Το ξύλο είναι ένα δημοφιλές φυσικό υλικό που χρησιμοποιείται ευρέως σε κάθε σπίτι. Για παράδειγμα, το πραγματικό ξύλο βαθμολογείται με τη φυσική του εμφάνιση. Ο όμορφος κόκκος και η δομή του είναι εντυπωσιακοί και μας φέρνουν λίγο πιο κοντά στη φύση. Με ξύλινη επένδυση δαπέδου ή τοίχου, μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι να φαίνεται πιο ζεστό και πιο φιλόξενο. Με μια εξαίρεση! Το πραγματικό ξύλο δεν γράφει καλά στο μπάνιο γιατί δεν είναι αδιάβροχο και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρά δωμάτια! Χρειάζεται τακτικό καθαρισμό και σωστή συντήρηση, κάτι που δεν αρέσει σε όλους. Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχει επίσης μια καλή λύση για το μπάνιο και ονομάζεται πλακάκια μπάνιου με ξύλινη όψη! Μπορείτε να μάθετε γιατί αυτά τα πλακάκια έχουν γίνει τόσο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και ποια πλεονεκτήματα φέρνουν μαζί τους σε αυτό το άρθρο. Δείχνουμε επίσης υπέροχα παραδείγματα εικόνων για τη χρήση πλακιδίων μπάνιου με ξύλινη εμφάνιση, τα οποία αξίζει να δείτε!

Αν θέλετε να επιτύχετε μια φυσική εμφάνιση στο μπάνιο, τότε τα πλακάκια μπάνιου με ξύλινη εμφάνιση είναι η καλύτερη επιλογή!

Πλακάκια μπάνιου σε ξύλο φαίνονται όμορφα μοντέρνα μπάνια ντους γωνία πλακάκια τοίχου πλακάκια τοίχου μακρά ματαιοδοξία

  • Πλακάκια μπάνιου με ξύλινη εμφάνιση με το φυσικό τους σχέδιο

Χάρη στις νέες τεχνολογίες και τις σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής, δεν είναι πλέον πρόβλημα η παραγωγή κεραμικών πλακιδίων σε διαφορετικά σχέδια. Αυτά μπορούν να βρεθούν σε διαφορετικά σχήματα, χρώματα και μορφές. Για παράδειγμα, τα πλακάκια μπάνιου με ξύλο έχουν σχεδιαστεί για να είναι πραγματικά φυσικά από την άποψη του επιφανειακού λούστρο, έτσι ώστε να μοιάζουν παραπλανητικά αληθινά σαν φυσικό ξύλο.

Ο κόκκος τους μοιάζει με αυτόν των πραγματικών ξύλινων δαπέδων, ή τουλάχιστον δύσκολα μπορεί να διακριθεί από αυτόν. Εάν θέλετε μια κλασική εμφάνιση στο μπάνιο, επιλέξτε πλακάκια δαπέδου και τοίχου σε σχέδιο βελανιδιάς. Τα κεραμίδια μπάνιου με εμφάνιση λάρκης είναι καλύτερα χαραγμένα σε μοντέρνα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένου του μπάνιου. Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης πλακάκια μπάνιου με ξύλινη όψη που μιμούνται άλλα είδη ξύλου, για παράδειγμα οξιά, κάστανο και κεράσι. Αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν εξαντλεί τις επιλογές σας. Τα πλακάκια στο μπάνιο μπορούν επίσης να μοιάζουν με πεύκα, έλατο, φουντούκι ή τροπικά ξύλα. Ο κόκκος και το χρώμα τους είναι απολύτως φυσικά!

Τα μοντέρνα πλακάκια μπάνιου με ξύλινη εμφάνιση δίνουν στο μπάνιο σας κάτι σίγουρο.

Πλακάκια μπάνιου σε ξύλινη εμφάνιση, μοντέρνο μπάνιο, ζεστή εμφάνιση, γωνιά ντους, γυάλινος τοίχος, μεγάλος καθρέφτης, παράθυρο, πολύ φως της ημέρας

 

Ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι τα μοντέρνα πλακάκια μπάνιου με ξύλινη εμφάνιση είναι εύκολο να τοποθετηθούν. Για να αναδείξετε το όμορφο ξύλινο σχέδιο και τον φυσικό κόκκο σας, πρέπει να επιτρέψετε ένα πλάτος αρμού τουλάχιστον 2 mm κατά την τοποθέτηση, σύμφωνα με τους ειδικούς. Οι αρμοί πρέπει να γεμίζονται με κατάλληλο κονίαμα. Μπορείτε να προσθέσετε την σχεδόν στιβαρή εμφάνιση με σχεδιασμό τόνου σε τόνο. Επίσης, σκεφτείτε να ταιριάξετε έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ που τονίζουν περαιτέρω τη φυσική γοητεία των πλακιδίων του μπάνιου σε ξύλινη εμφάνιση.

 Τα πλακάκια μπάνιου με ξύλινη όψη τραβούν τα βλέμματα!

Πλακάκια μπάνιου σε ξύλινη εμφάνιση, στενή γωνιά ντους, τοίχο με έμφαση, λευκά μαρμάρινα πλακάκια, αξεσουάρ μπάνιου σε μαύρο χρώμα

Έχετε επίσης μεγάλη ελευθερία όταν χρησιμοποιείτε πλακάκια μπάνιου με ξύλινη εμφάνιση. Αυτό σας επιτρέπει να τοποθετήσετε μόνο έναν ή δύο τοίχους στο μπάνιο ή μόνο μέρος τους. Η φυσική οπτική εμφάνιση αυτών των πλακιδίων είναι αδιαμφισβήτητη. Μετατρέπουν αμέσως αυτήν την περιοχή, όπου χρησιμοποιείται, σε ένα εντυπωσιακό βλέμμα στο μπάνιο. Αυτό μπορεί να είναι η γωνιά του ντους, το πάτωμα ή ακόμα και η οροφή του μπάνιου. Επιπλέον, τα πλακάκια μπάνιου με ξύλινη εμφάνιση μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με άλλα πλακάκια, για παράδειγμα αυτά με μαρμάρινη όψη. Or επιλέξτε μία ή δύο μονάδες ματαιοδοξίας με ξύλινη εμφάνιση και απολαύστε το εφέ WOW!

 Μπορούν επίσης να συνδυαστούν καλά με μαρμάρινα πλακάκια!

Τα πλακάκια μπάνιου σε ξύλο δείχνουν γωνιά ντους σε συνδυασμό με μαρμάρινα πλακάκια που τραβούν τα βλέμματα

 Το οπτικό αποτέλεσμα σίγουρα κόβει την ανάσα!

Πλακάκια μπάνιου σε ξύλινη εμφάνιση, καμπίνα ντους, γυάλινο τοίχο και μαρμάρινα πλακάκια συνδυάζουν μικρές πινελιές σε μαύρο χρώμα

  • Τα πλακάκια μπάνιου με ξύλινη όψη είναι ακόμα ανθεκτικά και φροντίζονται εύκολα

Εάν η στιβαρή εμφάνιση είναι ένα τυπικό χαρακτηριστικό των πλακιδίων μπάνιου με ξύλινη εμφάνιση, η ανθεκτικότητα και η εύκολη συντήρησή τους είναι τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματά τους. Τέτοια πλακάκια συνδυάζουν τη ζεστή εμφάνιση του ξύλου με τα πρακτικά πλεονεκτήματα της κεραμικής. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και, αν φροντιστούν σωστά, θα διατηρήσουν τη φυσική τους εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια στους τοίχους ή στο πάτωμα του μπάνιου, όπου είναι συχνά υγρό. Τα κεραμίδια δεν είναι ευαίσθητα στην υγρασία και την υγρασία. Σε αντίθεση με τις ξύλινες σανίδες δαπέδου, οι οποίες είναι ακατάλληλες για το μπάνιο! Τα πλακάκια με ξύλινη εμφάνιση είναι επίσης ανθεκτικά στις γρατζουνιές, ανθεκτικά στις κρούσεις και αντιολισθητικά, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για κάθε μπάνιο! Αφενός, φέρνουν ένα άγγιγμα της φύσης στο μπάνιο, αφετέρου, εξασφαλίζουν τη μέγιστη καθαριότητα εκεί. Για παράδειγμα, τα ακάρεα, τα αλλεργιογόνα και άλλοι μικροοργανισμοί δεν βρίσκουν έδαφος αναπαραγωγής στα κεραμίδια. Αυτό διατηρεί το μπάνιο σας καθαρό και φαίνεται ζεστό και φιλόξενο ταυτόχρονα.

Τα πλακάκια μπάνιου πρέπει να είναι ανθεκτικά στις γρατζουνιές, ανθεκτικά στις κρούσεις και αντιολισθητικά, έτσι δεν είναι;?

Τα πλακάκια μπάνιου σε ξύλο φαίνονται όμορφα μοντέρνα μπάνια ντους γωνιακός τοίχος μικρός νιπτήρας λευκός καθρέφτης

 

 Ακριβώς τα πλακάκια με ξύλινη όψη πληρούν αυτά τα κριτήρια για ασφαλές μπάνιο.

Πλακάκια μπάνιου σε ξύλινη εμφάνιση, γωνιά ντους, γυάλινο τοίχο, χωρίς υγρασία, αντιολισθητική

Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε δύο σημαντικά χαρακτηριστικά των πλακιδίων μπάνιου με ξύλινη εμφάνιση. Αναμφίβολα θα κάνουν το μπάνιο σας πιο ζεστό. Επιπλέον, μπορούν να μεταφέρουν θερμότητα πολύ καλύτερα ακόμη και σε σύγκριση με άλλα καλύμματα επιφάνειας. Το μπάνιο σας παραμένει ωραίο και ζεστό τους κρύους μήνες, αλλά το καλοκαίρι ψύχεται καλά χωρίς να χρησιμοποιείτε ηλεκτρικό ρεύμα. Υπό αυτή την έννοια, τα πλακάκια μπάνιου με ξύλινη εμφάνιση είναι επίσης μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή. Από τη μία μπορείτε να εξοικονομήσετε λίγο ηλεκτρικό ρεύμα με αυτό, από την άλλη δεν χρειάζεται να πέσετε ένα δέντρο για να το φτιάξετε! Λοιπόν, καλό για τη φύση, καλό για το πορτοφόλι σας!

 Συνδυάστε τα φυσικά πλακάκια με λευκά έπιπλα μπάνιου και απολαύστε την οπτική αντίθεση!

Πλακάκια μπάνιου σε ξύλινη εμφάνιση

 Μπορείτε να βρείτε αντίστοιχα πλακάκια μπάνιου με ξύλινη εμφάνιση για κάθε γούστο και στυλ!

Τα πλακάκια μπάνιου σε ξύλο φαίνονται σε ζεστούς καφέ τόνους σε συνδυασμό με λευκά έπιπλα μπάνιου οπτική αντίθεση βάζο από λευκό kallas

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός πλακιδίων μπάνιου με ξύλινη όψη στην αγορά που μπορούν να ικανοποιήσουν εύκολα ακόμη και τις πιο απαιτητικές απαιτήσεις.

Πλακάκια μπάνιου σε ξύλινη εμφάνιση, μεγάλο μπάνιο και τουαλέτα σε ένα δωμάτιο, συμμετρικά σχεδιασμένο, καμπίνα ντους χωρισμένο με γυάλινο τοίχο

Τα πλακάκια μπάνιου σε ξύλο φαίνονται όλα με πλακάκια ωραία ζεστή εμφάνιση λευκό νεροχύτη λευκές πετσέτες μαύρο σκαμπό

Τα πλακάκια μπάνιου σε ξύλο έχουν λευκούς τοίχους και έπιπλα μπάνιου σε συνδυασμό με γυάλινο τοίχο

Πλακάκια μπάνιου σε ξύλινη εμφάνιση, όμορφο παράθυρο μπάνιου, φως ημέρας, ζεστή εμφάνιση

 Ταιριάζουν με οποιοδήποτε σχέδιο και στυλ μπάνιου.

Τα πλακάκια μπάνιου σε ξύλο φαίνονται φεγγίτες ντους βροχής πολύ φως της ημέρας σε συνδυασμό με γκρι πλακάκια

Πλακάκια μπάνιου σε ξύλινη εμφάνιση Μπάνιο σε ρετρό στυλ, τουαλέτα, καμπίνα ντους, γυάλινο τοίχο, παράθυρο, φως ημέρας

 Ακόμα και ένα μικρό μπάνιο μπορεί να σχεδιαστεί με αυτό και να φαίνεται όμορφο.

Τα πλακάκια μπάνιου σε ξύλο φαίνονται μικρό μπάνιο στενή μακριά τουαλέτα όμορφα σχεδιασμένη

Τα πλακάκια μπάνιου σε ξύλο φαίνονται όμορφα με πλακάκια στο μπάνιο με γκρι χρώμα

Τα πλακάκια του μπάνιου σε ξύλο δείχνουν Το ευρύχωρο μπάνιο WC White κυριαρχεί στον τοίχο της μπανιέρας με πλακάκια

Πλακάκια μπάνιου σε ξύλινη εμφάνιση, μικρό μπάνιο, πλακάκια δαπέδου με μοτίβα, καμπίνα ντους, γυάλινο τοίχο, παράθυρο

Πλακάκια μπάνιου σε ξύλινη όψη, μεγάλο μπάνιο, τουαλέτα, καμπίνα ντους, γυάλινο τοίχο, όλα πλακάκια