Όσον αφορά τη διακόσμηση του φθινοπώρου, μερικά πράγματα θεωρούνται δεδομένα: Κολοκύθες, εποχιακά χρώματα, η νοσταλγική, ξεπερασμένη εμφάνιση και τα γνωστά μηνύματα όπως “Καλώς ήρθες φθινόπωρο!” Ελάτε στο παιχνίδι.

Υπάρχει όμως και μόδα και τάσεις όταν πρόκειται για διακοσμήσεις του φθινοπώρου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναζητούμε νέες ιδέες κάθε χρόνο. Ρίξτε μια ματιά στην επισκόπηση των φθινοπωρινών διακοσμήσεων που κάνετε μόνοι σας στο εσωτερικό!

Η απλή φθινοπωρινή διακόσμηση έρχεται από μόνη της σε αυτό το ουδέτερα επιπλωμένο δωμάτιο

διακόσμηση παραθύρων με κολοκύθες και βάζο με κλαδιά

Στρατηγική διακόσμησης πτώσης 1: Προσκαλέστε τη φύση στο σπίτι σας

Η χρήση των δώρων της φύσης σε εσωτερικούς χώρους ως διακόσμηση είναι μια κοινή ιδέα για φθινοπωρινά διακοσμητικά.

Οι λευκές κολοκύθες και τα βάζα με τα φύλλα του φθινοπώρου, τα στεφάνια DIY φτιαγμένα από κλαδιά και άλλες απλές ιδέες είναι τα πιο κοινά αυτή τη σεζόν.

 Οι ιδέες αποκλείουν δύο ή τρία χρώματα ώστε όλα να φαίνονται ζωντανά αλλά και κομψά.

Οι κολοκύθες μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά στη διακόσμηση ανάλογα με το μέγεθός τους. Μπορείτε να διανείμετε τα μικρότερα σε ένα ράφι ή ένα περβάζι παραθύρου. Μερικές φορές φαίνονται υπέροχα σε ένα ωραίο μπολ. Αυτό μπορεί να είναι στο ίδιο ή σε αντίθεση χρώματος. Τα φθινοπωρινά φύλλα μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα. Αλλά θα φαίνονται ιδιαίτερα υπέροχα σε ένα διαφανές βάζο.

Τα στεφάνια διακοσμούν πόρτες, παράθυρα, αλλά και καθρέφτες και ράφια.

διακόσμηση με υπέροχα υφάσματα ως φθινοπωρινή διακόσμηση

Συμβουλή 2: υφάσματα και αξεσουάρ με φθινοπωρινά χρώματα

Δεν αρέσει σε όλους να έχουν τα δώρα της φύσης σε εσωτερικούς χώρους. Σως δεν ταιριάζει με το στυλ ή απλά με το δικό σας γούστο. Αλλά το φθινόπωρο μπορεί να είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τη χρήση διαφορετικών υφασμάτων και σχεδίων στο εσωτερικό. Το πράσινο, το καφέ, το κόκκινο και το πορτοκαλί σε όλες τις αποχρώσεις αντιπροσωπεύουν το φθινόπωρο και αντιστοιχούν στη φύση εκεί έξω.

Μιλάμε για κουρτίνες, παπλώματα, φυσικά, αλλά ίσως θα μπορούσατε επίσης να αλλάξετε τα μαξιλάρια. Αυτό θα κάνει ήδη μεγάλη διαφορά.

Το ξεπερασμένο βλέμμα ταιριάζει υπέροχα με τη φθινοπωρινή διάθεση

λευκές κολοκύθες και vintage κανάτα

Στρατηγική 3: Μικρά έργα DIY

Τα πολύ απλά αλλά εξαιρετικά κομψά έργα DIY είναι ιδανικά για φθινοπωρινή διακόσμηση στο σπίτι. Το αυτοσχέδιο βάζο, που φαίνεται στο http://www.countryliving.com, με διακοσμητικά κοτσάνια σιταριού είναι ένα ιδανικό παράδειγμα αυτού. Το γεγονός ότι είναι ελαφρώς πελεκημένο ταιριάζει ακόμα καλύτερα γιατί το όλο πράγμα παίρνει νοσταλγικό χαρακτήρα. Οι μεταλλικές αποχρώσεις τόσο της κανάτας όσο και του δίσκου κάνουν την απλή ιδέα να φαίνεται αρκετά πολυτελής.

Η vintage διακόσμηση είναι ιδανική για το φθινόπωρο

μεταλλική κουβά επιγραφή με κολοκύθες φθινοπωρινή διακόσμηση

Στρατηγική διακόσμησης φθινοπώρου 4: Vintage ιδέες και φθινοπωρινά δώρα

Το βάζο που μόλις παρουσιάστηκε, καθώς και το επόμενο παράδειγμα, είναι επίσης πολύ επίκαιρα επειδή συνδυάζουν αντικείμενα με vintage εμφάνιση με φθινοπωρινά δώρα της φύσης. Και τα δύο πάνε υπέροχα – τόσο οι φθινοπωρινές όσο και οι vintage ιδέες έχουν κάτι ξεπερασμένο, όμορφο, αλλά ταυτόχρονα νοσταλγικό. Εξαιτίας αυτού, τέτοιοι συνδυασμοί είναι όμορφοι και φυσικοί.

Αυτό το φθινόπωρο, αυτός ο τύπος αισθητικής γιορτάζεται με πολλές υπέροχες ιδέες. Αυτό σίγουρα έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι σχεδιαστές θέλουν να επεκτείνουν τα όρια του χώρου διαβίωσης όλο και περισσότερο.

Πώς μπορούν λοιπόν οι φθινοπωρινές διακοσμήσεις να φαίνονται μοντέρνες; Απλά πρέπει να κοιτάξετε τι είναι στην τάση για εσωτερική διακόσμηση. Στη συνέχεια, επιλέξτε τις ιδέες, τα χρώματα και τα σχήματα που ταιριάζουν καλά με αυτές τις τάσεις.

Και μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό πράγμα: η απλή ομορφιά που φαίνεται απλή αλλά αποτελεσματική είναι πλέον η πιο δημοφιλής.

απλή φθινοπωρινή διακόσμηση με φύλλα φθινοπώρου και διακοσμητικές κολοκύθες

πτώση κουρτίνες διακόσμησης γύρω από το κρεβάτι

φθινοπωρινή διακόσμηση γιρλάντα δίπλα στο τζάκι

φθινοπωρινή διακόσμηση πέτρινο περβάζι παραθύρου

φθινοπωρινή διακόσμηση πάνω από το τζάκι

φθινοπωρινή διακόσμηση μαυροπίνακας με επιγραφή

φθινοπωρινά χρώματα και ένα μπουκέτο ξερά λουλούδια

φθινοπωρινές αποχρώσεις για το τραπέζι

φθινοπωρινό φαγητό φθινοπωρινή διακόσμηση

κολοκύθα με πλεκτή διακόσμηση

φτιάξε-μόνος-σου-απλή-διακόσμηση-για-το-τραπέζι-μόνος σου

απλή-φθινοπωρινή-διακόσμηση-για-το-σαλόνι

ταπετσαρία-με-ξύλο-μοτίβο-φθινόπωρο-διακόσμηση

Φλιτζάνια και χαρτοπετσέτες ως υπέροχα φθινοπωρινά διακοσμητικά

σαλόνι με τζάκι και ρίξτε μαξιλάρια σε φθινοπωρινά χρώματα

κεντρικό κομμάτι με κολοκύθα