Τα μοντέρνα μπάνια δεν είναι πλέον μόνο για ντους. Είναι μάλλον μικρές, ιδιωτικές οάσεις ευεξίας στις οποίες μπορούμε να κάνουμε ντους και να χαλαρώσουμε ταυτόχρονα. Επιπλέον, οι απαιτήσεις μας για το σχεδιασμό και το στυλ έχουν επίσης αυξηθεί. Οι ευγενείς επιφάνειες, το οπτικό πλάτος και οι καθαρές γραμμές είναι από τα πιο σημαντικά κριτήρια που χαρακτηρίζουν ένα μοντέρνο μπάνιο. Επομένως, δεν είναι καθόλου εκπληκτικό το γεγονός ότι τα ντους από γυαλί είναι το απόλυτο απόλυτο στην επίπλωση του μπάνιου και ήταν στη μόδα εδώ και αρκετό καιρό. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πολυάριθμα πλεονεκτήματά του και να βρείτε μια ατομική, βέλτιστη λύση για τη δική σας κατάσταση στο μπάνιο.

ντους από γυαλί

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του γυάλινου ντους?

Ανεξάρτητα από το αν σχεδιάζετε να ανακαινίσετε το μπάνιο ή θέλετε να το φτιάξετε από την αρχή, η αγορά ενός γυάλινου ντους αξίζει πάντα. Γιατί αυτό εντυπωσιάζει όχι μόνο με τη διαφάνεια και την εκλεπτυσμένη αισθητική του, αλλά και με τη βέλτιστη μακροζωία και αντοχή του. Τα γυάλινα ντους είναι επίσης εξαιρετικά ασφαλή. Οι τοίχοι σας δεν είναι κατασκευασμένοι από κανονικό, θραύσιμο γυαλί. Αλλά αντίθετα. Είναι υλικό ανθεκτικό σε θραύσεις και ανθεκτικό σε κραδασμούς. Μπορεί να κάνει το λεγόμενο Μετριασμένο γυαλί ασφαλείας (ESG) ή πολυστρωματικό γυαλί ασφαλείας (VSG). Και στις δύο περιπτώσεις, δεν υπάρχει σχεδόν κανένας κίνδυνος τραυματισμού κατά το σπάσιμο, καθώς δεν δημιουργείται επικίνδυνο σπασμένο γυαλί. Το οπτικό πλάτος και η αξιοσημείωτη γενναιοδωρία που χαρίζει στο μπάνιο ένα γυάλινο ντους συμπληρώνονται από καλή σταθερότητα και σταθερότητα. Χάρη στα πολλά σχέδια και παραλλαγές κατασκευής τέτοιων ντους, έχετε επίσης μια κατάλληλη δόση ελευθερίας σχεδιασμού.

διαφανές ντους χωρίς στεγανοποίηση

Για να επωφεληθείτε βέλτιστα από όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, θα πρέπει να επιλέξετε μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως το Πραγματικά γυάλινα ντους από το Glasprofi24. Σίγουρα θα βρείτε την τέλεια λύση για κάθε μπάνιο. Είτε θαλάμους ντους είτε απλώς διαχωριστικό ντους – όλα είναι κατασκευασμένα από ποιοτικό γυαλί και εξοπλισμένα με υψηλής ποιότητας στύλους και εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην καλύτερη εξυπηρέτηση και την άψογη ποιότητα "Κατασκευάζεται στη Γερμανία" Αφήστε ποιότητα.

Περπατήστε στο ντους

Πηγή εικόνας: © Glasprofi24 GmbH

Ποιο γυάλινο ντους ταιριάζει στο μπάνιο μου?

Δεν δημιουργούνται όλα τα γυάλινα ντους ίσα. Ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο στο μπάνιο και τις προσωπικές ανάγκες, είναι κατάλληλες διαφορετικές παραλλαγές των γυάλινων κατασκευών. Τα μικρότερα μπάνια, για παράδειγμα, είναι καλά προετοιμασμένα με γωνιακό ντους. Βέλτιστα, αυτό εξακολουθεί να έχει πτυσσόμενες πόρτες. Μια ακόμη πιο εξοικονόμηση χώρου είναι τα πεντάγωνα ντους, τα οποία ταυτόχρονα αλλά παραμένουν ιδανικά άνετα.

Εάν έχετε μια θέση στο μπάνιο, μπορείτε να την εξοπλίσετε πολύ πρακτικά με ένα εξειδικευμένο ντους. Or έχετε ευρύχωρο χώρο μπάνιου; Στη συνέχεια, τα ντους σε σχήμα U ή τα μεγάλα μπάνια είναι ειδικά για εσάς.

Οι επιλογές σχεδίασης για ντους από γυαλί είναι απίστευτα διαφορετικές. Με ειδικό διαδικτυακό διαμορφωτή και κατάλληλες συμβουλές από ειδικούς, σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε τη βέλτιστη λύση για τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Εγκαταστήστε και προγραμματίστε ένα ντους

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον τύπο γυαλιού ξεχωριστά. Δεν χρειάζεται πάντα να είναι το κλασικό διαφανές γυαλί. Perhapsσως προτιμάτε τη φιμέ έκδοση ή προτιμάτε ένα ντους μαζί σας Παγωμένο γυαλί. Υπάρχει επίσης σατινέ ή τυπωμένο γυαλί για ακόμη πιο απαιτητικούς θαυμαστές μπάνιου που αναζητούν περισσότερη ατομικότητα ή παιχνιδιάρικο παιχνίδι.

Ανοιχτά και κλειστά ντους: ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα?

Μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας ποια είναι η καλύτερη απόφαση για εσάς. Επειδή τόσο η κλειστή καμπίνα ντους όσο και η ανοιχτή ντουζιέρα έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Ενώ το πρώτο αποτρέπει το πιτσίλισμα του νερού καλύτερα κατά το ντους και διατηρεί τη βέλτιστη θερμότητα, το δεύτερο προσφέρει πάνω απ ‘όλα την καλύτερη προσβασιμότητα. Αυτό το μεγάλο πλεονέκτημα δεν ωφελεί μόνο τους ηλικιωμένους. Ως αποτέλεσμα, η διαδικασία του ντους είναι γενικά σχεδιασμένη με πολύ απλό και ευχάριστο τρόπο. Δεν είναι για τίποτα που τέτοια ντους ονομάζονται καμπίνα ντους. Δίνουν επίσης στην ατμόσφαιρα του μπάνιου σας μια επιπλέον μερίδα αέρα και ελαφρότητα. Ένας δίσκος ντους σε επίπεδο δαπέδου στρογγυλοποιεί όλο το πράγμα και εξασφαλίζει ακόμα καλύτερη άνεση στο μπάνιο.

ντους χωρίς εμπόδια χωρίστρα μπάνιου

Σε αυτή την περίπτωση, ο καθαρισμός είναι επίσης ευκολότερος και γρηγορότερος. Επειδή έχετε μια γενναιόδωρη περιοχή κολύμβησης, αλλά έχει λιγότερους τοίχους. Εάν εξακολουθείτε να επιλέγετε μια καινοτόμο νανοσφράγιση των γυαλιών, η βρωμιά και το ασβέστη δεν προσκολλώνται σε αυτό. Το νερό τρέχει απευθείας.

Τα μοντέρνα γυάλινα ντους σας χαρίζουν έναν λαμπερό και εκλεπτυσμένο παράδεισο μπάνιου στους τέσσερις τοίχους σας. Χαρίστε στον εαυτό σας μια μοναδική αίσθηση SPA κάθε φορά που το κάνετε "Κάνε ένα ντούζ" πηδάω!

τα φυτά δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο μπάνιο