κομψά φωτιστικά τοίχου led σχεδιασμός πρωτότυπου διακοσμητικού charles kalpakian

Φωτισμός σκιάς τοίχου από τον Charles Kalpakian

Τσαρλς Καλπακιάν παρουσιάζει νέους λαμπτήρες LED σχεδιασμένους με λειτουργική τεχνολογία και τρισδιάστατο πίνακα ελέγχου, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για την αλληλεπίδραση μεταξύ φωτός και σκιάς. Αν και χρησιμοποιούνται για φωτισμό, μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι.

Ο σχεδιασμός για αυτό το φωτιστικό τοίχου-σκιάς παραγγέλθηκε από την ιταλική εταιρεία Omikron και υλοποιήθηκε για αυτούς.

Η υψηλή ποιότητα και τα ακριβά σχέδια αξίζει τον κόπο. Αυτοί οι υπερβολικοί λαμπτήρες τοίχου εκπέμπουν απαλό λευκό φως και είναι κατάλληλοι για μεγάλες αίθουσες, όπου πραγματοποιούνται σημαντικά συνέδρια ή πάρτι, καθώς και για μικρά διαμερίσματα, για παράδειγμα στο υπνοδωμάτιο. Εκεί δημιουργείτε μια εμπιστευτική, ευχάριστη ατμόσφαιρα. Οι λάμπες LED δεν επηρεάζουν την όραση. Θα μπορούσατε ακόμη και να διαβάσετε τα αγαπημένα σας βιβλία υπό αυτή την έννοια. Μην διστάσετε και δώστε στο σπίτι σας μια νέα εμφάνιση με αυτά τα φωτιστικά τοίχου.

Λειτουργική τεχνολογία και τρισδιάστατος πίνακας ελέγχου – κομψές λάμπες LED τοίχου

κομψές λάμπες τοίχου σχεδιασμό πρωτότυπο διακοσμητικό

Γραφικός σχεδιασμός του σχεδιασμού του φωτιστικού τοίχου κομψός σχεδιασμός λαμπτήρων τοίχου πρωτότυπο διακοσμητικό σχέδιο σχεδίου

Διακοσμητικό και πρακτικό φωτεινό στοιχείο στο σπίτι – λευκό φως LED στον τοίχο

κομψές λάμπες τοίχου σχεδιασμό πρωτότυπο διακοσμητικό φωτισμό

μετάφραση και επιμέλεια Sabine