Εξαιρετικές μπανιέρες από ξύλο, στρογγυλή, πολυεπίπεδη λάκαΕξαιρετικές ξύλινες μπανιέρες

Οι ξύλινες μπανιέρες είναι μια εξαιρετική επιλογή για έναν ονειρεμένο εσωτερικό σχεδιασμό. Κάθε μπανιέρα σε αυτή τη συλλογή Μοναδικός σχεδιασμός ξύλου έχει τον δικό του χαρακτήρα και δημιουργεί ένα ωραίο μείγμα μοντερνισμού, μινιμαλισμού και κλασικού. Με έκπληξη μαθαίνουμε: Η Unique Wood Design είναι μια πολωνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1979 και είναι γνωστή για τις ξύλινες βάρκες και τα γιοτ της.

Η σύγχρονη επίστρωση και η δημιουργικότητα των σχεδιαστών ωθούν αυτή την εταιρεία να προσφέρει σχέδια πρώτης κατηγορίας.

Οι μπανιέρες έχουν σχεδιαστεί για να είναι απλές, αρμονικές και ομοιόμορφες και η προτεραιότητα αυτής της εταιρείας σχεδιαστών είναι να προσφέρει άνεση και άνεση. Η βαφή πολλαπλών στρωμάτων μετά την κατασκευή του σκάφους είναι εντελώς αδιάβροχη και έχει επίσης εξαιρετική μηχανική και χημική αντοχή. Εκτός από την αξιοπιστία του, έχει ένα αισθητικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Απολαύστε τα όμορφα μοντέλα μπανιέρας παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας για αυτά!

Η μπανιέρα Madra – αδιάβροχη και υπέροχη στο μπάνιο σας

Εξαιρετικές ξύλινες μπανιέρες γύρω από το madra industrial bad

Στρογγυλό σχέδιο – βαφή πολλαπλών στρωμάτων

Εξαιρετικές ξύλινες μπανιέρες, στρογγυλές, μηχανικά ανθεκτικές, στεγανέςΟ σχεδιασμός Baula από ξύλο μαύρης καρυδιάς  Αμερικανική μπανιέρα καρυδιάς Baula από ξύλο

Ο σχεδιασμός Gaia και πάλι από ξύλο μαύρης καρυδιάς

Αμερικανικές ξύλινες μπανιέρες καρυδιάς Gaia

Ελαφρύ σχέδιο δρυός

Γαία μπανιέρα ξύλο δρυός εξαιρετική ελαφριά λάκα

Gongo από ξύλο μαύρης καρυδιάς

Μπανιέρα μαύρου καρυδιού Gongo από εξαιρετικό ξύλο

Έπιπλα μπάνιου κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από ξύλο

Εσωτερικό μπανιέρας Gongo μαύρου καρυδιού

Η μπανιέρα Munai από τέφρα

Munai μπανιέρα τέφρας ξύλο εξαιρετικής αντοχής στο βερνίκι αδιάβροχο