Μέχρι πρόσφατα έκανε κρύο έξω, αλλά τώρα πλησιάζει η άνοιξη. Είναι λοιπόν καιρός να απελευθερώσετε το σπίτι σας από την αδρανοποίηση και να εισαγάγετε νέα χρώματα στο εσωτερικό. Ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό; Φυσικά, στολίζοντας το σπίτι σας με όμορφα ανοιξιάτικα λουλούδια. Οι πρώιμες ανθοφορίες όπως οι νάρκισσοι, οι τουλίπες και οι υάκινθοι είναι πραγματικοί προάγγελοι της θερμότερης περιόδου και χτυπούν την άνοιξη. Αυτά έχουν ένα εντελώς φυσικό αναζωογονητικό αποτέλεσμα, ανεβάζουν τη διάθεση και εμπνέουν. Στη συνέχεια, θέλουμε να σας δείξουμε πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τους νάρκισσους έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια υπέροχη ανοιξιάτικη διακόσμηση και μια εμπνευστική ατμόσφαιρα στο σπίτι ταυτόχρονα. Εδώ είναι υπέροχες ιδέες διακόσμησης με νάρκισσους που προσκαλούν την άνοιξη στο σπίτι. Κολλήστε το και αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί από την ομορφιά τους!

 Αφήστε την άνοιξη να μπει στο εσωτερικό σας!

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους υπέροχη διακόσμηση λουλουδιών σε στυλ Φενγκ Σούι

Αυτές τις εβδομάδες, λίγο πριν από την έναρξη της άνοιξης, οι ιδιοκτήτες κήπων είναι ιδιαίτερα καλά. Έξω όλα είναι πράσινα και ανθισμένα. Οι νάρκισσοι καταλαμβάνουν μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα δημοφιλή ανοιξιάτικα λουλούδια. Τα φωτεινά κίτρινα λουλούδια που μοιάζουν με τρομπέτα προσελκύουν την προσοχή όλων. Υπάρχουν επίσης ποικιλίες σε χρώματα λευκού ή σολομού. Αυτά τα λουλούδια ονομάζονται ακόμα νάρκισσοι, επειδή ανθίζουν για το Πάσχα και αποτελούν πάντα μέρος κάθε πασχαλινής διακόσμησης.

Οι νάρκισσοι προαναγγέλλουν την άνοιξη και μας χαροποιούν. Αυτές οι ομορφιές δεν μπορούν μόνο να διακοσμήσουν τον κήπο, αλλά και τους τέσσερις τοίχους σας.

 Οι λευκοί νάρκισσοι συνδυάζονται με άλλους Άνοιξη λουλούδια στο σπίτι  και δημιουργεί εντυπωσιακή διακόσμηση για το εσωτερικό.

Νάρκισσοι σε λευκές ιδέες διακόσμησης με άλλα ανοιξιάτικα λουλούδια στο σπίτι

 Το έντονο κίτρινο απλώνει το χειμωνιάτικο μπλουζ σε ελάχιστο χρόνο!

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους Το φωτεινό κίτρινο διώχνει το μπλε του χειμώνα

  • Διατηρήστε τους νάρκισσους στο δοχείο στο διαμέρισμα

Μια χαριτωμένη και πολύ κατάλληλη ανοιξιάτικη διακόσμηση είναι οι νάρκισσοι στην κατσαρόλα.Πολλοί άνθρωποι θέλουν να διατηρήσουν και να φροντίσουν αυτά τα όμορφα ανοιξιάτικα λουλούδια στο εσωτερικό. Για το σκοπό αυτό μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορα δοχεία, για παράδειγμα γλάστρες διαφόρων σχημάτων και μεγεθών, παλιά φλιτζάνια και μπολ, πορσελάνινες κανάτες και ποτήρια. Όσοι προτιμούν το ρουστίκ ή το αγροτικό στυλ μπορούν επίσης να κάνουν καλή χρήση των αχρησιμοποίητων ποτιστικών και να φυτέψουν τους νάρκισσους εκεί.

 Τα κίτρινα λουλούδια φαίνονται υπέροχα σε αυτό το παλιό ποτιστήρι.

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους σε εσωτερικούς χώρους σε ένα παλιό ποτιστήρι

 Φυτευμένα σε ένα κύπελλο σε στυλ Feng Shui, φαίνονται υπέροχα.

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους σε στυλ Φενγκ Σούι σε φλιτζάνι

Για να θαυμάσετε τους όμορφους νάρκισσους στο σπίτι τον Μάρτιο, πρέπει να φυτέψετε τους βολβούς τον Σεπτέμβριο. Αυτά τοποθετούνται σε βάθος περίπου 15 εκατοστών στη γη. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είναι χαλαρό, καλά στραγγισμένο και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Εάν το δοχείο είναι αρκετά μεγάλο, υπάρχει χώρος για πολλά κρεμμύδια. Με αυτόν τον τρόπο, όμως, αποκτάτε περισσότερο χρώμα και φρεσκάδα στο εσωτερικό την άνοιξη. Βρείτε ένα ζεστό μέρος στο σπίτι για τους νάρκισσους όπου μπορούν να κοιμηθούν καλά. Δεν πρέπει να είναι πολύ ζεστό και όχι πολύ σκοτεινό εκεί. Πριν από την έναρξη της ανθοφορίας, αυτά τα λουλούδια χρειάζονται θερμοκρασίες μεταξύ 10 και 15 βαθμών C για να δείξουν σωστά τη λαμπρότητα τους. Ποτίστε με νερό χαμηλής περιεκτικότητας σε ασβέστη κατά την περίοδο της ανθοφορίας, αλλά μην το παρακάνετε!

 Σε έναν παλιό κάδο ….

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους σε έναν παλιό κάδο

…. ή οι νάρκισσοι νιώθουν πολύ καλά στον κάδο.

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους στον κάδο έξω

Επιπλέον συμβουλή: Εάν έχετε κατοικίδια στο διαμέρισμα, πρέπει να είστε προσεκτικοί. Επειδή οι ασφόδελοι είναι δηλητηριώδεις, οι γάτες και οι σκύλοι μπορεί να κινδυνεύουν. Η συμβουλή μας είναι να κρατάτε το δοχείο με τους νάρκισσους μακριά από τα αγαπημένα σας ζώα!

 Ποτέ δεν κάνετε λάθος με ένα όμορφο κίτρινο στο εσωτερικό!

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους με πολύ κίτρινο χρώμα στο εσωτερικό

 Το κίτρινο σκορπίζει μια αισιόδοξη διάθεση και διεγείρει την πνευματική δραστηριότητα.

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους νάρκισσους σε λευκό βάζο που τραβούν τα βλέμματα

  • Οι νάρκισσοι στο βάζο είναι πραγματικά εντυπωσιακοί στο εσωτερικό

Αγορασμένα στην αγορά λουλουδιών ή διαλεγμένα από τον δικό σας κήπο, οι νάρκισσοι είναι μια προτιμώμενη ανοιξιάτικη διακόσμηση στο σπίτι ως κομμένα λουλούδια για το βάζο. Είναι ένα από τα κλασικά σύμβολα της προσέγγισης της άνοιξης και φρεσκάρουν το εσωτερικό ακόμη και πριν ο ήλιος χαμογελάσει πραγματικά έξω. Οι νάρκισσοι μπορούν επίσης να τοποθετηθούν τέλεια στο βάζο με άλλα ανοιξιάτικα λουλούδια. Είναι σε αρμονία μεταξύ τους με κάθε τρόπο και αντιπροσωπεύουν το καλύτερο βλέμμα στο εσωτερικό.Είναι τόσο ελκυστικά οπτικά που δύσκολα περνούν απαρατήρητα. Επιπλέον, μια τέτοια διάταξη λουλουδιών διεγείρει τη δημιουργική σκέψη και έχει θετική επίδραση στα συναισθήματά μας. Εν ολίγοις, οι ασφόδελοι στο βάζο είναι μια πραγματική γιορτή για τις αισθήσεις!

 Φέρτε λίγο περισσότερο χρώμα στην τραπεζαρία!

Οι ιδέες διακόσμησης από νάρκισσο φέρνουν περισσότερο χρώμα στο τραπέζι της τραπεζαρίας

 Νάρκισσοι και κομψές πασχαλινές διακοσμήσεις πάνε πάντα χέρι χέρι!

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους Οι κομψές πασχαλινές διακοσμήσεις ανήκουν μαζί

Υπάρχουν μικρά κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διατηρήσετε τα άνθη του νάρκισσους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα κοφτερό μαχαίρι για να συντομεύσετε τους μίσχους των λουλουδιών που μόλις επιλέξατε κατά περίπου 3 εκατοστά πριν τα τοποθετήσετε σε βάζα με φρέσκο ​​νερό βρύσης. Αυτό μειώνει τον πιθανό σχηματισμό λάσπης. Αυτό θα διατηρήσει τους νάρκισσους σας φρέσκους και όμορφους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τώρα μπορείτε να δείτε όλες τις υπέροχες συνθέσεις με αυτά τα δημοφιλή ανοιξιάτικα λουλούδια στη γκαλερί μας και να πάρετε έμπνευση για τις δικές σας ιδέες διακόσμησης με ασφόδελους στο σπίτι. Η συντακτική ομάδα του Freshideen σας εύχεται μια γεμάτη άνοιξη, γεμάτη λουλούδια, χαρά και αισιοδοξία!

 Μια τόσο όμορφη σύνθεση λουλουδιών θα σας κάνει να ξεχάσετε τη χειμερινή κατάθλιψη αμέσως.

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους σε κανάτα όμορφη διακόσμηση λουλουδιών

 Οι φωτεινοί κίτρινοι νάρκισσοι βελτιώνουν επίσης τη διάθεση όταν βρέχει.

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους σε γυαλί στο παράθυρο

Φέρνουν μια νέα πινελιά στην κουζίνα.

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους στην κουζίνα σε βάζο

 Νάρκισσοι, άλλα ανοιξιάτικα λουλούδια και κεριά κάνουν μια ωραία διάταξη.

Ιδέες διακόσμησης Νάρκισσου με άλλα ανοιξιάτικα λουλούδια και κεριά ωραία διάταξη

Αυτά τα πρώιμα λουλούδια είναι σίγουρα μέρος της πασχαλινής διακόσμησης στο σπίτι.

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους Οι πρώιμες ανθοφορίες αποτελούν μέρος της πασχαλινής διακόσμησης στο σπίτι

Όμορφοι νάρκισσοι σε ψάθινο καλάθι στην μπροστινή πόρτα άνοιξη καλωσορίσματος.

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους νάρκισσους σε ψάθινο καλάθι στην μπροστινή πόρτα

 Κάνουν κάθε γωνιά να λάμπει.

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους νάρκισσους στο ρουστίκ τραπέζι φαγητού

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους σε πολύχρωμα ποτήρια

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους σε ποτήρια σε καλάθι

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους σε ποτήρια σε καλάθι

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους σε βάζο δίπλα στο παράθυρο

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους σε γυάλινα δοχεία

Και τώρα υπάρχουν μερικές ιδέες διακόσμησης με νάρκισσους για εξωτερικούς χώρους.

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους διατεταγμένες έξω με ξερά κλαδιά στο ποτήρι

 Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους έξω στο κουτί του παραθύρου

Αντί στο παρτέρι, οι νάρκισσοι μεγαλώνουν και ανθίζουν στη μπανιέρα.

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους έξω στον κάδο

… ή στο καρότσι του κήπου με ρόδες.

Ιδέες διακόσμησης νάρκισσους έξω στο καροτσάκι του κήπου σε ρόδες