Φωτιστικό δαπέδου και καρέκλα, λάμπα, ξύλο, κάθισμα, μέταλλο

Απίστευτες καρέκλες προσφέρουν εργονομία και άνεση

Άχνετε ένα δώρο για τα μέλη της οικογένειάς σας πίσω στο σπίτι; Μήπως τυχαίνει επίσης να είναι φιλικό προς το περιβάλλον; Είναι πάντα πιο εύκολο γιατί υπάρχουν σύγχρονες, βιώσιμες λύσεις σχεδιαστών στην αγορά.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η καρέκλα που θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε σήμερα.

 Αυτό το κομμάτι δημιουργήθηκε από τη βιομηχανική σχεδιάστρια από τη Νέα Ζηλανδία, Holly Bradshaw-Clegg. Αυτή είναι ίσως η πιο καρέκλα εξοικονόμησης ενέργειας στην αγορά μέχρι τώρα.

Επιπλέον, προσφέρει εργονομικό σχεδιασμό. Το φως ανάγνωσης έχει ενσωματωθεί σε αυτό. Ενεργοποιείται όταν το πιέζετε. Επομένως, δεν χρειάζεται να πατάτε ένα κουμπί ξανά και ξανά.

Φωτιστικό δαπέδου και καρέκλα συνδυασμένα σε ένα

Φωτιστικό δαπέδου και καρέκλα, λάμπα, ξύλινο κάθισμα, στρογγυλό

Το ICFF 2008 είναι το άλλο μοντέλο καρεκλών που θέλουμε να σας παρουσιάσουμε σήμερα. Δημιουργήθηκε από ένα στούντιο με έδρα τη Φιλαδέλφεια. Οι καρέκλες ήταν κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα ελαστικά. Τα κουφώματα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι με καθαρές γραμμές.

Η “καρέκλα ελαστικών” είναι εξαιρετικά απλή και εκπληκτικά άνετη. Δεν χρειάστηκαν εξαρτήματα στην κατασκευή. Κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, είναι ιδανικό τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση.

Θέλουμε να τονίσουμε για άλλη μια φορά το γεγονός ότι χρειάστηκαν μεταχειρισμένα ελαστικά για την κατασκευή τους

Λάμπα δαπέδου και λάμπα καρέκλας ξύλινο κάθισμα ενεργό

Όταν αναλογίζεστε πόσο τέτοια υλικά πετιούνται κάθε μέρα! Είναι τα σκουπίδια που μολύνουν το περιβάλλον μας!

Αλλά και ο φιλικός προς το περιβάλλον χαρακτήρας παίζει μαζί με την άνεση. Έτσι, αυτή η καρέκλα είναι πάνω από το μέσο όρο άνετη και εργονομική.

Ο ελκυστικός σχεδιασμός του επιτρέπει να ενσωματωθεί σε μια μεγάλη ποικιλία δωματίων

Φωτιστικό δαπέδου και έκθεση λαμπτήρων καρέκλας ξύλινα καθίσματα

Διατίθεται σε γκρι, κόκκινο και μαύρο ματ. Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες μας, μερικές φορές δύο από αυτές τις αποχρώσεις συνδυάζονται μεταξύ τους. Έτσι, μερικές φορές μπορεί να εγγραφεί απρόσκοπτα μέσα από τη μονότονη σκίαση. Σε άλλες περιπτώσεις παρέχει έναν λεπτό τρόπο εισαγωγής μεγάλων τόνων στην ατμόσφαιρα.

Αυτό λοιπόν το υπέροχο μοντέλο της MIO βοηθάει στην επαναχρησιμοποίηση πιο εύκολη και πιο πρακτική από ποτέ

  Λάμπα δαπέδου και λάμπα καρέκλας ξύλινα εξαρτήματα καθισμάτων