Οργάνωση γάμου – μια δύσκολη και χρονοβόρα εργασία που πρέπει τελικά να ολοκληρωθεί τέλεια μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Όσον αφορά τις κάρτες γάμου, χρειάζεστε μια σαφή ιδέα για αυτές και πολλή δημιουργικότητα. Στις μέρες μας, όλο και περισσότεροι επισκέπτες αποδίδουν μεγάλη σημασία σε αυτές τις κάρτες, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα καλό ξεκίνημα στην εκδήλωση. Ακόμη και όταν κάθεστε, οι καλεσμένοι σας θα πρέπει να νιώσουν μια φιλόξενη και κομψή ατμόσφαιρα. Πώς μπορείτε να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα πολύ εύκολα, θα μάθετε στις ακόλουθες παραγράφους.

Σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, η συντακτική ομάδα μας πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι στις μέρες μας ο αριθμός των δημιουργικών ιδεών για κομψές κάρτες τοποθεσίας έχει αυξηθεί σημαντικά. Υπάρχουν φυσικά πολλά νέα και ιδέες που θα είναι επίσης σχετικά με το 2018.

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε το κόστος των καρτών θέσης, τότε έχουμε μια συμβουλή για εσάς. Προσκαλέστε τους φίλους σας σε ένα γύρο χειροτεχνίας και φτιάξτε μόνοι σας τις κάρτες με το δικό σας γούστο. Πριν ξεκινήσετε τη συνεδρία χειροτεχνίας, έχουμε μερικές δημιουργικές ιδέες DIY για εσάς.

Οι δημιουργικές κάρτες θέσης δημιουργούν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα

διακοσμητική κολοκύθα σε ασημί

Σχέδιο κάρτας ονόματος

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σχεδιάσετε προσεκτικά μια μικρή κάρτα ονόματος για κάθε επισκέπτη. Να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτό το βήμα και να γράψετε σωστά το όνομα. Η κάρτα πρέπει ενδεχομένως να είναι από χαρτόνι και εναλλακτικά είναι μια διπλωμένη κάρτα με το κατάλληλο όνομα. Η γραμματοσειρά και το χρώμα της είναι ιδιαίτερα σημαντικά.

Γράψτε τα ονόματα με μεγάλα γράμματα και με κομψή γραμματοσειρά. Επιλέγετε το χρώμα σύμφωνα με το γούστο σας. Το χρυσό σενάριο θεωρείται μια καθολική ιδέα για αυτόν τον τύπο διακοσμήσεων. Στη συνέχεια, μπορείτε να τοποθετήσετε την κάρτα θέσης στο πιάτο έτσι ώστε να είναι πολύ ορατή σε όλους τους επισκέπτες. Με αυτόν τον τρόπο, θα βελτιώσετε επίσης σημαντικά την οργανωτική διαδικασία.

Φτιάξτε τις κάρτες με τα ονόματα πολύ προσεκτικά

δημιουργική διακόσμηση κάρτας ονόματος

διακόσμηση

Όταν η δημιουργική κάρτα ονόματος είναι έτοιμη, η αρχική διακόσμηση παραμένει ως το τελευταίο βήμα. Η μεγάλη ποικιλία ιδεών θα σας βοηθήσει πολύ. Ως βάση για κάρτες τοποθεσίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά διακοσμητικά στοιχεία που δημιουργούν μια μοναδική εμφάνιση. Οι διακοσμητικές κολοκύθες θεωρούνται οι πιο δημοφιλείς βάσεις καρτών. Οι κάρτες ονομάτων τοποθετούνται στη συνέχεια στο διακοσμητικό στοιχείο. Η διακοσμητική κολοκύθα μπορεί να σχεδιαστεί σε διάφορα ελκυστικά χρώματα όπως χρυσό και ασημί και να τοποθετηθεί προσεκτικά στο κέντρο της πλάκας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικές χαρτοπετσέτες αντί για πιάτα.

Πρωτότυπες κάρτες με διακοσμητική κολοκύθα

ντεκό κολοκύθα πορτοκαλί γάμος

Εάν ο γάμος πραγματοποιείται το φθινόπωρο ή το χειμώνα, μπορείτε επίσης να κάνετε μια εποχική δημιουργική διακόσμηση. Τα όμορφα σχήματα πορτοκαλιού φύλλου είναι μεταξύ των φθινοπωρινών διακοσμητικών στοιχείων. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι αυτά τα σχήματα φύλλων μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως κάρτες ονόματος μόλις το όνομα είναι αρκετά ορατό. Τα κουκουνάρια είναι πολύ κατάλληλα ως χειμερινή εναλλακτική λύση, επειδή η κάρτα ονόματος ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το διακοσμητικό αντικείμενο. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί ένας συνδυασμός χρωμάτων.

Τα σχήματα των φύλλων μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως κάρτες ονομάτων

σχήματα φύλλων ως κάρτα ονόματος

Η μεγάλη ποικιλία από δημιουργικές βάσεις τραπεζιού περιλαμβάνει επίσης εσπεριδοειδή, φθινοπωρινά λουλούδια και σκούρο μπλε λεβάντα. Επιλέξτε μια διακόσμηση σύμφωνα με το δικό σας γούστο. Η παρακάτω συλλογή εικόνων αποτελείται από τις πιο πρόσφατες ιδέες του τρέχοντος έτους. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και απολαύστε τις όμορφες εικόνες!

Το να φτιάχνεις μια όμορφη κάρτα για τον εαυτό σου είναι διασκεδαστικό

ελκυστικά σχήματα

Γράψτε τα ονόματα των καλεσμένων πολύ προσεκτικά και σωστά

σχήματα φύλλων με ονόματα

δροσερά στοιχεία διακόσμησης γάμου  διακοσμητική κολοκύθα σε λευκό  διακόσμηση γάμου διακόσμηση λευκός γάμος διακοσμητικός γάμος κολοκύθας φρέσκια διακόσμηση κάρτα σχεδιασμός διακόσμησης γάμου σχήματα διακόσμησης γάμου κάρτα ονόματος με διακόσμηση γάμου κάρτα διακόσμησης γάμου ξύλινη διακόσμηση γάμου κολοκύθα σε χρυσό λεβάντα ως διακόσμηση φύλλο κάρτας ονόματος  κάρτες ονόματος μωβ κάρτα ονόματος κάρτα θέσης ονόματα καρτών ως διακόσμηση Τοποθετήστε διακόσμηση καρτών τοποθετήστε ιδέες για κάρτες όμορφα φύλλα σχήμα κάρτα θέση όμορφη γραμματοσειρά κάρτα ονόματος γάμου γάμος διακοσμητικό κουκουνάρι διακόσμηση πιάτων