Δεν υπάρχει όμορφο σπίτι χωρίς τη σωστή διακόσμηση. Και όπως όλοι γνωρίζουμε, τα φυτά είναι η καλύτερη διακόσμηση! Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι αναμφίβολα φαίνονται πολύ πιο όμορφοι όταν εμφανίζονται εκεί μερικά πράσινα βλέμματα! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεστε κατάλληλα δοχεία φυτών στα οποία μπορείτε να φυτέψετε τις πράσινες ομορφιές. Ο κήπος, η βεράντα και το μπαλκόνι αποκτούν μια πραγματικά ωραία γραμμή και τον δικό τους χαρακτήρα μέσω κατάλληλα επιλεγμένων φυτευτών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να δώσετε προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες, όπως το υλικό, το χρώμα, το σχήμα και το μέγεθος.

φυτευτές μοντέρνα διακόσμηση με τεράστια δοχεία φυτών

Κατάλληλα υλικά για τα δοχεία εξωτερικών φυτών

Για μια εξωτερική ζαρντινιέρα, είναι σημαντικό να μην είναι μόνο σκληρή, στιβαρή και ανθεκτική στον παγετό, αλλά και να διατηρεί την όμορφη εμφάνισή της για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το βάρος παίζει επίσης ρόλο, αν όχι τεράστιο. Επειδή είναι δύσκολο να μετακινηθούν ισχυρά φυτευτικά … Από αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το υλικό είναι ζωτικής σημασίας. Παρεμπιπτόντως, όχι μόνο για τον κήπο και το μπαλκόνι, αλλά και για εσωτερική χρήση.

Και έχετε σκεφτεί ποτέ το γεγονός ότι οι φυτικές γλάστρες πρέπει επίσης να παράγονται με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο?

φυτεύει όμορφες ιδέες κήπου με τεράστια δοχεία φυτών

Θέλετε να επανασχεδιάσετε τον κήπο σας με σύγχρονο τρόπο; Στη συνέχεια, σκεφτείτε περιβαλλοντικά συνειδητά! Σκεφτείτε να αντικαταστήσετε τις παλιές γλάστρες από τερακότα και υαλοβάμβακα με νέα οικολογικά δοχεία φυτών που συνδυάζουν μοντέρνο σχεδιασμό και αισθητική! Εάν βασίζεστε επίσης σε φιλικά προς το περιβάλλον και υψηλής ποιότητας φυτικά γλάστρες, τότε θα βρείτε κάτι για τον εαυτό σας από τις πολυάριθμες γλάστρες φυτών από Φύτεμα. Η σύνθεση πέτρας, υαλοβάμβακα και μείγματος μαγνησίας σε ένα προϊόν κατέστησε δυνατή μια πρακτική σχεδίαση φυτών, η οποία έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  • φυσική όψη
  • ελαφρύ
  • έντονη ανθεκτικότητα
  • Χρήση ανακυκλωμένων υλικών
  • φυσική όψη

φυτευτές σε διαφορετικά σχήματα για μια μοντέρνα εμφάνιση κήπου

Διαφορετικά σχήματα και μεγέθη

Ο επιτυχημένος σχεδιασμός του εσωτερικού και του εξωτερικού συνδέεται στενά με τη διακόσμηση. Εάν επιλέξετε φυτά σε γλάστρες για τη διακόσμησή σας, λάβετε υπόψη το σχέδιο της ζαρντινιέρας. Η σωστή φύτευση χρειάζεται κατάλληλα δοχεία φυτών. Γιατί όχι μόνο φιλοξενούν φυτά, αλλά εμφανίζονται και ως διακοσμητικό στοιχείο οι ίδιοι. Ανάλογα με το σχεδιασμό του δωματίου, διαφορετικά σχήματα και μεγέθη ταιριάζουν στην ατμόσφαιρα. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είναι αρμονικά εγγεγραμμένες στο δωμάτιο και να αντιστοιχούν στην επίπλωση. Εάν στοχεύετε σε ένα ελκυστικό εσωτερικό σχέδιο, επιλέξτε προσεκτικά το σχήμα και το μέγεθος της ζαρντινιέρας. Απλός σχεδιασμός ή ρουστίκ εμφάνιση: είναι θέμα γούστου! Το σίγουρο είναι ότι θα δημιουργήσετε ασυνήθιστα βλέμματα στο δωμάτιο!

ζαρντινιέρες για εξωτερική χρήση λευκές ζαρντινιέρες

Διαφορετικά χρώματα

Το χρώμα παίζει επίσης ρόλο στις ζαρντινιέρες. Τα χρώματα μας φέρνουν σε διαφορετικές διαθέσεις, επηρεάζουν ακόμη και τα συναισθήματά μας, γι ‘αυτό δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε για το τι χρώμα εμφανίζεται η γλάστρα. Έτσι, δεν θα επηρεάσετε μόνο την εμφάνιση της ατμόσφαιρας, αλλά και τη δική σας ευημερία. Είτε σε φυσικό χρώμα, είτε σε μαύρο είτε σε έντονη απόχρωση, οι σύγχρονες ζαρντινιέρες δημιουργούν μια όμορφη εμφάνιση. Επιτύχετε ένα ομοιόμορφο σχέδιο ή δημιουργήστε αντιθέσεις: Έχετε πολλές επιλογές σχεδίασης.

Φυτεύσεις για την οθόνη και τη διακόσμηση της ιδιωτικής ζωής της βεράντας

Ο δικός μας κήπος ή βεράντα μας δίνει τη μεγάλη ευκαιρία να επεκτείνουμε τον χώρο μας. Επωφελούμαστε περισσότερο από αυτό την άνοιξη και το καλοκαίρι, γιατί όταν ο καιρός είναι καλός μας αρέσει να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας έξω. Ωστόσο, μπορείτε πραγματικά να βάλετε το σαλόνι και τον εξωτερικό χώρο στο προσκήνιο μόνο εάν αγοράσετε τη σωστή ζαρντινιέρα!