ελαφριά παιχνίδια στο σπίτι χάρη στο διαμέρισμα smartphone σας

Παίξτε φως στο σπίτι χάρη στο smartphone σας – Καινοτόμος ταινία SONTE

Φτιάξτε ένα σπίτι του μέλλοντος από το σπίτι του παρόντος. Αυτό είναι το σύνθημα της εταιρείας SONTE. Αυτό έχει μια φουτουριστική λύση για τον μετασχηματισμό της φυσικής μορφής μέσω ελεγχόμενου φωτός. Η τεχνολογία περιλαμβάνει μια έξυπνη ταινία. Η πυκνότητά του μπορεί να ελεγχθεί και μπορεί ακόμη και να φαίνεται διαφανής.

Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάτι τέτοιο στο σπίτι σας?

Έτσι … αυτή η ταινία μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια οπουδήποτε στο σπίτι. Αυτό οδηγεί σε ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων. Αυτό είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό για τους λάτρεις της υψηλής τεχνολογίας μεταξύ σας. Αλλά δεν έχω πει τα καλύτερα: το επίπεδο διαπερατότητας μπορεί να ελεγχθεί μέσω ενός smartphone. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε δωρεάν μια εφαρμογή iOS / Android.

Η διαδικασία εγκατάστασης διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται στα παράθυρα.

Αρχικά το φιλμ εισάγεται στην επιφάνεια και στη συνέχεια προσαρμόζονται οι ρυθμίσεις

ελαφριά παιχνίδια στο σπίτι χάρη στο smartphone σας λευκό παράθυρο τραπεζάκι σαλονιού

 Η δυνατότητα προβολής είναι η αγαπημένη μας ποιότητα! Μπορείτε να προβάλλετε εικόνες ή ακόμα και ταινίες οπουδήποτε. Μπορείτε επίσης να παίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι οπουδήποτε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σύστημα ψηφιακής σκιάς στα παράθυρά σας και έτσι να ελέγξετε τη δύναμη του εισερχόμενου φωτός

ελαφριά παιχνίδια στο σπίτι χάρη στο παράθυρο της τραπεζαρίας του smartphone σας

Ο συγγραφέας Bernard Kwan λέει για το έργο του: “Οι κουρτίνες έχουν χρησιμοποιηθεί για πολλούς αιώνες χωρίς να σκέφτομαι πολύ για αντικατάσταση”. Οι εναλλακτικές είναι συνήθως εξαιρετικά ακριβές. Αυτά είναι, για παράδειγμα, τα έξυπνα παράθυρα ή οι κινητές οθόνες. Με αυτήν την προσθήκη έχουμε φέρει επανάσταση στον κόσμο των κουρτινών. Ο καθένας μπορεί να αντέξει οικονομικά τα τελικά προϊόντα.

Αυτό το έργο χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο και πιο συχνά σε πολύ συνηθισμένα σχέδια διαμερισμάτων

ελαφριά παιχνίδια στο σπίτι χάρη στο smartphone του μπάνιου σας