ένα ουρητήριο στο σπίτι στο ράφι με χωνευτά φώτα

Εγκατάσταση ουρητηρίου στο σπίτι – γιατί χρειάζεστε απολύτως κάτι τέτοιο?

Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε πιθανώς: «Πώς; Ένα ουρητήριο στο σπίτι; Προς τι; »Εκτός από το γεγονός ότι όλοι οι άντρες θα νιώθουν τιμημένοι, ίσως να μην βρείτε άλλα πλεονεκτήματα με την πρώτη ματιά.

Αρχικά, ας σκεφτούμε τα μέρη όπου χρησιμοποιείται αυτό.

Αυτό εξοικονομεί πολύ χώρο στην παμπ ή στο γυμναστήριο. Επιπλέον, απαιτεί λιγότερο χρόνο και ένα ακόμη θέμα συνομιλίας στο σπίτι.

Ένα pit stop μετά τη δουλειά είναι μια περίεργη ιδέα. Αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να μπαίνετε στο σπίτι με τα βρώμικα ρούχα σας κάθε φορά. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποσπαστείτε επίσης από τις καθημερινές ή καθαρά δημιουργικές σας δραστηριότητες.

Ένα ουρητήριο στο σπίτι – καλοί λόγοι για αυτό:

  1. Εξοικονομείτε πολύ χώρο
  2. Τα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν μεγαλύτερη ανεξαρτησία
  3. Μειώνει τις πιθανότητες διαφωνιών μεταξύ ανδρών και γυναικών
  4. Περισσότερη ακεραιότητα στην οικογένεια
  5. Φιλική προς το περιβάλλον λύση στην τουαλέτα

Εάν πρόκειται για γκαράζ που λειτουργεί ως είσοδος στο σπίτι, αυτό θα ήταν ένα υπέροχο μέρος για να καθαρίσετε και να βγάλετε τα βρώμικα παπούτσια σας.

Για νοικοκυριά με άτομα με ειδικές ανάγκες, το ουρητήριο στο σπίτι φέρνει περισσότερη ανεξαρτησία

ένα ουρητήριο στο σπίτι ψηφιδωτά πλακάκια τετράγωνο κεραμικό

Κάποιος που κινείται σκληρά θα είναι πολύ ευχαριστημένος με αυτό.

Το ίδιο θα κάνει και το πρόβλημα του ανοίγματος και του κλεισίματος της οροφής της τουαλέτας, το οποίο είναι πρόβλημα με τόσα πολλά νοικοκυριά

ένα ουρητήριο στο σπίτι οβάλ σε λευκό χρώμα

Τι γίνεται αν η κυρία χρειάζεται πάντα τόσο πολύ χρόνο στο μπάνιο; Ταυτόχρονα, ο άντρας μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ουρητήριο στο σπίτι στην άλλη άκρη του δωματίου. Παρατηρήσατε και τις λαβές σε αυτήν την εικόνα?

Το ουρητήριο που φτάνει στο πάτωμα εδώ διευκολύνει επίσης τη φροντίδα

ένα ουρητήριο στο σπίτι σε κρεμαστό μεταλλικό κρεμαστό φωτιστικό με στολίδια

Για εξοχικές κατοικίες και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην παραλία ή στο χιονοδρομικό κέντρο, το μπάνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικτή παρέα. Ταυτόχρονα, είναι εύκολο να διατηρήσετε την καθαριότητα και την ιδιωτική σας σφαίρα. Εξοικονομεί επίσης χώρο στο πάτωμα.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις όπου απαιτούνται δύο ζώνες σε στενό χώρο

ένα ουρητήριο στο σπίτι κοραλλιογενείς πόρτες γκρι τοίχοι

Εάν ο γιος σας έχει εκπαιδευτεί να χρησιμοποιεί το ουρητήριο, θα θεωρείται ψύχραιμος. Αυτό ισχύει και για τους γονείς που έχουν εγκαταστήσει ένα.

Η εγκατάσταση ενός στο ανδρικό μπάνιο μπορεί να συμβάλει σε μεγαλύτερη ακεραιότητα στην οικογένεια

ένα ουρητήριο στο σπίτι ανοιχτό γκρι τοίχους λευκό κεραμικό

Είναι το μπάνιο σας ένα έργο τέχνης, στυλ και πανικό?

ένα ουρητήριο στο σπίτι φτιαγμένο από λαμπερούς χαλύβδινους παλιούς τοίχους χάρτη

Γιατί όχι? Αλλά δεν χρειάζεται να είναι πολύ ακριβό και δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στην ιστορία της τέχνης για να πετύχετε κάτι πραγματικά κομψό. Μπορείτε να πάρετε αυτό το κομμάτι για κάτω από 70 ευρώ.

Μπορείτε επίσης να το προσαρμόσετε ακριβώς στις ανάγκες σας. Συνδυάστε το στυλ και την προσαρμογή για να βρείτε μια αρκετά προσιτή λύση.

Αυτό το μπάνιο εδώ δείχνει ένα δροσερό στυλ σε μαύρο και ανοξείδωτο ατσάλι

ένα γυαλιστερό μαύρο κεραμικό ουρητήριο στο σπίτι

Ο τύπος του ουρητηρίου ονομάζεται μηδενική πλευρά ως σχεδιαστής. Το τυπικό ουρητήριο στο σπίτι δεν είναι μόνο δροσερό, εξοικονομεί πολύ χώρο. Κάθε εκατοστό μετράει στο μπάνιο και ποιος ξέρει αν κάποια μέρα μπορεί κάποιος να χρειαστεί να πάει εκεί με αναπηρικό καροτσάκι.

Τα ουρητήρια χωρίς νερό μπορεί να είναι μια καλή λύση για ορισμένες οικογένειες όπου είναι πάντα αγχωτικό. Επιπλέον, ένα τέτοιο ουρητήριο δεν προκαλεί θόρυβο στο σπίτι. Επιπλέον, αυτή είναι μια πολύ φιλική προς το περιβάλλον λύση. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια εξαιρετική λύση ούρησης από τους Winder Gipson Architects.

Πώς φαίνεται τώρα?

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα ουρητήριο στο σπίτι;?

ένα ψαράκι στο σπίτι σε μοκ χρώμα οβάλ