Δεδομένου ότι το Corona έχει καθορίσει την καθημερινότητά μας, στο σπίτι μας έχουν ανατεθεί νέες εργασίες. Πρέπει τώρα να λειτουργεί επίσης ως παιδικός σταθμός, σχολείο και γραφείο. Γι ‘αυτό το σπίτι μερικές φορές σκάει στις ραφές, έτσι δεν είναι; Ναι, δεν είναι εύκολο να φέρουμε την οικογενειακή ζωή και την επαγγελματική εργασία σε έναν κοινό παρονομαστή. Ωστόσο, μπορείτε να προσπαθήσετε να βρείτε ένα άνετο μέρος για το γραφείο του σπιτιού σας. Πρέπει να είναι ήσυχο και κάπως διαχωρισμένο από το σαλόνι, όπου μπορείτε να εργάζεστε ανενόχλητοι, συγκεντρωμένοι και παραγωγικοί. Εάν δεν έχετε αρκετό χώρο, τότε στρέψτε την προσοχή σας στον τελευταίο όροφο. Συχνά η σοφίτα προσφέρει αρκετό χώρο που μένει αδρανής δωρεάν ή χρησιμοποιείται περισσότερο ως αποθήκη. Στη συνέχεια, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να επανασχεδιάσετε το χώρο της οροφής και να δημιουργήσετε μια ζεστή φωλιά εργασίας εκεί. Μπορείτε επίσης να μάθετε παρακάτω για τα πλεονεκτήματα του να έχετε ένα γραφείο στο σπίτι στη σοφίτα.

Το γραφείο στο σπίτι στη σοφίτα μπορεί να είναι πολύ ζεστό και ρομαντικό ταυτόχρονα.

Γραφείο σπιτιού στη σοφίτα μπεζ πολυθρόνα τοίχου από ανοιχτόχρωμο ξύλο καλυμμένο με βελούδινη χειροποίητη διακόσμηση τοίχου

 Ο τελευταίος όροφος είναι το ιδανικό μέρος για να δημιουργήσετε ένα γραφείο στο σπίτι.

Γραφείο στο σπίτι στη σοφίτα ιδανικό μέρος για εργασία Λευκό, γκρι χαλί δεσπόζει σε δύο φεγγίτες, πολύ φως της ημέρας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός γραφείου στο σπίτι στη σοφίτα?

Όταν πρόκειται για ένα ζεστό γραφείο στο σπίτι, λίγοι από εμάς σκέφτονται τη σοφίτα. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι το δωμάτιο δεν είναι κατάλληλο για εργασία εκεί, δεν υπάρχουν παράθυρα ή οι κεκλιμένες οροφές περιορίζουν ακόμη περισσότερο το χώρο. Όλα αυτά καταδικάζουν τον χώρο της οροφής σε μια σκιώδη ύπαρξη. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε πολλά με λίγη προσπάθεια και χωρίς υψηλό κόστος και να δημιουργήσετε ένα άνετο γραφείο στο σπίτι στη σοφίτα. Και αυτό δεν είναι μια ενδιάμεση λύση, αλλά μια ιδιαίτερα επιτυχημένη σχεδιαστική ιδέα που σας εξασφαλίζει ένα ρομαντικό μέρος εργασίας.

Το πώς θα χρησιμοποιήσετε τον χώρο της σοφίτας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Γραφείο σπιτιού στη σοφίτα ζεστή και ρομαντική κουβέρτα από ανοιχτόχρωμο ξύλο προβάτων στην καρέκλα ράφι επιλογές αποθήκευσης καλαθιού παλιές λάμπες γραφείου

 

Ένα γραφείο στο σπίτι στη σοφίτα χωρίζεται από το σαλόνι, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε εκεί ανενόχλητοι. Σας προσφέρει ένα ήσυχο εργασιακό περιβάλλον όπου μπορείτε να πραγματοποιείτε επαγγελματικές τηλεφωνικές κλήσεις ή / και τηλεδιασκέψεις χωρίς να ενοχλείτε άλλα μέλη της οικογένειας. Επιπλέον, μπορείτε να εργαστείτε στη σοφίτα του γραφείου του σπιτιού σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και ακόμη και τη νύχτα. Αυτό σημαίνει πολύ νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ όταν οι άλλοι κοιμούνται. Το επίκεντρο εδώ είναι μόνο στη δουλειά σας.

 Δημιουργήστε το γραφείο του σπιτιού στη σοφίτα σύμφωνα με το στυλ και το γούστο σας.

Γραφείο σπιτιού στη σοφίτα λευκή ατμόσφαιρα μαύρη έπιπλα γραφείου χαμηλή βιβλιοθήκη στον τοίχο

 

Η επαγγελματική ιατρική έχει αποδείξει ότι το να κάθεσαι μπροστά στον υπολογιστή για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι ανθυγιεινό. Στη μελέτη σας στη σοφίτα μπορείτε να κάνετε ευέλικτα διαλείμματα και να τεντώνετε λίγο τα πόδια σας κατά καιρούς. Εάν έχετε πανοραμικό φεγγίτη εκεί, μπορείτε να κοιτάξετε ψηλά τον ουρανό. Αυτό ηρεμεί τα μάτια και το μυαλό και μπορείτε στη συνέχεια να οργανώσετε καλύτερα τις σκέψεις σας. Γι ‘αυτό πιστεύουμε ότι μπορείτε να σχεδιάσετε το γραφείο του σπιτιού κάτω από τη στέγη και όχι μια μικρή ρομαντική φωλιά. Θα αναφέρουμε σε λίγο τι χρειάζεστε για αυτό.

Ξέρετε πώς να μετατρέψετε τη σοφίτα σε μελέτη?

Γραφείο σπιτιού στη σοφίτα εξαιρετική ιδέα κάτω από την κεκλιμένη οροφή ελαφρύ ξύλο κομψά έπιπλα πολλά φωτιστικά ημέρας γραφείο λαμπτήρας δερμάτινη πολυθρόνα

Τι πρέπει να προσέξετε όταν σχεδιάζετε ένα γραφείο στο σπίτι κάτω από τη στέγη;?

Το γραφείο του σπιτιού στη σοφίτα πρέπει επίσης να πληροί τις απαιτήσεις για μια ομαλή διαδικασία εργασίας. Επομένως, πρέπει να τηρείτε τα ακόλουθα σημεία κατά τη μετατροπή του χώρου της οροφής:

  • Ευχάριστο εσωτερικό κλίμα – Προκειμένου η μελέτη σας κάτω από τη στέγη να μην ζεσταίνεται πολύ το καλοκαίρι και πολύ κρύο το χειμώνα, πρέπει πρώτα να διασφαλίσετε ότι το δωμάτιο είναι καλά μονωμένο. Χάρη σε αυτό, έχετε ευχάριστες θερμοκρασίες εκεί κάθε εποχή. Και όταν φτάσουμε στο σημείο της μόνωσης, μπορείτε επίσης να εξετάσετε την ηχομόνωση κατά τη μετατροπή της σοφίτας. Αυτό σταματά και μειώνει τον θόρυβο από έξω, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε ανενόχλητοι.

 Είναι σημαντικό να νιώθετε άνετα εδώ.

Το γραφείο του σπιτιού στη σοφίτα όλα τα λευκά δύο πράσινα φυτά σε γλάστρες πολύ φως της ημέρας αισθάνονται καλά ενώ εργάζεστε

  • Καλές συνθήκες φωτισμού – Χρειάζεστε επίσης πολύ φως ημέρας και καθαρό αέρα, έτσι ώστε η ατμόσφαιρα του δωματίου να είναι ελκυστική. Τα περισσότερα πατάρια μας έχουν μικρά παράθυρα. Μάθετε σχετικά με αυτό στο δήμο εάν μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα μεγαλύτερο παράθυρο οροφής. Θα πρέπει επίσης να είναι εύκολο να ανοίξει έτσι ώστε να εισρέει καθαρός αέρας στο γραφείο του σπιτιού. Το χρειάζεστε απολύτως στη μελέτη σας κάτω από τη στέγη. Εάν εργάζεστε συχνά το βράδυ, σκεφτείτε τον τεχνητό φωτισμό του δωματίου. Προσοχή όμως, τοποθετήστε κρεμαστά, φωτιστικά τοίχου ή γραφείου έτσι ώστε το φως τους να μην πέσει απευθείας στην οθόνη του υπολογιστή και να σας τυφλώσει τα μάτια! Το γραφείο σας δεν χρειάζεται να βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το παράθυρο. Τοποθετήστε το στα δεξιά του παραθύρου εάν είστε αριστερόχειρες και στα αριστερά του παραθύρου εάν γράφετε με το δεξί σας χέρι.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό, χρειάζεστε αρκετό φυσικό φως στο γραφείο του σπιτιού στη σοφίτα.

Γραφείο στο σπίτι στη σοφίτα με λιτή επίπλωση γραφείου κάτω από το φεγγίτη αρκετό φως ημέρας

 

  • Αντηλιακή προστασία – Στο γραφείο της σοφίτας στο σπίτι, μπορεί να ζεσταθεί πολύ το καλοκαίρι. Οι ακτίνες του ήλιου μπορούν να έρθουν απευθείας στο πρόσωπό σας και να σας θαμπώσουν ενώ εργάζεστε στον υπολογιστή. Αυτό είναι πολύ ενοχλητικό! Προφανώς χρειάζεστε καλή αντηλιακή προστασία. Ευτυχώς, υπάρχουν προς το παρόν όμορφα ρολά, περσίδες και πλισέ περσίδες για φεγγίτες στην αγορά, οπότε σίγουρα θα βρείτε κάτι κατάλληλο για το γραφείο του σπιτιού σας στη σοφίτα.

 Σκεφτείτε επίσης καλή προστασία από τον ήλιο στο χώρο της οροφής.

Εσωτερικό γραφείο στη σοφίτα, μικρό δωμάτιο, γραφείο μπροστά από την οροφή σταθερή οθόνη απορρήτου

  • Τεχνικός εξοπλισμός – Σε κάθε γραφείο χρειάζεστε ασφαλείς συνδέσεις για ρεύμα, τηλέφωνο και διαδίκτυο. Είναι το ίδιο στο γραφείο του σπιτιού κάτω από τη στέγη. Αυτά πρέπει να είναι διαθέσιμα για να μπορέσετε να εργαστείτε εκεί. Η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο πρέπει να είναι ασφαλής, επειδή αυτή τη στιγμή εργάζεστε κυρίως στο διαδίκτυο. Επιπλέον, μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν χρειάζεστε έναν εκτυπωτή και άλλες συσκευές εκτός από τον υπολογιστή. Επομένως, πρέπει να παρέχετε αρκετές συνδέσεις. Και κάτι ακόμα: ένα τηλέφωνο δικτύου είναι πάντα η καλύτερη επιλογή για επαγγελματικές κλήσεις από ένα κινητό τηλέφωνο.

Πολύ ξύλο και μαλακά υφάσματα δίνουν στον χώρο της οροφής ακόμη περισσότερη άνεση και ζεστασιά.

Γραφείο στο σπίτι στη σοφίτα πολύ ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα πολλά ξύλινα μαλακά υφάσματα μαξιλάρια στο χαλί πάγκου

Σχεδιάστε τη σοφίτα σύμφωνα με το στυλ και το γούστο σας!

Έχουμε ήδη αναφέρει για τον βασικό εξοπλισμό ενός γραφείου στο σπίτι σε πολλά άρθρα. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες ιδέες για αυτό στον οδηγό του γραφείου μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα εδώ. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας δώσουμε μερικές καλά δοκιμασμένες συμβουλές για το πώς να δώσετε στον χώρο της στέγης περισσότερη πιπεριά και να το κάνετε ακόμα πιο άνετο και ρομαντικό.

  • Επιλέξτε ένα στυλ σύμφωνα με το γούστο σας: Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού συνήθως επιλέγουν το ίδιο στυλ που έχουν σε όλο το σπίτι. Αλλά αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ειδική γωνιά για να εργαστείτε, επιλέξτε ένα στυλ που πάντα θέλατε να δοκιμάσετε. Για παράδειγμα, ένα μινιμαλιστικό γραφείο στο σπίτι ή ένα σε στιλ εξοχικής κατοικίας μπορεί να κάνει τον χώρο της σοφίτας ακόμα πιο φιλόξενο και προσωπικό. Και φυσικά, δώστε του μια επιπλέον δόση ρομαντισμού!

 Ένας τοίχος από τούβλα μπορεί να χρησιμεύσει ως εντυπωσιακό στη σοφίτα.

Οικιακό γραφείο στη σοφίτα ένας μικρός ημιτελής τοίχος από τούβλα, που τραβούσε τα βλέμματα

  • Ο συνδυασμός χρωμάτων: Δεδομένου ότι ένα γραφείο στο σπίτι σοφίτας δεν είναι συνήθως τόσο μεγάλο, επιλέξτε μια ουδέτερη και ανοιχτόχρωμη παλέτα χρωμάτων. Αυτή είναι η καλύτερη ιδέα για να μεγεθύνετε οπτικά το δωμάτιο. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο χρώμα εκεί δημιουργώντας έναν τοίχο με έμφαση που θα ξεχωρίζει αμέσως. Ωστόσο, σίγουρα σας συμβουλεύουμε να μην χρησιμοποιείτε πολύχρωμο σχεδιασμό δωματίου, γιατί πάρα πολλά χρώματα μπορεί ασυνείδητα να σας αποσπούν την προσοχή ενώ εργάζεστε. Αυτό έχει επίσης αρνητική επίδραση στη συγκέντρωσή σας στην εργασία.

 Πηγαίνετε για λευκό και δεν μπορείτε να κάνετε λάθος!

Το γραφείο του σπιτιού στη σοφίτα φαίνεται πολύ καθαρό και φιλόξενο σε λευκό χρώμα

Ένας τοίχος με μπλε χρώμα φαίνεται επίσης πολύ κομψός.

Γραφείο στο σπίτι στη σοφίτα όμορφο τοίχο προφοράς με μπλε πολλές εντυπωσιακές εικόνες

  • Διακόσμηση: Διακοσμήστε το γραφείο στο σπίτι της σοφίτας με πράγματα που αγαπάτε. Μια τοιχογραφία κάτω από την πλαγιά ή δίπλα στον φεγγίτη θα φαινόταν πολύ καλή εκεί. Όπου υπάρχει αρκετό φυσικό φως, μπορείτε να διακοσμήσετε με μερικά πράσινα φυτά σε γλάστρες ή πολύχρωμα λουλούδια σε ένα βάζο. Αυτή η φυσική διακόσμηση ανανεώνει την ατμόσφαιρα του δωματίου σε χρόνο μηδέν. Θα μπορούσατε επίσης να εισαγάγετε μερικές πιτσιλιές χρώματος με τη μορφή υφασμάτων με έντονα χρώματα και φανταχτερά φωτιστικά. Οτιδήποτε σας αρέσει και σας εμπνέει να εργαστείτε στο γραφείο του σπιτιού στη σοφίτα είναι κατάλληλο ως διακόσμηση.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για το σχεδιασμό της δικής σας προσωπικής μελέτης κάτω από τη στέγη και σύντομα θα έχετε ακριβώς το γραφείο στο σπίτι που ονειρευόσασταν από καιρό! Οι συντάκτες σας εύχονται κάθε επιτυχία και πολλές νέες δημιουργικές ιδέες ενώ εργάζεστε στη σοφίτα.

 Ένας μεγάλος καθρέφτης τοίχου κάνει το μικρό γραφείο στο σπίτι στη σοφίτα να φαίνεται μεγαλύτερο.

Οικιακό γραφείο στη σοφίτα οπτική ψευδαίσθηση ένας μεγάλος καθρέφτης τοίχου έφυγε κάνοντας το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο

Σίγουρα έχετε μια ιδέα πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τοίχο κάτω από την πλαγιά με έξυπνο τρόπο?

Γραφείο σπιτιού στον σοφίτα μπλε τοίχο των ράφια κάτω από την πλαγιά έξυπνη ιδέα φωτεινά έπιπλα ατμόσφαιρα από ελαφρύ ξύλινο χαλί

Τα πράσινα φυτά σε γλάστρες φέρνουν μια νέα πινελιά στην ατμόσφαιρα.

Το γραφείο του σπιτιού στη σοφίτα πράσινα φυτά σε γλάστρες ανανεώνει την ατμόσφαιρα του δωματίου και φέρνει μια πράσινη νότα

 Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στα παλιά σας έπιπλα!

Το γραφείο του σπιτιού στη σοφίτα δίνει στα παλιά έπιπλα μια δεύτερη ευκαιρία να δημιουργήσουν μια γωνιά ανάγνωσης επαναχρησιμοποίησης

Μικρό αλλά ζεστό και ρομαντικό!

Εσωτερικό γραφείο στη σοφίτα μικρό δωμάτιο ελαφρώς διαταραγμένο απαλές υφές λουλούδια ντουλάπι τραπεζαρία καρέκλα

Εσωτερικό γραφείο στη σοφίτα μικρό δωμάτιο κάτω από την οροφή φεγγίτη τραπέζι καρέκλα καρέκλα