Το δικό σας μπαλκόνι είναι ένα δημοφιλές μέρος, ειδικά τις ζεστές μέρες. Οι άνθρωποι θέλουν να περνούν πολύ χρόνο σε εξωτερικούς χώρους στο μπαλκόνι τη νύχτα επίσης. Αλλά αυτό καθιστά απαραίτητη μια κατάλληλη οθόνη απορρήτου. Έτσι μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας μόνοι ή με παρέα. Υπάρχουν επίσης διάφοροι τρόποι για να κρατήσετε τον εξωτερικό χώρο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Είναι σημαντικό η οθόνη απορρήτου να είναι λειτουργική και επίσης αρκετά αντιπροσωπευτική! Στα παρακάτω σας δίνουμε μερικές ιδέες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής του μπαλκονιού, από τις οποίες μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση για το δικό σας σχέδιο μπαλκονιού.

Προστασία απορρήτου μπαλκονιού Ιδέες για φυσικό σχεδιασμό μπαλκονιού

ιδέες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής του μπαλκονιού μπαμπού χαλάκι δημιουργούν μια ζεστή γωνιά για να χαλαρώσετε

Το μπαλκόνι ως χώρος υποχώρησης

Κρυφτείτε πίσω από μια αξιόπιστη οθόνη προστασίας ιδιωτικού μπαλκονιού από τα αδιάκριτα βλέμματα και απολαύστε τη χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά! Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα χόμπι πολλών κατοίκων της πόλης. Συχνά, όμως, είμαστε εκτεθειμένοι σε αδιάκριτα βλέμματα κατά τη διαμονή μας στο μπαλκόνι.

Είναι επομένως λογικό να εξετάσουμε μια κατάλληλη οθόνη απορρήτου. Αυτό αυξάνει την άνεση στον όμορφο χώρο αναψυχής και μαζί με αυτήν την ευημερία μας.

Μια οθόνη απορρήτου δεν μπορεί να φανταστεί μόνο σε μπαλκόνια με μεγάλη περιοχή. Μια ιδιωτικότητα αναζητείται επίσης στο μικρό μπαλκόνι, το οποίο προκύπτει μόνο εάν κάποιος προστατεύεται από τις ανεπιθύμητες ματιές των γειτόνων και των περαστικών. Μπορείτε να απολαύσετε πραγματική χαλάρωση και να απολαύσετε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες, όπως ηλιοθεραπεία ή μπάρμπεκιου.

 Οι σύγχρονες οθόνες απορρήτου πρέπει να είναι αδιαφανείς και διακοσμητικές!

ιδέες προστασίας της ιδιωτικής ζωής μπαλκόνι δημιουργική λύση φρέσκο ​​μπαλκόνι

Εάν συνδέσετε φυτά σε γλάστρες στο κιγκλίδωμα του μπαλκονιού, εξασφαλίζετε επίσης μεγαλύτερη ιδιωτικότητα

μπαλκόνι ιδέες οθόνης ιδέες φυτά οθόνη ιδιωτικότητας διακοσμητικό στοιχείο

Ιδέες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής του μπαλκονιού – ποιες παραλλαγές είναι διαθέσιμες?

Οι διάφορες λύσεις οθόνης απορρήτου στο μπαλκόνι είναι κατασκευασμένες σε όλα τα σχέδια και από διαφορετικά υλικά. Όταν σχεδιάζεται σε κατάλληλο χρώμα, η οθόνη απορρήτου έχει ακόμη και διακοσμητική αξία.

Κάντε το κιγκλίδωμα αδιαφανές

Με Καλύμματα μπαλκονιών κάντε το κιγκλίδωμα του μπαλκονιού αδιαφανές σε χρόνο μηδέν. Το μήκος του υφάσματος είναι δεμένο στο κιγκλίδωμα με κορδόνι. Τα υφάσματα προσφέρουν μια πολύπλευρη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, ώστε να μπορείτε να βρείτε μια ατομική λύση οθόνης απορρήτου. Γκρι, μπεζ ή μπλε και λευκά μοτίβα … αν έχετε την επιλογή, είστε χαλασμένοι για επιλογή! Η επένδυση μπαλκονιού από ύφασμα πολυεστέρα είναι επίσης μια καλή και ιδιαίτερα μοντέρνα επιλογή για το μπαλκόνι σας.

Χαλάκια απορρήτου από πλαστικό είναι μια πρακτική εναλλακτική λύση για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο μπαλκόνι. Δεν είναι επίσης μόνο αδιαφανείς. Τέτοια χαλάκια προστατεύουν επίσης από τον άνεμο και τα ρεύματα. Αυτό κάνει τη διαμονή στο μπαλκόνι πολύ πιο ευχάριστη. Οι οθόνες απορρήτου PVC χαρακτηρίζονται, για παράδειγμα, από την υψηλή ποιότητα και αντοχή τους. Ορισμένα σχέδια από πλαστικά στρώματα απορρήτου είναι ακόμη διαφανή, γεγονός που κάνει το μπαλκόνι να φαίνεται ιδιαίτερα κομψό. Οι τεχνητοί φράκτες είναι άλλοι τρόποι για να κάνετε το μπαλκόνι ιδιωτικό χώρο.

Αλλά αν εκτιμάτε μια φιλική προς το περιβάλλον λύση, τότε επιλέξτε χαλάκια προστασίας προσωπικών δεδομένων από φυσικά υλικά. Τα ξύλινα χαλάκια και τα χαλάκια προστασίας από μπαμπού, ιτιά ή φλοιό δέντρου είναι τέλεια σε αυτή την περίπτωση. Αυτό το είδος οθόνης απορρήτου είναι επίσης πολύ ευεργετικό επειδή ταιριάζει καλά με τα φυτά του μπαλκονιού. Τοποθετώντας παχιά καλάμια από μπαμπού κάθετα το ένα δίπλα στο άλλο παρέχει επίσης αξιόπιστη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Μια τέτοια οθόνη απορρήτου είναι επίσης ένα φανταχτερό οπτικό βλέμμα!

Κάντε το μικρό μπαλκόνι ωραίο και άνετο

μπαλκόνι προστασία της ιδιωτικής ζωής iden προστασία της ιδιωτικής ζωής χαλάκι ζεστό μπαλκόνι σε μέγεθος

Πλευρική οριοθέτηση του μπαλκονιού

Η πλευρική οθόνη απορρήτου είναι εξίσου σημαντική με την οθόνη απορρήτου στο κιγκλίδωμα του μπαλκονιού. Οι πλαϊνές τέντες και τα διαμερίσματα προστασίας της ιδιωτικής ζωής είναι πολύ ευέλικτες παραλλαγές για την πλευρική οριοθέτηση του μπαλκονιού. Και τα δύο είναι ιδιαίτερα εξοικονομητικά χώρου και λειτουργικά. Γιατί χρησιμοποιούνται μόνο όταν χρειάζεται. Διαφορετικά θα τυλιχτούν ή θα διπλωθούν.

Οι πλαστικές οθόνες απορρήτου είναι μια άλλη επιλογή για να κάνετε το μπαλκόνι αδιαφανές από το πλάι. Έτσι, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε κόγχες και γωνίες στο μπαλκόνι που σας προσκαλούν σε καθυστερήσεις και χόμπι. Κατασκευασμένα από πολυρατάν ή WPC, αντιπροσωπεύουν μια σύγχρονη λύση προστασίας για το μπαλκόνι. Και επειδή υπάρχει συχνά βύθισμα στο μπαλκόνι, τα paravents προσφέρουν καλύτερη άνεση.

Δημιουργήστε ένα άνετο κάθισμα

ιδέες προστασίας της ιδιωτικής ζωής του μπαλκονιού κομψή ιδέα φυτά φρέσκα δείγματα υφάσματος

Πράσινο το μπαλκόνι και προστατέψτε το από τα αδιάκριτα βλέμματα

Όποιος λαχταράει ένα σχέδιο μπαλκονιού που είναι κοντά στη φύση, θα μπορούσε απλώς να πρασινίσει άφθονα το κιγκλίδωμα του μπαλκονιού. Διάφορα φυτά αναρρίχησης ή μεγάλα φυτά δοχείων είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για το σκοπό αυτό. Φυσικά, θα ήταν σκόπιμο να επιλέξετε αειθαλή φυτά για προστασία της ιδιωτικής ζωής, έτσι ώστε να έχετε ιδιωτικότητα όλο το χρόνο. Αν βασίζεστε σε ανθισμένα φυτά μπαλκονιού, θα έχετε μια αδιαφανή οθόνη απορρήτου μόνο σε ορισμένες εποχές. Αλλά μια θάλασσα από λουλούδια προσφέρει μια υπέροχη οπτική απόλαυση!

Τα φυτά είναι διακοσμητικά, αλλά προσφέρουν επίσης μεγάλη ιδιωτικότητα!

ιδέες οθόνης μπαλκονιού ιδιωτικό μεγάλο κουτί ζαρντινιέρες όμορφες ιδέες ντεκό

Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε για άλλη μια φορά πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε το μπαλκόνι από ανεπιθύμητη θέα και αέρα. Γιατί μόνο με μια οθόνη απορρήτου μπορείτε να κάνετε το μπαλκόνι άνετο! Ως επιπλέον δωμάτιο έξω, θα πρέπει να σχεδιάσετε το μπαλκόνι κατάλληλα: Δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα με τη σωστή οθόνη απορρήτου και κάντε το μπαλκόνι το αγαπημένο σας μέρος στο διαμέρισμά σας!

Μια οθόνη απορρήτου θα μπορούσε να αναδείξει υπέροχα τα φυτά του μπαλκονιού

ιδέες προστασίας της ιδιωτικής ζωής του μπαλκονιού ασυνήθιστες διακοσμητικές ιδέες έγχρωμα έπιπλα

Οι ξύλινες οθόνες απορρήτου προσθέτουν μια φυσική πινελιά στο σχέδιο του μπαλκονιού

ιδέες οθόνης μπαλκονιού ιδιωτικό παράθυρο κιβωτίων όμορφες ιδέες μπαλκονιού

Πράσινη την ξύλινη οθόνη απορρήτου και έτσι ομορφύνετε την

ιδέες προστασίας της ιδιωτικής ζωής του μπαλκονιού ιδέες φύτευσης μπαλκονιών

Δημιουργήστε περισσότερη άνεση με ανθισμένα φυτά μπαλκονιού

Ιδέες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής του μπαλκονιού χρησιμοποιώντας λειτουργικά φυτά μπαλκονιού

Το μπαλκόνι παραμένει προστατευμένο από τον άνεμο με οθόνη απορρήτου

μπαλκόνι ιδιωτικότητας ιδέες οθόνης μπαμπού χαλάκι άνετο μπαλκόνι

ιδέες προστασίας της ιδιωτικής ζωής μπαλκόνι φρέσκια λύση έγχρωμη τόνους

Οι ιδέες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής του μπαλκονιού φέρνουν φρεσκάδα

ιδέες προστασίας της ιδιωτικής ζωής του μπαλκονιού ιδέες μικρών μπαλκονιών ιδέες φυτά

ιδέες οθόνης μπαλκονιού ιδιωτικές ιδέες μικρού μπαλκονιού

μπαλκόνι ιδέες προστασίας της ιδιωτικής ζωής μικρά μπαλκόνια νεράιδα φώτα φυτά

μπαλκόνι ιδέες οθόνης ιδιωτικό μικρό μπαλκόνι ωραίο χώρο χαλάρωσης

ιδέες προστασίας της ιδιωτικής ζωής του μπαλκονιού αναρρίχηση φυτών φυτά μπαλκονιού

ιδέες προστασίας της ιδιωτικής ζωής του μπαλκονιού φυτεύει μοντέρνα έπιπλα μπαλκονιού

Οι ιδέες προστασίας της ιδιωτικής ζωής του μπαλκονιού δημιουργούν ιδιωτικότητα

ιδέες προστασίας της ιδιωτικής ζωής του μπαλκονιού η προστασία της ιδιωτικής ζωής προστατεύει πολλά φυτά

ιδέες προστασίας της ιδιωτικής ζωής του μπαλκονιού υπερήφανα έπιπλα μπαλκονιού μεγάλο μπαλκόνι

ιδέες οθόνης μπαλκόνι ιδιωτικότητας πολλά φυτά φρέσκια προφορά

μπαλκόνι ιδιωτικότητας οθόνη ιδέες κουρτίνες λωρίδα μοτίβο λευκά έπιπλα μπαστούνι

ιδέες προστασίας της ιδιωτικής ζωής του μπαλκονιού σχεδιασμός φρέσκου μπαλκονιού πολλά φυτά

ιδέες προστασίας της ιδιωτικής ζωής του μπαλκονιού λειτουργική λύση για τη δημιουργία ενός μεγάλου μπαλκονιού