Η ανεξάρτητη μπανιέρα συμβολίζει τη σύγχρονη απόλαυση του σπα στο σπίτι. Πρόκειται για μια δημοφιλή πολυτελή εγκατάσταση με σπιτικό χαρακτήρα.

Ταυτόχρονα, οι ανεξάρτητες μπανιέρες βασίζονται σε μια μακρά παράδοση. Πολλές παρόμοιες κατασκευές μπορούν να βρεθούν σε παλιά διαμερίσματα. Ωστόσο, εξυπηρετούσαν άλλους σκοπούς – όπως μπανιέρες πλυσίματος. Παρ ‘όλα αυτά, θα μπορούσατε να μάθετε πολλά από αυτό όσον αφορά το σχεδιασμό και την κατασκευή.

Σήμερα αυτή η εμπειρία συνδυάζεται με σύγχρονες, σπιτικές ιδέες. Αυτό τελικά οδήγησε στα υπέροχα σχέδια μπανιέρας που πρέπει να επιλέξουμε για το σπίτι μας σήμερα. Ο οδηγός μας θα σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο για τον εαυτό σας ανάμεσα στις πολλές επιλογές.

Η αστραφτερή λευκή μπανιέρα χρησιμεύει ως εντυπωσιακό στο δωμάτιο

Μπανιέρα λευκό καφέ χρυσό ως φόντο

Λάβετε μια επισκόπηση των τιμών

Μια μεγάλη γκάμα από ανεξάρτητες μπανιέρες μπορεί τώρα να βρεθεί στην αγορά. Οι τιμές κυμαίνονται από μερικές εκατοντάδες έως μερικές χιλιάδες ευρώ. Οι τελευταίες έχουν υπέροχο σχεδιασμό και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Οι μπανιέρες με υδρομασάζ είναι προς το παρόν πολύ δημοφιλείς.

Ένα όμορφο, κομψό και μοντέρνο μοντέλο δεν χρειάζεται πάντα να είναι απίστευτα ακριβό. Ο ανταγωνισμός από καλούς κατασκευαστές αυξάνεται και αυτό κάνει τις πολυτελείς μπανιέρες όλο και πιο προσβάσιμες. Η συμβουλή μας: Η τελειότητα σε κάθε λεπτομέρεια, η ισορροπημένη κομψότητα και η ευρεία λειτουργικότητα συνδυάζονται σε μια νέα μάρκα – The North Bath.

Αποχρώσεις του μπλε και του άσπρου του ουρανού

μπανιέρα μπλε λευκό

Πού πρέπει να πάει η ανεξάρτητη μπανιέρα;?

Θέλετε να τοποθετήσετε την ανεξάρτητη μπανιέρα στον χώρο υγιεινής ή αλλού; Σε πολυτελή διαμερίσματα με εκπληκτική θέα, τοποθετείται απευθείας στο υπνοδωμάτιο. Αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι κατάλληλο σε ορισμένα άλλα διαμερίσματα. Όταν αγοράζετε την μπανιέρα, πρέπει να έχετε κατά νου το ύφος και το σχέδιο του εν λόγω χώρου.

Σούπερ μοντέρνο μπάνιο με μια ανεξάρτητη μπανιέρα

λευκή μπανιέρα μεταλλικό φόντο

Η λειτουργία

Η ανεξάρτητη μπανιέρα εξασφαλίζει χαλάρωση και μια ευχάριστη εμπειρία στο σπα. Επιπλέον, εκπληρώνει άλλες δημιουργικές λειτουργίες στο δωμάτιο. Οι σύγχρονες μπανιέρες είναι γενικά μεγάλες. Αυτή η τάση τους καθιστά αυτόματα εντυπωσιακό σε ένα μικρό δωμάτιο. Στο μεγαλύτερο μπάνιο, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε μια ζώνη. Ποιες από τις αναφερόμενες λειτουργίες πρέπει να πληροί η ανεξάρτητη μπανιέρα σας; Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες όταν επιλέγετε το μέγεθος και το σχέδιο της μπανιέρας σας.

Ανεξάρτητη μπανιέρα με εκπληκτικό σκηνικό

θέα λευκή μπανιέρα από το παράθυρο

Υλικό και βάρος της μπανιέρας

Η μεγάλη γκάμα υλικών δεν πρέπει να σας αποσπά την προσοχή από το βασικό ζήτημα του σχεδιασμού της μπανιέρας. Οι δυνατότητες είναι πολλές: ξύλο, ακρυλικό, σκυρόδεμα, ατσάλινο σμάλτο και υλικά από συμπαγή επιφάνεια. Όπως σε όλους τους άλλους τομείς του σχεδιασμού, είναι μοντέρνο ο συνδυασμός διαφορετικών υλικών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό οδηγεί στην εκλεκτική εμφάνιση. Σε άλλα, ένα φθηνότερο υλικό χρησιμοποιείται για το εσωτερικό της μπανιέρας και επενδυμένο με μια κάπως πιο κομψή εμφάνιση. Έτσι προκύπτει μια πολυτελή εμφάνιση σε καλύτερη τιμή.

Εκτός από τη λήψη της απόφασης βάσει στυλ, λάβετε υπόψη το βάρος της ανεξάρτητης μπανιέρας. Η μπανιέρα δεν πρέπει να επηρεάζει τη δύναμη του δαπέδου.

Οι σύγχρονες μπανιέρες είναι γενικά πολύ παρούσες στο δωμάτιο. Ως πολυτελές χαρακτηριστικό, μπορούν να εμπλουτίσουν ένα δωμάτιο με ουδέτερο και συγκρατημένο σχεδιασμό.

Η μπανιέρα σας επιτρέπει να εισάγετε ζεστή μεταλλική λάμψη στο δωμάτιο

μπανιέρα από ανοξείδωτο ατσάλι

Ανεξάρτητη μπανιέρα – κάντε την καλύτερη δυνατή επιλογή

Οι οδηγίες μας θα σας προστατεύσουν από τα βασικά λάθη κατά την επιλογή μπανιέρας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να προσθέσετε τις δικές σας προτεραιότητες. Η ανεξάρτητη μπανιέρα είναι ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά του σπιτιού που πρέπει να ερωτευτείτε. Επειδή η κύρια λειτουργία τους στον μοντέρνο σχεδιασμό είναι να μας φέρουν περισσότερη απόλαυση και χαρά στη ζωή.

μεταλλικά στολίδια μπανιέρας

μπανιέρα ασπρόμαυρη

μπανιέρα λευκή

λευκά γκρι πλακάκια μπανιέρας

οβάλ σχήμα μπανιέρα

μπλε φόντο μπλε μπανιέρα