Καθρέφτης μπάνιου από την Elia FelicesΟλογραφικό εφέ καθρέφτη μπάνιου Elia Felices δροσερό μπάνιο

Elia Felices«Ο εσωτερικός σχεδιασμός έχει αναπτύξει μια νέα ιδέα για τη διακόσμηση εμπορικών χώρων, ξενοδοχείων, μπάνιων, μπάνιων και σπιτιών με έντονο σύγχρονο στιλ. Ένας συνδυασμός δημιουργικότητας και τεχνολογίας ήταν απαραίτητος για τον καθορισμό μιας νέας κατηγορίας διακοσμητικών στοιχείων από γυαλί με ολογραφικά εφέ.

Διάφορα σχέδια ανιχνεύονται με τη βοήθεια ενός δείκτη, ο οποίος χρησιμοποιεί τα πλεονεκτήματα των τεχνικών ιδιοτήτων των LED για να τα παράγει με εξαιρετική ακρίβεια. Τα υφάσματα είναι φτιαγμένα από αλληλουχίες μικρο-κηλίδωσης με διαφορετικές μορφές για να επιτευχθεί η αίσθηση του βάθους και της ανακούφισης που σχετίζονται με τα ολόγραμμα.

Ολογραφικό εφέ καθρέφτη μπάνιου Ο ρομαντικός νιπτήρας της Elia Felice

Η μέθοδος παράγει ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα στο οποίο το φως μεταδίδει διαφορετικές αισθήσεις στον θεατή, το οποίο εξαρτάται από την προοπτική. Το αποτέλεσμα στο θεατή, που λαμβάνει χώρα με το ολογραφικό αποτέλεσμα, είναι υπέροχο. Το βασικό υλικό είναι γυαλί, έτσι ώστε η εικόνα να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρή. Η τεχνική dotting δημιουργεί επίσης παραλλαγές ανάλογα με την απόσταση από τον θεατή. Το όλο πράγμα μπορεί καλύτερα να το δει κανείς από απόσταση που μοιάζει με δαντελωτό έργο. Η τρισδιάστατη ποιότητα ξεχωρίζει σταδιακά καθώς το πλησιάζετε όλο και περισσότερο και το διάστικτο ύφασμα δίνει μια μικρή αίσθηση έλλειψης βαρύτητας. Αυτή είναι η έννοια του ολόγραμμα, μια τεχνική που παράγει το οπτικό αποτέλεσμα μιας τρισδιάστατης εικόνας. Μόλις ενεργοποιηθούν τα μικροστοιχεία, το αποκεντρωμένο φως του περιβάλλοντος δημιουργεί ένα αναμφισβήτητο περιβάλλον.

 Καθρέφτης μπάνιου με ολογραφικό αποτέλεσμα της Elia FelicesΟλογραφικό εφέ καθρέφτη μπάνιου Ο απίστευτος νεροχύτης της Elia Felice

Η συλλογή διατίθεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς, λευκό ή μπλε. Το έργο τέχνης είναι εξίσου ορατό όταν τα φώτα είναι σβηστά. Το φως είναι ισχυρότερο όταν τα σημεία αλληλεπικαλύπτονται, οπότε αυτά τα σημεία μπορούν να δημιουργήσουν φωτεινούς αστερισμούς. Στην πρώτη συλλογή χρησιμοποιούνται γεωμετρικά σχήματα. “Αυτά τα στοιχεία μας παρέχουν τεχνικά και διακοσμητικά μέσα για να ικανοποιήσουμε την επιθυμία εισαγωγής ταυτότητας μέσα στο δωμάτιο.” [Θα λάβετε φωτογραφίες και πληροφορίες μέσω email από την Elia Felices Interior Design].

Ολογραφικό εφέ καθρέφτη μπάνιου Ο φανταστικός νιπτήρας της Elia Felice