Οι γλάστρες είναι από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ σπιτιού. Δεν είναι κατάλληλα μόνο ως δοχεία για τα φυτά σας, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν πολύ συχνά ως πρωτότυπα διακοσμητικά αντικείμενα ταυτόχρονα. Σε προηγούμενες αναρτήσεις σας παρουσιάσαμε ήδη μερικές δημιουργικές ιδέες DIY για ανακύκλωση φυτευτών και βάζων. Πολύ συχνά χρησιμοποιούσαν μεταχειρισμένα παπούτσια, παλιές τσάντες, ξύλινες συρταριέρες, βαλίτσες ακόμη και μεταλλικές, μπανιέρες. Ένας τέτοιος σχεδιασμός γλάστρας δεν είναι μόνο πολύ ελκυστικός και μοναδικός, αλλά και πολύ βιώσιμος και ως εκ τούτου επίσης απόλυτα φιλικός προς το περιβάλλον. Με κάθε έργο ανακύκλωσης εργάζεστε ενάντια στην ανεύθυνη κατανάλωση στη σημερινή κοινωνία της απόρριψης. Στα παλιά αντικείμενα δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία και ξυπνούν σε νέα ζωή. Μυρωδισμένοι και περήφανοι, στέκονται εκεί και συχνά γίνονται αδιαμφισβήτητα τραβηγμένοι στο δωμάτιο, στη βεράντα ή στον κήπο.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις γλάστρες σας

γλάστρες φυτά εσωτερικού χώρου κεραμικό πρόσωπο

Σήμερα μιλάμε για 20 ευφάνταστα, κομψά σχέδια για γλάστρες που είναι μικρές, αλλά πολύ εντυπωσιακές. Ορισμένα είναι κατασκευασμένα από κεραμικό, άλλα από πορσελάνη και άλλα από πλαστικό ή άλλα καινοτόμα υλικά. Υπάρχουν ακόμη και μερικά που δεν μπορείτε καν να τα παρατηρήσετε με την πρώτη ματιά. Το ίδιο και το z. ΣΙ..

ο φυτευτής βιβλίων που μπορείτε να κρύψετε ανάμεσα στα πραγματικά σας βιβλία. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από πλαστικό, μπορεί να γεμίσει με τεχνητό χώμα ή βότσαλα με μέταλλα και είναι κατάλληλο για σχεδόν όλους τους τύπους φυτών εσωτερικού χώρου, ειδικά για παχύφυτα και εκείνα που δεν χρειάζονται πολύ νερό.

Προς το παρόν, ζητήστε καλές συμβουλές από το ανθοπωλείο σας

γλάστρες φυτά εσωτερικού χώρου βιβλίο ζαρντινιέρα

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να φυτέψετε μικρά φυτά αέρα σε μικρά μύδια ή άλλα θαλάσσια ευρήματα. Μεγαλώνοντας προς τα κάτω, μοιάζουν με μικρές θαλάσσιες δημιουργίες σαν χταπόδι ή καλαμάρι.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ομορφύνετε τους τοίχους σας ή να δημιουργήσετε μια δημιουργική διακόσμηση δωματίου

γλάστρες φυτά εσωτερικού χώρου αέρη φυτά κροκ θαλάσσης εύρεση

Μια άλλη ιδέα για τη διακόσμηση του τοίχου σας με γλάστρες είναι αυτή με τα μικρά λευκά σύννεφα. Σε αυτή την περίπτωση, ποτίζετε τα φυτά σας με έναν πολύ πρωτότυπο και ήπιο τρόπο.

Το νερό αναβλύζει αργά από τα σύννεφα απευθείας πάνω στην γλάστρα

γλάστρες εσωτερικά φυτά διακόσμηση τοίχου πρωτότυπες γλάστρες φυτών

Και τι θα λέγατε για μια χαριτωμένη μικρή γοργόνα στο περβάζι?

γλάστρες φυτά εσωτερικού χώρου πράσινα φυτά φυτευτή γοργόνα

Οι κάκτοι είναι κατάλληλοι για σχεδόν οποιοδήποτε δοχείο φυτών

γλάστρες φυτά εσωτερικού χώρου χούφτες κάκτους βότσαλα

Ασυνήθιστο σχέδιο γλάστρας – το σπίτι της Ιεμάνης

γλάστρες φυτά εσωτερικού χώρου ienami φυτευτές σπιτιών

Έχετε μια χαριτωμένη μικρή κεραμική φάλαινα ως ζαρντινιέρα?

γλάστρες φυτά εσωτερικού χώρου κεραμικός καλλιεργητής φαλαινών

Απλώς ρίξτε μια ματιά σε όλες τις ιδέες σχεδιασμού για γλάστρες και αντλήστε από αυτές την απαραίτητη δόση έμπνευσης. Βρείτε την τέλεια γλάστρα και παρουσιάστε την με έναν εξελιγμένο τρόπο. Καλή διασκέδαση και καλή τύχη!

γλάστρες εσωτερικού χώρου φυτά λουλούδια φυτικά δοχεία βάζα πορσελάνινοι κύκνοι  φυτευτής φυτών εσωτερικού χώρου κεραμικός φυτευτής frida kahlo

Φυτεύοντες φυτά εσωτερικού χώρου κεφαλές πολύχρωμο ζαρντινιέρες

γλάστρες φυτά εσωτερικού χώρου μαγειρικά βότανα καλαμάκια  φυτευτικά φυτά εσωτερικού χώρου μίνι φυτευτικά κολιέ  γλάστρες φυτά εσωτερικού χώρου βρύα σκαντζόχοιροι σχήματα προβάτων ζώων

γλάστρες εσωτερικά φυτά βρύα πράσινα φυτά ζαρντινιέρα στρογγυλό ρολόι τοίχου

φυτευτές φυτά εσωτερικού χώρου οβάλ ενυδρείο καλλιεργητών

γλάστρες εσωτερικά φυτά σκάκι παιχνίδι σκακιέρα

φυτευτικά φυτά εσωτερικού χώρου παχύφυτα αλεπού

γλάστρες φυτά εσωτερικού χώρου παχύφυτα γάτα tomcat μαύρο άσπρο

φυτευτικά φυτά εσωτερικού χώρου που καλλιεργούν φυτευτή καινοτόμα