδιο νυχιών.

2ο βήμα:

Συντομεύστε πρώτα δύο άκρες νυχιών σε ομοιόμορφο μήκος σε περίπτωση που δεν μπορείτε να τις βρείτε στο σετ. Στη συνέχεια, κολλήστε τα μεταξύ τους, δημιουργώντας μια κοιλότητα μεταξύ τους. Αφήστε το όλο να στεγνώσει καλά.

Η φαντασία δεν γνωρίζει όρια

τάση σχεδίασης νυχιών τζελ ενυδρείου νυχιών

3ο βήμα:

Αφήστε το να στεγνώσει κάτω από τη λάμπα UV. Με τη βοήθεια του τσιμπιδιού ή της σύριγγας μπορείτε πλέον να προσθέσετε τα μικρά διακοσμητικά σωματίδια ή το γκλίτερ.

4ο βήμα:

Στη συνέχεια, γεμίστε την κοιλότητα με αποσταγμένο νερό ή βρεφικό λάδι χρησιμοποιώντας τη σύριγγα. Μπορείτε επίσης να αφήσετε λίγο ελεύθερο χώρο για να επιτύχετε ένα ακόμη πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

5ο βήμα:

Στο τέλος, το άνοιγμα κλείνει με την ακρυλική κόλλα και στη συνέχεια κολλάται στο καρφί.

Το αποτέλεσμα είναι απλά συναρπαστικό. Υπάρχουν όμως και κάποια μειονεκτήματα που πρέπει οπωσδήποτε να λάβετε υπόψη.

Τα νύχια τζελ ενυδρείου δυστυχώς δεν είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για καθημερινή χρήση και αισθάνονται λίγο άβολα. Επιπλέον, αυτά δεν είναι πραγματικά ανθεκτικά και φυσικά δεν μπορούν να κατατεθούν.

Η προσπάθεια εξακολουθεί να αξίζει τον κόπο. Απλά κάνε το! Είναι σίγουρα πολύ διασκεδαστικό.

Δημοφιλή μοτίβα είναι η θάλασσα και οι γλάροι

gel νύχια ενυδρείο νέα τάση θαλάσσια πουλιά

Μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε με πολλά λαμπερά αιμοπετάλια

τζελ νύχια ενυδρείο διαφανές σχέδιο νυχιών

Επίσης κολλήστε διακοσμητικές πέτρες πάνω του

νύχια τζελ στρας ενυδρείου

Δημιουργήστε χαριτωμένη θαλάσσια πανίδα στα χέρια σας

καρφιά τζελ ενυδρείο θαλάσσια ψάρια

Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με γαλλικά νύχια

τζελ νύχια ενυδρείο τέχνη νυχιών διαφανές

Αν σας αρέσει πιο διακριτικά

gel νύχια τάση ενυδρείο διαφανές

Εμπλουτίστε το σχέδιο των νυχιών με πολύχρωμες γραμμές και στρας

gel νύχια ενυδρείο νερό σχεδίαση σχεδιασμού νυχιών