έπιπλα μπάνιου διπλό ματαιοδοξία πλακάκια μπάνιου κολάζ

Διπλός νιπτήρας – μια κομψή και πρακτική ιδέα μπάνιου

Ο διπλός νιπτήρας. Αυτό το πρακτικό στοιχείο μπάνιου φέρνει τάξη και χώρο στο μπάνιο. Οι γυναίκες δεν χρειάζεται πλέον να αφήσουν στην άκρη το σετ ξυρίσματος της συντρόφου τους, οι άνδρες ποτέ ξανά δεν πρέπει να αγωνιστούν μέσα από μια ζούγκλα κρεμών και καλλυντικών. Ο καθένας έχει τη δική του περιοχή και μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα με τον άλλο.

Φαίνεται επίσης καλό, επειδή οι διπλοί νιπτήρες έχουν πολλά να προσφέρουν όσον αφορά το σχεδιασμό και την ποικιλία.

Οι πρωινές τελετουργίες είναι διαφορετικές για τον καθένα. Όλοι όμως χρειάζονται ανανέωση στο νεροχύτη, συμπεριλαμβανομένου του βουρτσίσματος των δοντιών τους για να ξεκινήσουν καλά την ημέρα. Η πραγματικότητα είναι συχνά διαφορετική: στέκεστε μπροστά σε μια κλειδωμένη πόρτα του μπάνιου και ακούτε ανυπόμονα τον ήχο του τρεχούμενου νερού. Ένας απλός επανασχεδιασμός στο μπάνιο θα συντόμευε ευχάριστα την ουρά αναμονής μπροστά από την πόρτα. Ονομάζεται διπλός νιπτήρας. Οι κατασκευαστές κεραμικών μπάνιου σήμερα προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων και στυλ, γεγονός που καθιστά το χώρο για έμπνευση ακόμη μεγαλύτερο, αλλά καθιστά την απόφαση ακόμη πιο δύσκολη. Μπορείτε να περιηγηθείτε για παράδειγμα στη διεύθυνση Κάντε το μπάνιο σας.

Σας αρέσουν οι κοινές απολαύσεις του μπάνιου και η μειωμένη, μινιμαλιστική εμφάνιση; Τότε η απόφαση για διπλό νιπτήρα με συνεχή λεκάνη είναι η σωστή. Οι μακριές, στενές, ταλαιπωρημένες πορσελάνινες ή γυάλινες λεκάνες με τις δύο ξεχωριστές βρύσες τους είναι πολύ κομψές και κλασικές. Στο μεγάλο, ολόσωμο διπλό νιπτήρα, υπάρχει σίγουρα αρκετός χώρος για αγκώνες για πρωινά αναψυκτικά σε συσκευασία των δύο.

Ένας διπλός νιπτήρας με μία μόνο λεκάνη έχει κοινόχρηστο, κεντρικό αγωγό, δύο βρύσες και αρκετό χώρο αποθήκευσης δεξιά και αριστερά. Η μακρά, ανακλαστική λεκάνη ταιριάζει απόλυτα στο μοντέρνο σχεδιασμό του μπάνιου.

Μοντέρνοι διπλοί νιπτήρες ως αποκορύφωμα στο μπάνιο

έπιπλα μπάνιου διπλός νιπτήρας Rainer Sturm pixelio

Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό βλέμμα για το μπάνιο σας: συνδυάστε ένα μοντέρνο διπλό νιπτήρα με σχεδιαστικά εξαρτήματα. Αυτή η παραλλαγή του διπλού νιπτήρα φαίνεται ιδιαίτερα αξιοπρεπής αν τοποθετήσετε τη λεκάνη σε μια μονάδα ματαιοδοξίας ή σε μια μαξιλαροθήκη.

έπιπλα μπάνιου διπλό νιπτήρα kassandrabay flickr

Υπερσύγχρονο και ρεαλιστικό: αυτή είναι η εντύπωση που κάνει ο ορθογώνιος διπλός νιπτήρας με τις δύο βαθιές λεκάνες του. Αυτή η παραλλαγή τραβάει τα βλέμματα σε μια μοντέρνα ατμόσφαιρα μπάνιου.

Πρέπει να υπάρχει τάξη! Ένας διπλός νιπτήρας με δύο ξεχωριστές νιπτήρες είναι μια σαφής λύση, επειδή κάθε λεκάνη έχει τη δική της βρύση, τη δική της αποχέτευση και τους συγκεκριμένους χώρους αποθήκευσης. Η ποικιλία σχημάτων αυτής της δίδυμης λύσης ενσωματώνει έναν ξεχωριστό διπλό νιπτήρα τέλεια σε κάθε ατμόσφαιρα μπάνιου.

έπιπλα μπάνιου διπλό νιπτήρα γωνία τρυπάνι flickr

Ένας διπλός νιπτήρας με ξεχωριστές βαθιές γούρνες φαίνεται κλασικός ή εμπίπτει στο ρετρό στυλ. Όταν συνδυάζετε τη διαχρονική ομορφιά του με ψηλά, καμπύλα εξαρτήματα, αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε ένα παρισινό ξενοδοχείο.

έπιπλα μπάνιου διπλός νιπτήρας leosel flickr

Βασικά, δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητα ούτε στο μπάνιο. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί και σχεδιάστε το μπάνιο των ονείρων σας!

έπιπλα μπάνιου διπλή φωτογραφία νιπτήρα και σχεδιασμός flickr

Πηγή εικόνας:

Εικόνα 1: pixelio.de, Rainer Sturm

Εικόνα 2: Χρήστης Flickr kassandrabay

Εικόνα 3: Τρυπάνι γωνίας χρήστη Flickr

Εικόνα 4: Leosel χρήστη Flickr

Εικόνα 5: Φωτογραφία_και_σχεδιασμός χρήστη Flickr