Μικρή βεράντα στέγης σχεδιασμό σκαμπό φυτών

Δημιουργήστε μια λεπτή ατμόσφαιρα

Σε μια μικρή ταράτσα, τα αξεσουάρ όπως καρέκλες, τραπεζάκι σαλονιού, συμπαγής σχάρα και κάθετα κρεμαστά φυτά έχουν σχεδιαστεί για να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτόν τον μικρό χώρο. Μπορείτε να σχεδιάσετε τη μικρή ταράτσα ακολουθώντας μερικά απλά βήματα. Ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας και κάντε την επιλογή σας.

Σχεδιάστε μια μικρή ταράτσα – σχεδιασμός τοίχου

Μικρή βεράντα στέγης σχεδιασμός κάθετα κρεμασμένος τοίχος φυτών

Για να μεγεθύνετε οπτικά ένα μικρό δωμάτιο, θα μπορούσατε να βασιστείτε στον σχεδιασμό του τοίχου. Οι χωρισμένες σανίδες σε ξύλινα πλαίσια δημιουργούν ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα κάνοντας ακόμα το δωμάτιο να φαίνεται μεγάλο και ανοιχτό.

Rυγείο πάγου Rattan με ράφια

Μικρή σχάρα σχεδιασμού βεράντας οροφής

Όταν λαμβάνετε επισκέπτες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάτι σαν αυτό το ποτό. Τα κρύα ποτά διατηρούνται στην κορυφή, ενώ οι χαρτοπετσέτες, τα πιάτα και άλλα αξεσουάρ μπαρ βρίσκονται στα κάτω ράφια.

Άνετη πολυθρόνα από μπαστούνι που καλύπτεται και διακοσμείται με ένα απαλό, πολύχρωμο μαξιλάρι

Μικρά μαξιλάρια πολυθρόνας σχεδιασμού βεράντας οροφής

Δημιουργήστε ένα μικρό καθιστικό στη μικρή βεράντα στον τελευταίο όροφο, αυτό θα σας δώσει περισσότερο ελεύθερο χώρο στη μέση του δωματίου.

Χρησιμοποιήστε πολυλειτουργικά έπιπλα

Οι τραπεζοκαρέκλες δημιουργούν μια μικρή βεράντα στον τελευταίο όροφο

Αυτό το τραπέζι για δύο δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Οι δύο καρέκλες γύρω του ταιριάζουν απόλυτα με το οβάλ σχήμα του τραπεζιού.

Πτυσσόμενο τραπέζι από μπαστούνι

Μικρό σετ επίπλων σχεδιασμού βεράντας οροφής

Εάν σας αρέσει να σχεδιάζετε και να φιλοξενείτε υπαίθρια πάρτι, χρειάζεστε έπιπλα που μετατρέπονται εύκολα από το ένα έπιπλο στο άλλο.

Διακοσμητικό, μικρό τζάκι

Μικρές βεράντες οροφής δημιουργούν ένα διακοσμητικό τζάκι

Οι πυρκαγιές είναι μια σημαντική προφορά όταν πρόκειται για το σχεδιασμό του κήπου και τα καταστρώματα στον τελευταίο όροφο. Οι διακοσμητικοί πυροσβεστήρες προσθέτουν ζεστασιά και απαλή λάμψη χωρίς καυσόξυλα.

Χρησιμοποιήστε σχάρα με κάρβουνο

Μικρή ψησταριά ψησίματος στον τελευταίο όροφο

Αυτή η περίεργη, πολύχρωμη σχάρα με κάρβουνο είναι διασκέδαση που εξοικονομεί χώρο. Είναι ιδανικό για προετοιμασία δείπνου για δύο έως τέσσερα άτομα..

Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει μια μικρή βεράντα στον τελευταίο όροφο προσθέτοντας αφρώδη γυάλινη μπάλα

Μικρές βεράντες οροφής δημιουργούν φωτισμό

Μια εορταστική λάμψη κάνει κάθε δωμάτιο να φαίνεται φωτεινό και φωτεινό. Αυτά τα φώτα με φυσητό γυαλί εκπέμπουν ένα απαλό, φιλικό προς το περιβάλλον φως τη νύχτα.

φυτά φυτών

Μικρές βεράντες οροφής κάνουν γλάστρες

Απολαύστε τα καλοκαιρινά άνθη στον δικό σας κήπο στον τελευταίο όροφο. Λαχανικά και βότανα μπορούν να φυτευτούν σε αυτά τα πλαστικά κασεπότ

Πόρτα στο πάτωμα

Μικρή βεράντα οροφής με μοκέτα από ξύλο

Το συνθετικό χαλί είναι ο ιδανικός τρόπος για να μεγεθύνετε οπτικά μια μικρή βεράντα στον τελευταίο όροφο και να την κάνετε να φαίνεται πιο ζεστή.