Τα φώτα κήπου έχουν δύο εργασίες. Αφενός, θα πρέπει να δημιουργούν βέλτιστη ορατότητα το σούρουπο και στο σκοτάδι. Εκτελούν αυτό το έργο σε δρόμους, για παράδειγμα. Οι λάμπες φωτίζουν τη διαδρομή με δομημένο τρόπο, ώστε να μπορείτε να προσανατολίζεστε βέλτιστα όταν περπατάτε. Εξασφαλίζετε επίσης ότι υπάρχει αρκετή φωτεινότητα ώστε να μπορείτε να καθοδηγήσετε το κλειδί στην κλειδαριά της πόρτας σας με μία μόνο προσπάθεια. Εκτός από τη χρήσιμη πτυχή των φώτων κήπου, έχουν επίσης μια διακοσμητική όψη. Κάθε κήπος πρέπει να είναι γεμάτος διακόσμηση με φυτά, έπιπλα ή φώτα. Αυτό διακρίνει τον κήπο σας ως το αριστούργημά σας, τον κάνει σπιτικό και τον βοηθά να γίνει μια όαση ευεξίας. Οι ατμοσφαιρικές φωτεινές πινελιές παρέχουν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα όταν το βράδυ τελειώνει με ήπιους καλοκαιρινούς ανέμους. Όταν ψήνετε ή συζητάτε με φίλους, τα φώτα παρέχουν φωτεινά σημεία που διεγείρουν τα όνειρα.

φωτισμός κήπου led φώτα κήπος led

Αγοράστε με τον σωστό τρόπο – Θα πρέπει να λάβετε υπόψη αυτά τα κριτήρια

Για να γίνει το φως σας στον κήπο απόλυτο εντυπωσιακό, θα πρέπει να λάβετε υπόψη ορισμένες πτυχές κατά την αγορά. Πρώτα απ ‘όλα, επιλέξτε ένα μοντέλο κατασκευασμένο από κατάλληλο υλικό. Ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο ή πλαστικά είναι ιδανικά για χρήση στον κήπο. Άλλωστε, εκτίθενται σε καιρικές συνθήκες όλο το χρόνο. Αυτά κυμαίνονται από έντονο ηλιακό φως έως υγρασία και παγετό. Για να μην υποχωρήσει το υλικό, θα πρέπει να ξεχωρίζει με την υψηλή αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν επιλέγετε το πλαστικό. Για να προστατεύεται από την υγρασία και την υγρασία, το φως του κήπου πρέπει να επισημαίνεται με κωδικό IP. Αυτό είναι ένα διεθνές πρότυπο που καθορίζει τον βαθμό σταθερότητας του φωτός. Συνήθως είναι ένας κωδικός IP που ακολουθείται από δύο ψηφία. Το πρώτο ψηφίο σημαίνει προστασία έναντι διείσδυσης από επαφή και ξένα σώματα. Σκόνη και Η γύρη μπορεί να βρεθεί στον κήπο αρκετά. Επομένως, δεν θα πρέπει να μπορείτε να καταστρέψετε τη λάμπα. Το δεύτερο ψηφίο περιγράφει την προστασία από το νερό. Βασικά, η κατάταξη IP έναντι της διείσδυσης του νερού κυμαίνεται από 0 έως 9. Για να έχετε επαρκή προστασία από τη διείσδυση του ψεκασμού νερού, πρέπει να επιλέξετε τον αριθμό “4”.

διακόσμηση κήπου φωτισμός κήπου φώτα κήπου

Φωτισμός κήπου: ένα παραμυθένιο σκηνικό

Gluehbirne.de σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα. Από μικρούς προβολείς έως υψηλούς προβολείς έως κομψά σφαιρικά φώτα, κερδίζετε τα χρήματά σας εδώ. Επιλέξτε τα μοντέλα όπως εσείς επιθυμείτε, ώστε να διακοσμήσετε τον κήπο σας με ένα ονειρεμένο καλοκαιρινό σκηνικό. Βασιστείτε στη δημιουργικότητα που εκφράζεται ελεύθερα. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε κάτι νέο. Τι θα λέγατε για μια μοναδική γωνιά ανάγνωσης, για παράδειγμα; Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να τοποθετήσετε μια άνετη πολυθρόνα στη μέση του κήπου. Μια ταλαντευόμενη διαδρομή φτιαγμένη από λευκά βότσαλα οδηγεί τον παρατηρητή κατευθείαν σε αυτόν τον τόπο σιωπής. Μικροί προβολείς LED στην πορεία μπορούν να προσθέσουν μια παραμυθένια πινελιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας προβολέας LED με ρυθμιζόμενη ένταση φωτός, ώστε να μπορείτε να διαβάζετε συναρπαστικά βιβλία στην πολυθρόνα ακόμα και το σούρουπο. Συμβουλή: Για να κάνετε αυτό το μέρος μια όαση ηρεμίας, ωστόσο, μην ξεχάσετε μια οθόνη πτήσης. Επιτέλους νοιάζεται ο προβολέας LED για ένα έντονο σημείο φωτισμού, που προσελκύει έντομα, μύγες και κουνούπια.

Ωραίες ιδέες για φωτισμό κήπου

ηλιακά φώτα φωτισμός κήπου ιδέες κήπου

 Ο φωτισμός του κήπου δημιουργεί μια ρομαντική ατμόσφαιρα

ρομαντικός σχεδιασμός κήπου φώτα κήπου

led lecuhten φώτα κήπου ιδέες για φώτα κήπου