Για τους περισσότερους από εμάς σήμερα είναι αδιανόητο να μπορούμε να ζούμε χωρίς το παγκόσμιο δίκτυο. Το Διαδίκτυο έχει σταθεροποιηθεί σταθερά στην καθημερινότητά μας και μάλιστα το έχει αλλάξει σημαντικά. Τώρα είναι πολύ πιο εύκολο να κάνετε έρευνα στο διαδίκτυο, να κάνετε κράτηση πτήσεων, να πληρώσετε λογαριασμούς ή να αγοράσετε γρήγορα τα απαραίτητα. Και κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, εκατομμύρια άνθρωποι εργάζονται άνετα από το σπίτι χάρη στο διαδίκτυο. Επικοινωνούμε ξανά με συναδέλφους, φίλους και συγγενείς online καθημερινά. Εν ολίγοις, το μεγαλύτερο μέρος της σύγχρονης καθημερινής μας ζωής είναι online. Το μέλλον πιθανότατα θα είναι επίσης εντελώς «δικτυωμένο». Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο στο σπίτι ή στο γραφείο είναι απολύτως απαραίτητη. Αυτό αποκλείεται. Δυστυχώς, υπάρχει ένα μικρό πράγμα που τραβά συχνά τα βλέμματα και μας ενοχλεί. Αυτός είναι ο ασύρματος δρομολογητής! Έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές πώς να αποκρύψετε το δρομολογητή έτσι ώστε να εξαφανιστεί από την όραση;?

Σήμερα θέλουμε να σας δείξουμε έξυπνες ιδέες για το πού και πώς μπορείτε να αποκρύψετε το δρομολογητή WiFi!

Οι δρομολογητές κρύβουν το μπουφέ Ikea στο μοντέρνο σαλόνι, μικρά διακοσμητικά αντικείμενα, τηλεοράσεις με λάμπες στον τοίχο από πάνω

Αλλά πραγματικά πρέπει να κρύψετε τον ασύρματο δρομολογητή?

Χωρίς αμφιβολία, υπάρχουν πολυάριθμοι δημιουργικοί τρόποι για να κάνετε το δρομολογητή WLAN μη εμφανές, ακόμη και αόρατο. Η κύρια υπόθεση εδώ είναι ότι ένας δρομολογητής βρίσκεται συνήθως σε μια κεντρική τοποθεσία στο διαμέρισμα και δεν συνδυάζεται καλά με το σχεδιασμό του δωματίου. Λίγο περισσότερο, μπορεί να το διαταράξει και να σας πάρει τα νεύρα εξαιτίας αυτού.

Επιπλέον, τα μπερδεμένα καλώδια, τα φώτα ματιών και μερικές άλλες ατέλειες μπορεί να είναι δυσάρεστα στο μάτι παρά τις τεχνικές τους λειτουργίες. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να αποκρύψετε τον ασύρματο δρομολογητή σας. Μπορείτε να επιλέξετε από τις ακόλουθες επιλογές:

 Έξυπνη ιδέα για απόκρυψη του δρομολογητή – στο ντουλάπι!

Οι δρομολογητές κρύβουν πολύ ελεύθερο χώρο στο ντουλάπι για να μην βλέπουν μπερδεμένα καλώδια

Κρύψτε το δρομολογητή στο ντουλάπι

Αυτό είναι σίγουρα το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό. Ναι, πολλοί άνθρωποι κρύβουν το δρομολογητή σε μια ντουλάπα με αρκετό ελεύθερο χώρο. Εκεί μπορείτε επίσης να φιλοξενήσετε όλα τα καλώδια και ακόμη και να τα φτιάξετε. Αυτό δημιουργεί περισσότερη τάξη και διαύγεια. Αυτό το κόλπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα ράφια. Τοποθετήστε το δρομολογητή στο ράφι και κρύψτε το πίσω από ένα καλάθι, ένα μικρό άγαλμα ή αναμνηστικό. Έτσι εξαφανίζεται από την άποψή σας και δεν θα μπορούσε να διαταράξει καθόλου την θέα στο ράφι.

 Ο δρομολογητής μπορεί να σταθεί στο ράφι και να παραμείνει αόρατος.

Οι δρομολογητές κρύβονται στο ράφι αλλά καλά κρυμμένοι πίσω από διακοσμητικά αντικείμενα, βιβλία ή τοιχογραφίες

 Σκεφτείτε δημιουργικά και θα βρείτε το σωστό μέρος στο σπίτι για να αποκρύψετε το δρομολογητή WLAN, για παράδειγμα σε ένα κουτί στο κομμό.

Οι δρομολογητές κρύβουν δημιουργικές ιδέες σε ένα κουτί για να είναι αόρατες στο κομμό

Ένα κουτί ή ένα βιβλίο είναι έξυπνες, μη εμφανείς κρυψώνες για το δρομολογητή WLAN

Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα διακοσμητικό κουτί για το δρομολογητή, επειδή προσφέρει μια έξυπνη κρυψώνα για τη συσκευή και τα σχετικά καλώδια. Αυτό το κουτί έχει σχεδιαστεί για αυτό και μπορεί να σας εξυπηρετήσει καλά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζουν με το εσωτερικό σας σχέδιο ανάλογα με το χρώμα και το στυλ.

 Μπορείτε να δείτε τον ασύρματο δρομολογητή εδώ?

Οι δρομολογητές κρύβονται σε ένα κουτί από μπαστούνι τοποθετημένο στο πάτωμα

Αντί να αγοράσετε ένα κουτί, μπορείτε να πάρετε ένα παλιό βιβλίο και να το αφαιρέσετε. Οι πλευρές μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα, ώστε να έχετε αρκετό χώρο για τον ασύρματο δρομολογητή. Ένα παλιό εξώφυλλο βιβλίου μπορεί επίσης να εξυπηρετήσει τον ίδιο σκοπό. Βάλτε το δρομολογητή και φαίνεται ήδη ότι είναι απλώς ένα παλιό βιβλίο.

 Ο δρομολογητής είναι καλά κρυμμένος σε ένα παλιό βιβλίο.

Οι δρομολογητές κρύβουν έξυπνες κρυψώνες σε ένα κοίλο παλιό βιβλίο

 Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας!

Οι δρομολογητές κρύβουν τηλεοράσεις στο ντουλάπι τοίχου πολλά διακοσμητικά αντικείμενα κρυμμένα δρομολογητές

Απόκρυψη άλλων ευρηματικών τρόπων για ασύρματους δρομολογητές

Δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητά σας όσον αφορά την απόκρυψη δρομολογητών WiFi. Εάν οι συνθήκες είναι κατάλληλες, μπορείτε να κρύψετε το δρομολογητή πίσω από μια τοιχογραφία, να το τοποθετήσετε πίσω από έναν μαύρο πίνακα ή να το τοποθετήσετε κάτω από το γραφείο σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε αόρατα τα καλώδια με κόμπους και να τα διώξετε από την εμφάνιση του δωματίου.

 Σκεφτήκατε ότι μπορείτε να κρύψετε τον ασύρματο δρομολογητή σας πίσω από έναν μαύρο πίνακα?

Οι δρομολογητές κρύβουν πίσω από έναν μαύρο πίνακα μια πολύ κομψή ιδέα για έξυπνη απόκρυψη

Πολύ δημοφιλής ιδέα για τοποθέτηση του δρομολογητή κάτω από το γραφείο.

Οι δρομολογητές κρύβουν τη δημοφιλή ιδέα της τοποθέτησης της συσκευής κάτω από το γραφείο

 Από παλιά βιβλία, μπορείτε να κυριαρχήσετε μόνοι σας σε μια κρυψώνα για το δρομολογητή σας.

Οι δρομολογητές κρύβουν μια κρυψώνα από παλιά βιβλία

Εάν θέλετε να αποκρύψετε το δρομολογητή, ακολουθούν μερικές συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου

Μην ξεχνάτε ότι ο δρομολογητής πρέπει επίσης να κάνει τη δουλειά του κρυμμένος. Για να το καταφέρετε αυτό, πρέπει να λάβετε υπόψη τις ακόλουθες συμβουλές:

  • Επιλέξτε πρώτα τη σωστή τοποθεσία για το δρομολογητή WiFi και, στη συνέχεια, σκεφτείτε να το αφαιρέσετε από την προβολή. Αφενός, πρέπει να είναι κοντά στην καλωδίωση του δικτύου σας. Αυτό αποφεύγει τα περιττά έξοδα για νέα καλώδια, τα οποία μπορούν να επιδεινώσουν περαιτέρω το πρόβλημα της ακαταστασίας καλωδίων.
  • Είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε μια κεντρική τοποθεσία για το δρομολογητή, επειδή αυτή η μικρή συσκευή πρέπει να βρίσκεται στη μέση της εμβέλειας ραδιοφώνου που θέλετε να καλύψετε. Εάν τοποθετήσετε το δρομολογητή σε δυσμενή θέση, η ταχύτητα του σήματος μπορεί να μειωθεί ή ακόμη και να χαθεί η σύνδεση. Μετακινήστε τη συσκευή όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα καλοριφέρ και το ψυγείο. Επειδή αυτά μπορούν να εμποδίσουν το σήμα.

 Ένα ακατάλληλο περιβάλλον μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής του δρομολογητή.

Οι δρομολογητές κρύβονται σε ένα κουτί μπροστά από τον πέτρινο τοίχο αλλά αποφεύγουν μέρη που είναι πολύ ζεστά δίπλα στο τζάκι

 Επομένως, αποφύγετε τα υγρά, πολύ ξηρά ή σκονισμένα μέρη.

Οι δρομολογητές κρύβουν υγρά, ξηρά και σκονισμένα μέρη

Ο δρομολογητής WLAN πρέπει να είναι πάντα εύκολα προσβάσιμος.

Οι δρομολογητές κρύβονται στο κομμό σε ένα κουτί εύκολα προσβάσιμο

  • Όπως γνωρίζετε, ο ασύρματος δρομολογητής σας πρέπει να είναι πάντα εύκολα προσβάσιμος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κρυψώνα του είναι ιδιαίτερα σημαντική. Πρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση στη συσκευή, ώστε να μπορείτε να την επανεκκινήσετε εάν είναι απαραίτητο. Σημειώστε επίσης το γεγονός ότι πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος για συνδέσεις και καλώδια. Τότε όλα λειτουργούν καλά!
  • Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το περιβάλλον στην επιχείρησή σας. Ο δρομολογητής δεν πρέπει να βρίσκεται σε πολύ ζεστό ή πολύ κρύο μέρος. Δεν συνιστώνται επίσης μέρη με υψηλή υγρασία ή υγρασία. Η συσκευή δεν πρέπει επίσης να εκτίθεται σε μεγάλες ποσότητες σκόνης.

Ακολουθήστε τις εύχρηστες συμβουλές μας και θα έχετε άριστη σύνδεση στο Διαδίκτυο στο σπίτι. Εάν τοποθετηθεί σωστά, ο δρομολογητής WLAN μπορεί να σας εξυπηρετήσει πιστά για πολλά χρόνια. Έτσι μπορείτε να σερφάρετε στο Διαδίκτυο με ηρεμία, να κάνετε σημαντικά πράγματα στο διαδίκτυο και να εργαστείτε με ασφάλεια και ευκολία από το σπίτι!

Κάντε τη συσκευή αόρατη!

Οι δρομολογητές κρύβουν τη συσκευή αόρατη σε μια κόγχη τοίχου πίσω από διακοσμητικά αντικείμενα

Οι δρομολογητές κρύβονται σε ένα μεταλλικό κουτί στο ντουλάπι βάσης, αόρατο αλλά εύκολα προσβάσιμο

Οι δρομολογητές κρύβουν την όμορφη μοντέρνα διαρρύθμιση αόρατα στη συσκευή του κομμού

Οι ιδέες για αυτό είναι σχεδόν ατελείωτες!

Ο δρομολογητής κρύβει όμορφη διακόσμηση διάταξη αόρατη συσκευή

Οι δρομολογητές κρύβουν ένα κουτί το κάνετε μόνοι σας καμουφλαρισμένο με παλιά εξώφυλλα βιβλίων

Οι δρομολογητές μπορεί να κρύψουν τη συσκευή μακριά από το βλέμμα στο μεγάλο πορσελάνινο καλάθι δίπλα στο γραφείο

Η απόκρυψη του δρομολογητή στο ράφι εφημερίδων είναι προσιτή

Οι δρομολογητές κρύβουν επιπλέον χώρο σε ένα ξύλινο κουτί σε μια γωνία του δωματίου

Απόκρυψη δρομολογητή στο ντουλάπι ειδικά τοποθετημένο για το σκοπό αυτό

Οι δρομολογητές κρύβουν πολύ χώρο για καλώδια στο ντουλάπι βάσης στο σαλόνι

Οι δρομολογητές κρύβονται στην ντουλάπα δίπλα στην είσοδο όπου είναι το κινητό τηλέφωνο και το τηλέφωνο

Οι κρυφοί δρομολογητές σε ένα κουτί στο ντουλάπι βάσης είναι εύκολα προσβάσιμοι