Οι διακοπές τελείωσαν και η πρώτη μέρα του σχολείου έχει ήδη σημειωθεί στο ημερολόγιο. Τώρα που η συντακτική ομάδα μας παρουσίασε μια κατατοπιστική επιλογή σχολικών κώνων, θα θέλαμε να προτείνουμε μερικές ιδέες και συμβουλές για το θέμα της ένδυσης.

Η πρώτη μέρα στο σχολείο είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για εκατομμύρια παιδιά. Πολλές φωτογραφίες λαμβάνονται με δασκάλους, συμμαθητές και επίσης με γονείς, οι οποίες θα μείνουν ως μια δια βίου ανάμνηση. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε έναν συγκεκριμένο ενδυματολογικό κώδικα που ήταν απαραίτητο για την πρώτη μέρα του σχολείου εδώ και δεκαετίες. Στις επόμενες παραγράφους θα θέλαμε να παρουσιάσουμε μια χρήσιμη επιλογή ρούχων.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχει καθορισμένος ενδυματολογικός κώδικας για τα παιδιά του σχολείου. Φυσικά, το στυλ εξαρτάται πολύ από την ηλικία, αλλά οι συμβουλές μόδας είναι σχεδόν παρόμοιες για όλες σχεδόν τις ηλικιακές ομάδες. Μπορεί κανείς να διακρίνει σαφώς μια μεγάλη ομοιότητα μεταξύ των αγοριών. Το κλασικό για μια θετική εμφάνιση την πρώτη μέρα του σχολείου είναι σίγουρα ένα ολοκαίνουργιο λευκό πουκάμισο που μπορεί να συνδυαστεί με πολλά αξεσουάρ και είδη ένδυσης. Τζιν ή παντελόνι; Αυτό το ερώτημα προκαλεί πολλές συζητήσεις στις μέρες μας, επειδή τα τζιν θεωρούνται επίσημα ρούχα σε πολλές χώρες, κάτι που δεν ίσχυε πριν από χρόνια. Εάν έχετε αγοράσει ένα πουκάμισο από τζιν, τότε συνιστάται να το συνδυάσετε με τζιν.

Ένα σημαντικό σημείο για τη σωστή ενδυμασία είναι οι καιρικές συνθήκες. Τον Σεπτέμβριο το θερμόμετρο πέφτει συχνά κάτω από τους 15 βαθμούς την πρώτη μέρα του σχολείου. Για αυτόν τον λόγο, μπορείτε να πάρετε ένα κομψό μπουφάν για το γιο σας. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε κάτι κατάλληλο, τότε μπορείτε εύκολα να πάρετε ένα κομψό μπουφάν, γιατί η υγεία είναι πάντα πρώτη.

Συνδυάστε τα διαφορετικά χρώματα

τέλειος-συνδυασμός-τζιν

Εάν η πρώτη μέρα στο σχολείο είναι ηλιόλουστη και ζεστή, καλό είναι το παιδί σας να φοράει ένα πουκάμισο πόλο με τζιν ή παντελόνι. Τα πουκάμισα του “Ralph Lauren” ή “Lacoste” είναι πολύ μοντέρνα αυτές τις μέρες και γίνονται αντιληπτά παντού ως ρούχα γενικής χρήσης που μπορούν επίσης να φορεθούν σε επίσημες εκδηλώσεις.

Οι συνδυασμοί χρωμάτων θεωρούνται πολύ δύσκολο να συγχρονιστούν την πρώτη μέρα του σχολείου. Φυσικά μπορείτε να συνδυάσετε τη σχολική τσάντα, τσάντα και στολή σε μία παλέτα χρωμάτων, αλλά κοστίζει πολύ περισσότερα χρήματα και χρόνος για να προγραμματίσετε τέλεια την ημέρα.

Το μπλουζάκι πόλο είναι η νέα τάση στα αγόρια

μπλουζάκι πόλο-ρούχα

Τα ρούχα είναι πολύ πιο δύσκολα για τα κορίτσια παρά για τα αγόρια. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι ένα κομψό χτένισμα. Συζητήστε τις πιθανές παραλλαγές που είναι εφικτές με το παιδί σας. Προτείνετε μερικές ιδέες και αποφασίστε για μια συγκεκριμένη μαζί.

Το ντύσιμο αποτελείται κυρίως από 3 κλασικά μέρη, όπως ένα φόρεμα, ένα κοντό μπουφάν και καλσόν. Το χρώμα του καλσόν πρέπει συνήθως να είναι ουδέτερο, δηλαδή λευκό. Συνδυάστε τα παπούτσια και το φόρεμα σε ομοιόμορφο χρώμα και το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι υπέροχο. Ποντάρετε στα χρώματα ροζ, μοβ, ροζ και επίσης μπλε.

Επιλέξτε το κατάλληλο χρώμα

φόρεμα για την πρώτη μέρα του σχολείου

Η πρώτη μέρα στο σχολείο είναι μια αξέχαστη εκδήλωση για εκατομμύρια παιδιά κάθε χρόνο και με τις συμβουλές μας θα κάνετε αυτή τη μέρα ακόμα καλύτερη και πιο ευχάριστη για το παιδί σας. Ρίξτε μια ματιά στις ιδέες μας και σχολιάστε τις πιθανές παραλλαγές με το παιδί σας. Καλή περιήγηση.

Η πρώτη μέρα του σχολείου είναι μια αξέχαστη ανάμνηση

ρούχα-για-κορίτσια

Διασκεδάστε και απολαύστε τον εαυτό σας

123

Τζιν και πουκάμισο – το κλασικό

πρώτη μέρα σχολικής στολής

ιδέες για ρούχα  ιδέες για ρούχα συνδυασμός-σχολική-τσάντα-και-στολή    όμορφα ρούχα