οι πιο όμορφες ατέλειωτες λίμνες νερού βρίσκονται

 Οι πιο όμορφες ατελείωτες λίμνες νερού

Μια ατέλειωτη λίμνη νερού – πισίνα υπερχείλισης – είναι μια αντανάκλαση, μια οπτική ψευδαίσθηση που εκτείνεται στον ορίζοντα. Το ακίνητο νερό αντανακλά το περιβάλλον, το αντανακλά σαν καθρέφτης. Έτσι φαίνονται όμορφα και πολύ ήσυχα αυτές οι λεκάνες, επειδή λόγω του σχεδιασμού τους, το νερό εκεί στέκεται τις περισσότερες φορές και αντανακλά τον ουρανό, καθώς και τα κοντινά δέντρα και όλο το πράσινο.

Όμορφο μέρος για να χαλαρώσετε

Οι πιο όμορφες ατέλειωτες πισίνες νερού είναι για χαλάρωση

Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, ότι αυτές οι λεκάνες νερού είναι άπειρες και εκτείνονται στον ορίζοντα, βρίσκονται συνήθως δίπλα σε μια θάλασσα ή μια λίμνη ή βρίσκονται ψηλά στα βουνά και δίπλα σε βράχους ή περιβάλλονται από δέντρα. Λόγω του υψηλού κόστους συντήρησης, αυτές οι λεκάνες νερού συνήθως δεν απέχουν πολύ από εξωτικές κορώνες. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά:

 Kandalama Hotel, Dambulla, Σρι-Λάνκα

Οι πιο όμορφες ατελείωτες λεκάνες νερού όμορφα

Το ξενοδοχείο Kandalma βρίσκεται ανάμεσα σε βράχους και δάση και προσφέρει εντυπωσιακή θέα και όμορφα φυσικά τοπία. Από την πισίνα υπερχείλισης έχετε υπέροχη θέα σε μια από τις λίμνες στη γύρω περιοχή.

Alila Ubud Hotel, Μπαλί, Ινδονησία

Οι πιο όμορφες ατέλειωτες λεκάνες νερού είναι οι ξαπλώστρες

Το Alila Ubud Hotel βρίσκεται στην πλαγιά ενός λόφου πάνω από τον ποταμό Ayung. Εκεί μπορείτε να περάσετε υπέροχες διακοπές στη μέση της φύσης. Υπάρχουν πολιτιστικοί χώροι σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο.

 Θέρετρο Anantara Golden Triangle, Chiang Rai, ΤαϊλάνδηΟι πιο όμορφες ατέλειωτες λεκάνες νερού βρίσκονται σε κτίρια λιμνών

Το Anantara Golden Triangle Resort στο Τσιάνγκ Ράι της Ταϊλάνδης προσφέρει ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο, εκεί θα βρείτε μια όμορφη ατελείωτη πισίνα με νερό, πολλά πράσινα, γραφικά βουνά.

Δείτε πολλές άλλες πισίνες υπερχείλισης στη συλλογή εικόνων μας και απολαύστε την ομορφιά σας! Maybeσως αποφασίσετε να πάτε εκεί για διακοπές μια μέρα!

  Ξύλινες ξαπλώστρες χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα Οι πιο όμορφες ατέλειωτες λεκάνες νερού είναι μπλε Ενσωματωμένη λεκάνη νερού στη φύση οι πιο όμορφες ατέλειωτες λίμνες νερού βρίσκονται χόρτο

Φανταστικό, εξωτικό θέρετρο

Οι πιο όμορφες ατέλειωτες λεκάνες νερού βρίσκονται στο νησί

Μια πισίνα που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία

Οι πιο όμορφες ατέλειωτες λεκάνες νερού είναι η ομπρέλα