Αν ασχοληθούμε με τη διακόσμηση των τεσσάρων τοίχων μας, η αισθητική πλευρά είναι συνήθως σαφώς στο προσκήνιο. Είναι όσο το δυνατόν περισσότερο, με τη βοήθεια κατάλληλης επίπλωσης, η βελτίωση της αποτελεσματικότητας όσον αφορά το σχολείο, το πανεπιστήμιο και την εργασία. Αλλά τι πρέπει να προσέξετε σε αυτό το έργο για να το εφαρμόσετε με επιτυχία και όσο το δυνατόν πιο αβίαστα?

ημερολόγιο αποδοτικότητας ιδέες διακόσμησης τοίχων

Έχοντας υπόψη τους δικούς σας στόχους

Είναι από καιρό γνωστό πόσο χρήσιμες μπορεί να είναι οι πληροφορίες σε ένα ημερολόγιο για να έχουμε πάντα στο μυαλό μας τους δικούς μας στόχους. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να θυμίζουν συνέχεια να κοιτάξουν το ημερολόγιο. Για το λόγο αυτό, είναι πιο αποτελεσματικό να φέρνετε αυτόματα τους δικούς σας στόχους απευθείας στο οπτικό πεδίο με τη βοήθεια ενός μαγνητικού πίνακα.

Είναι λοιπόν ασυνείδητα δυνατό στην καθημερινή ζωή να το ρίχνουμε μια ματιά ξανά και ξανά και με αυτόν τον τρόπο να παίρνουμε πιο εποικοδομητικές αποφάσεις πιο εύκολα.

Ένας μαγνητικός πίνακας μπορεί να αγοραστεί σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια. Αυτό καθιστά δυνατό να κάνετε το προϊόν όχι μόνο μέρος της δικής σας παραγωγικότητας. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα ενσωμάτωσής του στο πλαίσιο του αισθητικού σχεδιασμού. Για παράδειγμα, παρέχουμε κατάλληλους μαγνήτες αυτόν τον αξιόπιστο πάροχο.

ιδέες διακόσμησης τοίχων αποτελεσματικότητα γραφείο στο σπίτι

Συνδέοντας τη δουλειά γνωστικά

Η σημασία της ψυχικής σύνδεσης μεμονωμένων περιοχών του δωματίου με τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται σε αυτό έχει δημοσιευτεί εδώ και καιρό στα μέσα ενημέρωσης. Το γνωστό παράδειγμα, που αναδεικνύεται πολύ συχνά σε αυτό το πλαίσιο, είναι το κρεβάτι, το οποίο γίνεται αμέσως χώρος για να παρακολουθήσετε τηλεόραση και να εργαστείτε με το φορητό υπολογιστή. Με αυτόν τον τρόπο, ωστόσο, η γνωστική σχέση μεταξύ του επίπλου και του νυχτερινού ύπνου επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου και η ποιότητα του ύπνου υποφέρει.

ιδέες διακόσμησης τοίχων αποτελεσματικότητα εργασιακός χώρος

Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί και προς μια θετική κατεύθυνση για τους δικούς σας στόχους. Αυτό είναι το καθημερινή εργασία συνδέεται απευθείας με ένα συγκεκριμένο σημείο του δωματίου. Με αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατόν, για παράδειγμα, να ευθυγραμμιστεί το γραφείο με ορισμένες νοητικές εργασίες. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσετε συγκέντρωση αμέσως μόλις επισκεφθείτε τη σχετική τοποθεσία στο δωμάτιο. Εδώ βρίσκεται η ουσιαστική προστιθέμενη αξία, την οποία ο καθένας μπορεί να εξασφαλίσει με τη δική του έννοια χωρίς μεγάλα προβλήματα.

Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε μια άλλη γωνιά του δωματίου με δημιουργικό τρόπο. Όποιος διατηρεί μια μόνιμη θέση εκεί, η οποία συνδέεται αποκλειστικά με την έντονη πνευματική άσκηση, θα εξασφαλίσει ουσιαστική ψυχική ανακούφιση με αυτόν τον τρόπο.

ιδέες διακόσμησης τοίχων αποτελεσματικότητα γραφείο στο σπίτι

Προκαλέστε τα σωστά συναισθήματα

Όταν αρχίζουμε να δουλεύουμε, οι δικοί μας παίζουν γι ‘αυτό Στόχοι και προθέσεις ούτως ή άλλως ένας σημαντικός ρόλος, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για υγεία ή οικονομική επιτυχία. Μόλις χάσουμε το κίνητρό μας, σε πολλές περιπτώσεις ευθύνεται το γεγονός ότι δεν μπορούμε πλέον να θυμόμαστε αυτές τις προθέσεις. Σε αυτή την περίπτωση, βοηθά στον εξοπλισμό του ίδιου του δωματίου με κατάλληλες ενδείξεις που ανακατευθύνουν την εστίαση στον αρχικό στόχο. Αυτό μπορεί να είναι, για παράδειγμα, μεμονωμένες φωτογραφίες που συνδέονται πολύ στενά με τον στόχο που πρέπει να επιτευχθεί. Είναι επίσης δυνατό να επανέλθετε σε συντονισμό με τη βοήθεια εισαγωγικών και έτσι να ανοίξετε το δρόμο για κίνητρα. Συχνά είναι ήδη οι μικρές και ασυνείδητες επαφές στην καθημερινή ζωή με το θέμα που προσφέρουν την ευκαιρία μιας σημαντικής βελτίωσης που δεν μπορεί να απορριφθεί..

ιδέες διακόσμησης τοίχων αποτελεσματικότητα παιδικό δωμάτιο

Τελικά, το θέμα των κινήτρων έχει μόνιμη θέση στη διακόσμησή μας. Επειδή συνδέεται με την ευκαιρία να κατευθύνουμε την καθημερινή ζωή απευθείας προς την επίτευξη του στόχου και με αυτόν τον τρόπο να επωφελούμαστε βιώσιμα. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να αναγνωρίσετε τις ευκαιρίες που μπορούν επίσης να σχετίζονται με την παραγωγική διακόσμηση σε μια προσωπική περίπτωση.

ιδέες διακόσμησης τοίχων αποτελεσματικότητα παιδικό δωμάτιο

ιδέες διακόσμησης τοίχων αποτελεσματικότητα