κομψές ιδέες διακόσμησης για κουρτίνες καρέκλας καθιστικού μπλε

Μετατρέψτε το σαλόνι σας σε έργο τέχνης με μια εικόνα του Βαν Γκογκ

Ένα σχέδιο βασισμένο στον Βαν Γκογκ μπορεί να κάνει θαύματα σε ένα επίσημο δωμάτιο επισκεπτών. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το θέμα της σημερινής παρουσίασης. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια και αυτά παρουσιάζονται σε ένα όμορφο φτιαγμένο για μέτρηση πλαίσιο.

Υπάρχει ήδη ένα μεγάλο πιάνο στο ίδιο δωμάτιο και αυτό είναι επίσης ενσωματωμένο στο σχέδιο. Θέλετε να διατηρήσετε την τυπικότητα στο δωμάτιο και να το κάνετε ακόμα άνετο και ελκυστικό για τους επισκέπτες.

Star Night by Van Gogh – Imprint – Chic ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι

κομψές ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι εικόνες ζωγραφικής

Αυτό το αποτύπωμα είναι το κεντρικό αντικείμενο στο δωμάτιο γύρω από το οποίο περιστρέφονται τα υπόλοιπα αντικείμενα. Ερωτεύεσαι τα βαθιά, πλούσια χρώματα. Σε μερικούς ανθρώπους μπορεί να φαίνεται λίγο υπερβολικό. Αλλά το αποτέλεσμα αυτής της εικόνας σίγουρα δεν είναι τόσο ενοχλητικό όσο αυτή η αφίσα τοίχου στο υπνοδωμάτιο. Σε ένα κλασικό περιβάλλον, φαίνεται εξαιρετικό ακόμη και στην πιο παραδοσιακή ατμόσφαιρα.

Καναπές Chloe

κομψές ιδέες διακόσμησης για τον καναπέ του σαλονιού άνετα παραδοσιακά

Ένας τέτοιος καναπές θα ταιριάζει επίσης σε αυτό το δωμάτιο. Μπορείτε να βρείτε αυτήν την παραλλαγή σχετικά φθηνή και όμως ο σχεδιασμός παραμένει εξαιρετικός. Ταιριάζει καλά με την εικόνα του Βαν Γκογκ λόγω του ανοιχτού χρώματος. Αυτό αντιστοιχεί υπέροχα με τις σκοτεινές αποχρώσεις της απεικόνισης και με τα άλλα αξεσουάρ.

Διακοσμητικά μαξιλάρια με σκούρο μπλε αποχρώσεις

κομψές ιδέες διακόσμησης για μοτίβο μαξιλαριού σαλονιού λευκό μπλε

Μπορείτε να ζεστάνετε την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο ακόμα περισσότερο προσθέτοντας μερικά υφάσματα. Όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό μπορεί να προσθέσει ρίγες μιας τυπικής απόχρωσης για το Van Gogh Star Night.

Τραπέζι σαλονιού δύο επιπέδων

κομψές ιδέες διακόσμησης για το οβάλ πιάτο του τραπεζιού του σαλονιού

Στο παράδειγμά μας είναι η διακόσμηση ενός δωματίου με στρογγυλά παράθυρα. Γι ‘αυτό μπορείτε να ενσωματώσετε υπέροχα μια τέτοια στρογγυλή τράπεζα σε δύο επίπεδα. Ένα θέμα επαναλαμβάνεται σε πιο εμφανείς και λεπτές μορφές.

Η χρυσή βάση από λαμαρίνα δίνει στο δωμάτιο μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση και η λευκή επιφάνεια προσφέρει χώρο για διακοσμητικά αξεσουάρ.

Μια άλλη παραλλαγή για το τραπεζάκι του καφέ

κομψές ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι επιτραπέζιο μεταλλικό σχήμα

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα άλλο στρογγυλό τραπέζι που ταιριάζει υπέροχα με το σχέδιο. Εκεί το οβάλ σχήμα διευρύνεται στους μικρούς κύκλους. Το όλο πράγμα δημιουργεί μια σύνδεση με το θέμα του ουρανού και του κόσμου. Αυτό το συναίσθημα το αποκτάς και με τον Βαν Γκογκ Στέρναχτ.

Οβάλ τραπέζι κοκτέιλ Arteriors Zena από σίδερο / γυαλί / καθρέφτες

κομψές ιδέες διακόσμησης για τη λαμπάδα του καθιστικού μοντέρνα

Θέλετε περισσότερα αστέρια στο δωμάτιό σας Βαν Γκογκ; Ο τυφώνας που απομένει από τέτοια σχήματα μπορεί να χρησιμεύσει υπέροχα για αυτό. Η ματ επιφάνεια είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για άτομα που τους αρέσει η ξεπερασμένη εμφάνιση.

Erin Blue Γεωμετρικά Διακοσμητικά Μαξιλάρια

κομψές ιδέες διακόσμησης για το σχέδιο μαξιλαριού του καθιστικού

Θέλετε να αποφύγετε να αποθηκεύσετε πράγματα πολύ μεγάλα και να μην νιώθετε στριμωγμένοι στο δωμάτιο, όπως εγώ; Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά μοτίβα και έτσι να δώσετε στο δωμάτιο μια αγορίστικη εμφάνιση.

Ο συνδυασμός σκούρου μπλε και λευκού δημιουργεί μια αίσθηση συνέχειας.

Ένα ζευγάρι υπέροχα μαξιλάρια σε κίτρινο χρώμα

κομψές ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι κίτρινο βελούδο

Δεν πρέπει να λείπουν οι αποχρώσεις που αντιστοιχούν στο φως των αστεριών στην εικόνα. Τα κίτρινα μαξιλάρια ανάμεσα στα μπλε και τα άσπρα θα κάνουν έναν υπέροχο συνδυασμό.

Δύσκολα μπορώ να φανταστώ τόσο κομψές διπλωμένες κουρτίνες σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο όπως στο παράδειγμα εδώ. Ένα τέτοιο θέαμα μπορεί να επαναφέρει την αρμονία μέσα σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Είναι η τέλεια επιλογή, ειδικά για τον οβάλ τοίχο που φαίνεται εδώ.

Άλλη μια υπέροχη πολυθρόνα

κομψές ιδέες διακόσμησης για την πολυθρόνα του σαλονιού λευκή αγκαλιά

Δεν είναι ομορφιά αυτή η άνετη καρέκλα; Δίνει κομψότητα σε όλο το δωμάτιο. Παρατηρείτε το εξαιρετικό μείγμα παραδοσιακών και μοντέρνων; Είναι τέλεια για ένα επίσημο σαλόνι. Μπορείτε να το κάνετε αυτό πολύ αόρατα.

 Μαξιλάρι με “υφή έναστρης νύχτας”

κομψές ιδέες διακόσμησης για πολύχρωμα μαξιλάρια με μοτίβο σαλονιού

Εάν θέλετε να ασχοληθείτε με το θέμα με μια ακόμη λεπτομέρεια, τότε μπορείτε να αναπαραστήσετε το αποτύπωμα της διάσημης εικόνας σε μια ακόμη μορφή. Στην εικόνα είναι ένα μαξιλάρι με έναστρο ουρανό. Θα βρει επίσης μια θέση στο δωμάτιό σας κάπου?

Τραπέζι με βάση σε σχήμα αστεριού

chic ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι ξύλινο τραπέζι βάση μικρού αστεριού

Αυτό είναι επίσης ένα έπιπλο που θα χρησιμεύσει υπέροχα για να αναλάβει το θέμα του Βαν Γκογκ. Το θέμα των φώτων του ουρανού είναι στο λεπτό μοτίβο έκρηξης αστεριών στην επιφάνεια και η λαμπερή απόχρωση προστέθηκε.

Χαλί σε σκούρο μπλε χρώμα

κομψές ιδέες διακόσμησης για μοκέτα σαλονιού μπλε λευκό

Μπορείτε να σκεφτείτε ένα καλύτερο μοτίβο και πιο κατάλληλες αποχρώσεις για το δωμάτιο Van Gogh; Τα ξύλινα έπιπλα θα ξεχωρίζουν με φόντο αυτά τα χρώματα.

Δεν νομίζετε ότι όλοι πρέπει να έχουν ένα κομψό τρόλεϊ εξυπηρέτησης στο σαλόνι τους?

κομψές ιδέες διακόσμησης για τροχούς μπαρ καθισμάτων κινητές

Θα επέλεγα ένα τόσο παλιομοδίτικο κομμάτι για το δωμάτιο του Βαν Γκογκ και θα το γέμιζα με διάφορα αλκοολούχα ποτά και ποτήρια. Θα πήγαινα για ένα αυτοκίνητο με τόσο λεπτές και λεπτές γραμμές. Έτσι δεν θα είναι πολύ κυρίαρχος στο δωμάτιο. Θα μπορούσατε να επιλέξετε μια πρακτική παραλλαγή με λαβές για να μπορείτε να σπρώχνετε το καρότσι στο δωμάτιο.

Ο φωτισμός – ένα τόσο επιτηδευμένο δωμάτιο σίγουρα δεν θα φαίνεται κλειστό χωρίς όμορφο φωτισμό

κομψές ιδέες διακόσμησης για πολυέλαιο σαλόνι στερεό

 Σε αυτή την περίπτωση, επιλέχθηκε ένα φως κρεμασμένο κοντά στην οροφή. Η ατμόσφαιρα καθορίζεται σαφώς από τα φώτα τους. Λόγω του μεγέθους τους, μπορεί να γίνει κομβικό σημείο. Θα χρειαστεί να επενδύσετε πολύ χρόνο στην επιλογή του σωστού φωτιστικού. Αυτός ο τύπος φωτισμού, ο οποίος τοποθετείται κοντά στην οροφή, είναι δύσκολο να βρεθεί στο σωστό μέγεθος για εσάς. Εάν μπορείτε να βρείτε το σωστό κομμάτι και να το αντέξετε οικονομικά, θα αξίζει να το επιλέξετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρόλο που θα κοστίσει λίγο περισσότερο.

Real Green, Real Blue και Real Yellow – Special Edition

κομψές ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι μοντέρνα έργα τέχνης

Για τους υπόλοιπους τοίχους, μπορείτε να επιλέξετε λιγότερο εντυπωσιακά σύγχρονα έργα. Χάρη σε αυτό, το αποτύπωμα του Βαν Γκογκ θα πρέπει να έρθει στο δικό του ακόμη περισσότερο. “Real green”, “Real blue” και “Real yellow” είναι τα ονόματα των έργων που επιλέχθηκαν για αυτούς τους τοίχους. Μπορεί επίσης κανείς να δει καθαρά την πνευματική σύνδεση μεταξύ αυτών και του έργου του Βαν Γκογκ.

Βιβλίο με τις εικόνες του Βαν Γκογκ

κομψές ιδέες διακόσμησης για εικονογράφηση βιβλίου μπαρ στο σαλόνι

Μπορείτε να ολοκληρώσετε το σχέδιο με ένα βιβλίο σε ένα τραπέζι. Αυτό συνεχίζει να δίνει έμφαση στο κύριο θέμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ψυχαγωγία για τους επισκέπτες.

Σας αρέσει και ο Βαν Γκογκ; Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καλλιτέχνης; Θα αφιερώνατε το σχέδιο ενός ολόκληρου δωματίου σε αυτό?

        Κομψές βασιλικές μπλε κουρτίνες     κομψές ιδέες διακόσμησης για κουρτίνες καρέκλας καθιστικού μπλε