εξωτικά φυτά διακοσμητικά κοσμήματα πολύχρωμα πορτοκαλί

Εξωτικά φυτά στο σπίτι – 12 τροπικά κεντρικά κομμάτια με εξωτικό πράσινο

Τι θα κάνατε αν αγοράζατε ένα μεγάλο τροπικό φύλλο; Σας λέω: διακοσμήστε με αυτό! Αυτά μπορούν να αντέξουν έως και 10 εβδομάδες. Θέλετε να το πετύχετε κι εσείς αυτό; Στο σημερινό άρθρο, θα μάθετε πώς μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά και για εσάς.

Και ναι, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας! Δεν χρειάζεστε ανθοπωλείο για να το κάνετε αυτό!

Τροπικά φύλλα και λουλούδια

Θα ξεκινήσουμε με μερικές απλές ρυθμίσεις που περιλαμβάνουν μερικά φύλλα και λουλούδια. Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε διακόσμηση με φύλλο παραθύρου! (Monstera deliciosa). Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια απλή δήλωση και μια βαθιά εντύπωση.

Απολαύστε τη μαγική ομορφιά της τροπικής φύσης

εξωτικά φυτά monstera διακόσμηση σπίτι πράσινο φρέσκο

Ενδιαφέρον όνομα, σωστά; Σήμερα θα ακούσετε και μερικά άλλα τέτοια πράγματα επίσης. Σίγουρα έχετε δει μερικά από αυτά τα φυτά, αλλά δεν μπορείτε να θυμηθείτε τα ονόματά τους.

Παρακάτω βλέπουμε την ταπεινή ομορφιά του βασιλιά Πρωτέα σε ένα σύγχρονο λευκό βάζο. [σύμφωνα με CB2]

Ένα πρωτότυπο βάζο ταιριάζει απόλυτα με αυτό

εξωτικά φυτά λευκό βάζο διακόσμηση σπιτιού πράσινο φρέσκο

Προσωπικά, είμαι ερωτευμένος με τη ρύθμιση με τις ελικονησίες παρακάτω. Ο συνδυασμός των μαύρων βάζων και της καρέκλας στο ίδιο χρώμα με γοητεύει! Κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο μονόχρωμο φόντο για πράσινο βρέθηκε εδώ. [σύμφωνα με Κύριε Μίτσελ]

Διακόσμηση λουλουδιών στο γραφείο – μια φρέσκια ιδέα

εξωτικά φυτά διακόσμηση monstera γραφείο σπιτιού πράσινο φρέσκο

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε λευκό ανθούριο για να δώσετε στο δωμάτιο κάποια εξωτική αίσθηση χωρίς να είστε πολύ παρεμβατικός. Νομίζω ότι ο συνδυασμός με άλλα αντικείμενα σε έντονα χρώματα σε αυτήν την εικόνα είναι απολύτως επιτυχής. Η παρακάτω εικόνα είναι από CB2. Εκεί μπορείτε να δείτε πόσο τέλεια ταιριάζουν οι κορμοί σε ένα δωμάτιο με διακριτικά χρώματα. Σε αυτή την περίπτωση είναι το κόκκινο σκαθάρι και η κίτρινη μπάλα.

Δώστε προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες

εξωτικά φυτά διακόσμηση σπιτιού κουζίνα πράσινη φρέσκια

Allηλό βάζο και μυτερά πράσινα φύλλα. Αυτή είναι η απόλυτη σχεδιαστική τελειότητα! Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μεγάλα τραπέζια σε ιδιαίτερα φαρδιά δωμάτια όπως αυτό. Παρατηρείτε πώς ξεχωρίζουν οι ρυθμίσεις παρακάτω; Αυτό λειτουργεί ακόμη και σε ένα δωμάτιο με θέα ακόμα πιο πλούσιο πράσινο.

Σχεδιασμός τελειότητας κατ ‘εξοχήν!

εξωτικά φυτά τραπεζαρία περιοχή διακόσμηση βάζο σπίτι πράσινο φρέσκο

Τα λουλούδια και τα βάζα παρακάτω σχηματίζουν μια διάταξη που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί μια καλλιτεχνική εγκατάσταση. Παρατηρήστε πώς τα λαμπερά χρώματα και το εντυπωσιακό φύλλωμα αντιπροσωπεύουν τη ζωντανή, ιδιότροπη φύση της σύγχρονης ομορφιάς στα καλύτερά της. [σύμφωνα με το Thirdstone]

Είστε λάτρης της τέχνης;?

εξωτικά φυτά τραπεζαρία περιοχή διακόσμηση βάζο σπίτι πράσινο τραπέζι από φρέσκο ​​ξύλο

Εξωτικές ρυθμίσεις

Στο τελευταίο μέρος του άρθρου, θα δούμε μερικές εξωτικές ρυθμίσεις που δημιουργούν μια παρακμιακή αίσθηση. Οι διάφορες ποικιλίες λαχανικών έρχονται στη διάσωση.

Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε αυτήν την τροπική καρδιά της εταιρείας Λουλούδια από ακτή σε ακτή ονομάζω. Περιλαμβάνει Birds of Paradise, Anthuriums, Protea, Ireland Bell και Dendrobium Orchids. Παρατηρήστε προσεκτικά πώς τα ύψη των φύλλων και των λουλουδιών ποικίλλουν στις πιο σαγηνευτικές τροπικές ρυθμίσεις.

Τα έντονα, ζωντανά χρώματα προσθέτουν διάθεση και φρεσκάδα στην καθημερινότητά σας

εξωτικά φυτά διακόσμηση σπιτιού τροπικά πολύχρωμα

Μην φοβάστε να τοποθετήσετε μερικά μικρά βάζα γύρω από το κεντρικό κομμάτι. [σύμφωνα με το Arthouse Design]

Διακοσμήστε το πάρτι σας με εξωτικά λουλούδια

εξωτικά φυτά deco tich κοσμήματα γαμήλιο φρέσκο

Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τις καμπάνες των αστεριών … Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την εντυπωσιακή ροζ ποικιλία που μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα. Με τα κρίνα μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπέροχη εστίαση με οικονομικά αποδοτικό και εντυπωσιακό τρόπο. Ωστόσο, τα άτομα με αλλεργίες πρέπει να είναι προσεκτικά με αυτό! [σύμφωνα με Υπέροχος σχεδιασμός]

Έχετε λουλούδια στο γραφείο; γιατί όχι?

εξωτικά φυτά monstera deco zatelier γραφείο πράσινο φρέσκο

Η διάταξή σας δεν χρειάζεται να είναι υψηλή για να κάνετε μια ισχυρή δήλωση. Παρακάτω βλέπουμε ένα σύγχρονο βάζο με τροπικά λουλούδια. Το μπουκέτο περιλαμβάνει Proteas, το χρώμα που ταιριάζει με το τραπέζι της εταιρείας CB2 να φερεις.

Διακοσμήστε την τραπεζαρία! Τα λουλούδια είναι πάντα ευπρόσδεκτα

εξωτικά φυτά τραπεζαρία περιοχή διακόσμηση αγγείου πράσινο φρέσκο ​​τραπέζι

Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί την εκρηκτική δημοτικότητα των αέρινων φυτών. Παίρνουν την τροφή τους από τον αέρα και επομένως η γη είναι περιττή. Σε αντίθεση με ό, τι πιστεύουν πολλοί, αυτά τα φυτά χρειάζονται νερό. Ακόμα κι έτσι, απαιτούν λίγη συντήρηση και παραμένουν όμορφα και μοντέρνα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αέρινα φυτά – δεν χρειάζονται χώμα και πολύ λίγη συντήρηση

εξωτικά φυτά διακόσμηση σπιτιού τροπικά πολύχρωμα πράσινα κόκκινα

Στο τέλος φτάνουμε σε ένα έργο τέχνης επιδέξιας φροντίδας. Εδώ τα κλαδιά, το πράσινο και οι πέτρες επιτυγχάνουν μια υπέροχη αλληλεπίδραση. Είναι μια υπέροχη δημιουργία από την Articulture. Θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας έργο αυτού του είδους; Το φυτό αέρα είναι τέλειο για να πετύχετε μια τόσο τολμηρή φιγούρα, δεν θα το βρείτε?

Δεν χρειάζεστε ανθοπωλείο! Θα μπορούσατε επίσης να δημιουργήσετε μια τόσο όμορφη δημιουργία από τροπικά φυτά μόνοι σας

εξωτικά φυτά διακόσμηση σπιτιού τροπικά ανατολίτικα

Η ιδέα μου για διακόσμηση με τροπικά φυτά είχε ήδη αλλάξει τελείως μετά την πρώτη προβολή των εικόνων που αναφέρονται σήμερα. Ας ελπίσουμε ότι έχετε επίσης κίνητρο να επιτύχετε μια τέτοια πράσινη ομορφιά στο σπίτι. Διασκεδάστε πολύ με αυτό!