Οι ανεξάρτητες μπανιέρες θεωρούνται η απόλυτη πολυτέλεια από την αρχαία Ελλάδα και από τότε δεν έχουν βγει ποτέ από τη μόδα. Αυτά τα αντικείμενα μπάνιου χαρακτηρίζονται από καθαρισμό και απλή κομψότητα. Αντί να στέκεται στο πλάι ως στάνταρ, η ανεξάρτητη μπανιέρα μετακινείται στο κέντρο του μπάνιου και γίνεται ένα ευγενές σχεδιαστικό αντικείμενο και πραγματικό βλέμμα. Προσφέρει την απόλυτη πινελιά πολυτέλειας και στυλ και εξασφαλίζει χαλάρωση, ασφάλεια και άνεση. Ανεξάρτητη μπανιέρα είναι προς το παρόν μια πολύ δημοφιλής τάση επειδή είναι ιδανικά για μοντέρνο σχεδιασμό και έννοιες διαβίωσης. Η εμπειρία του μπάνιου ανεβαίνει σε μια ιδιαίτερη προτεραιότητα, η οποία είναι το επίκεντρο της καθημερινότητάς μας. Με τη βοήθεια μερικών ιδεών σχεδιασμού και συμβουλών για την ενσωμάτωση της ανεξάρτητης μπανιέρας στο εσωτερικό σχέδιο, μπορείτε να δείτε μόνοι σας.

Η ανεξάρτητη μπανιέρα είναι η μόνη αποδεκτή λύση σε ένα τόσο υπερσύγχρονο μπάνιο

Η πολυτέλεια έχει ένα όνομα - ανεξάρτητες μπανιέρες από το αριστούργημα KALDEWEI classic duo oval

Η ποικιλία από ανεξάρτητες μπανιέρες

Τα ανοιχτά σχέδια διαβίωσης είναι επί του παρόντος μοντέρνα όσον αφορά την εσωτερική διακόσμηση, όπως και αυτά που αξιοποιούν στο έπακρο τις ασυνήθιστες κάτοψεις. Κατά κανόνα, το μπάνιο λειτουργεί ως αναπόσπαστο μέρος του, είναι συχνά προσβάσιμο ή αντιπροσωπεύει ένα μεταβατικό δωμάτιο. Είναι άνετα επιπλωμένο και τα όρια με τα άλλα δωμάτια θα μπορούσαν να είναι διαφανή ή ακόμη και να αφαιρεθούν.

Οι ανεξάρτητες μπανιέρες είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για τέτοιες έννοιες μπάνιου.

Η χρήση αυτών θα πρέπει να δημιουργεί ένα αίσθημα ελευθερίας και ανοίγματος. Επιπλέον, κάποιος θα ήθελε να επιτύχει ότι η χαλάρωση και η περιποίηση του σώματος λαμβάνουν ένα πιο σημαντικό μέρος στην καθημερινή μας ζωή. Γιατί αυτό ταιριάζει με τον σύγχρονο τρόπο ζωής μας.

Τώρα όμως αντιμετωπίζετε μια μεγάλη πρόκληση, δηλαδή πώς να ενσωματώσετε οπτικά τις μπανιέρες αρμονικά σε τέτοιες σύγχρονες έννοιες διαβίωσης. Αυτό λειτουργεί χάρη σε σχέδια με μοντέρνα και σπιτική εμφάνιση που συνδυάζονται καλά με το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο, για παράδειγμα. Οι ανεξάρτητες μπανιέρες αντικατοπτρίζουν την προσπάθεια δημιουργίας έντονων και ανοιχτών σχεδίων. Χάρη στην ποικιλία σχημάτων, υφών επιφάνειας, αξεσουάρ και υλικών, ταιριάζουν ακόμη και με τα πιο ξεχωριστά εσωτερικά σχέδια. Τα εξαιρετικά μοντέρνα μινιμαλιστικά σχέδια μπορούν να επωφεληθούν ιδιαίτερα από αυτό.

Η τεράστια ποικιλία σχεδίων επιτρέπει στις ανεξάρτητες μπανιέρες να αντιστοιχούν με άλλα σχήματα στο εσωτερικό σχέδιο και πρακτικά να “εξαφανίζονται” σε αυτά. Επιπλέον στοιχεία όπως ο φωτισμός LED και τα καινοτόμα συστήματα ήχου-ήχου κάνουν το μπάνιο να φαίνεται ιδιαίτερα σπιτικό. Είναι επίσης ένα μεγάλο μέρος της κρεβατοκάμαρας και σε ορισμένες περιπτώσεις – του καθιστικού. Το όλο θέμα έχει επίσης μια αρκετά πρακτική πλευρά: Εάν έχετε ένα τέτοιο φουτουριστικό αντικείμενο κολύμβησης στο σπίτι, δεν χρειάζεται καν να πάτε στο κέντρο σπα, έτσι δεν είναι;?

Ανεξάρτητη μπανιέρα ως μέρος ενός υπερσύγχρονου μινιμαλιστικού σχεδιασμού

Η πολυτέλεια έχει ένα όνομα - ανεξάρτητες μπανιέρες από το KALDEWEI Meisterstück emerso

Σημάδι ποιότητας

Ο επιτυχημένος, σπιτικός και πρωτότυπος σχεδιασμός δεν αρκεί για μια ανεξάρτητη μπανιέρα να προσθέσει αξία στη σύγχρονη ζωή μας. Τέτοια “πολύτιμα κομμάτια” είναι μια μεγάλη επένδυση και χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα. Υπάρχουν ορισμένα σημάδια που εγγυώνται ότι έχετε ένα ευγενές και πολυτελές προϊόν.

Σας συνιστούμε να επιλέξετε μόνιμες μπανιέρες με ατσάλινο σμάλτο και, το καλύτερο από όλα, να βεβαιωθείτε ότι κατασκευάζονται στη Γερμανία ή την Ευρώπη. Επειδή η καλή ποιότητα σχετίζεται με τη βέλτιστα σχεδιασμένη και ελεγχόμενη παραγωγή επί τόπου, η οποία πραγματοποιείται από καλά εκπαιδευμένους ειδικούς. Οι διάσημες οικογενειακές επιχειρήσεις είναι σήμερα οι πιο αναγνωρισμένες και επιτυχημένες εταιρείες που κατασκευάζουν είδη σχεδιαστών για το μπάνιο και το σαλόνι. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιούνται μόνο ή κυρίως φυσικές πρώτες ύλες στην παραγωγή. Γιατί αυτό κάνει αυτές τις μπανιέρες πλήρως ανακυκλώσιμες, πολύ στιβαρές, ανθεκτικές στις γρατζουνιές και ανθεκτικές. Αυτό είναι μέρος της ποιότητας!

Εξάλλου, οι κατασκευαστές υψηλής ποιότητας προσφέρουν μια μακρά περίοδο εγγύησης, μερικές φορές έως και 30 χρόνια.

Αριστούργημα Centro Duo Oval

Η πολυτέλεια έχει όνομα - ανεξάρτητες μπανιέρες από το KALDEWEI MEISTERSTÜCK CENTRO DUO OVAL

Η σύγχρονη ανεξάρτητη μπανιέρα – μια υγιεινή επιλογή

Οι ανεξάρτητες μπανιέρες θεωρούνται το πρότυπο στον τομέα της πολυτέλειας. Όχι μόνο πρέπει να πληρούν τις υψηλότερες αισθητικές και πρακτικές απαιτήσεις, αλλά και να προάγουν την υγεία του χρήστη. Υπό αυτή την έννοια, τα σύγχρονα συστήματα υδρομασάζ και άλλα πρόσθετα δεν εξυπηρετούν μόνο για να σας περιποιηθούν. Βελτιώνουν τον μεταβολισμό μας, ενισχύουν τους μυς και έτσι προάγουν τη γενική ευεξία. Στην περίπτωση μπανιέρες υψηλής ποιότητας, το υλικό δεν κιτρινίζει με την πάροδο του χρόνου και είναι επίσης ανθεκτικό στις χημικές ουσίες. Η βρωμιά και τα βακτήρια δεν έχουν καμία πιθανότητα να εγκατασταθούν εδώ. Ο καθαρισμός της ανεξάρτητης μπανιέρας σας είναι επομένως επίσης παιδικό παιχνίδι.

Ellipso Duo Oval με επένδυση

Η πολυτέλεια έχει ένα όνομα - μπανιέρες ανεξάρτητες από το KALDEWEI ELLIPSO DUO OVAL WITH PANELING

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την εγκατάσταση μιας ανεξάρτητης μπανιέρας?

Οι ανεξάρτητες μπανιέρες απαιτούν περισσότερο χώρο από τις ενσωματωμένες μπανιέρες για να είναι πλήρως αποτελεσματικές και επομένως είναι πιο κατάλληλες για μεγαλύτερα μπάνια. Θα πρέπει να τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να έχετε πάντα αρκετό ελεύθερο χώρο τριγύρω. Αυτό σας επιτρέπει εύκολη πρόσβαση από όλες τις πλευρές και διευκολύνει τον καθαρισμό. Ωστόσο, εάν τοποθετήσετε την μπανιέρα σε πιο στενό μπάνιο, αντίθετα από όλες τις προσδοκίες, δεν θα την κάνει να φαίνεται μικρότερη. Πράγματι, η εγκατάσταση μιας ανεξάρτητης μπανιέρας μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του περισσότερου χώρου εκεί.

ανεξάρτητες μπανιέρες και νιπτήρες από το KALDEWEI

Οι ανεξάρτητες μπανιέρες κάνουν μια δήλωση μόδας χάρη στον κομψό σχεδιασμό τους και ως εκ τούτου ξεχωρίζουν σαφώς από τα ανταγωνιστικά προϊόντα. Μετατρέψτε το μπάνιο σας σε ένα πολυτελές μέρος για χαλάρωση και άνεση. Ποτέ δεν θα κοιτάξετε πίσω σε άλλη μπανιέρα.

Αριστούργημα Incava

Η πολυτέλεια έχει ένα όνομα - ανεξάρτητες μπανιέρες από το KALDEWEI Meisterstück incava