Αρθρωτή επίπλωση μπάνιου δροσερή διακόσμηση στο μπάνιο - μαύρο

Αρθρωτά έπιπλα μπάνιου – δροσερά έπιπλα μπάνιου

Σχέδιο νικητή έχει σχεδιάσει μια σειρά από σύνθετα σετ επίπλων για το μπάνιο για λογαριασμό της Alape, τα οποία δεν είναι μόνο δροσερά, αλλά και εξαιρετικά λειτουργικά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στον σημερινό κόσμο, όταν η εξοικονόμηση χώρου είναι πιο σημαντική από ποτέ..

Εξωτική ατμόσφαιρα στο μπάνιο – σκοτεινή δραματική ατμόσφαιρα

Μοντέρνα έπιπλα μπάνιου δροσερό εσωτερικό εξωτική ατμόσφαιρα

Γεωμετρικά σχήματα και γραμμές – νιπτήρες

Μοντέρνα έπιπλα μπάνιου δροσερό νιπτήρα

Ονομάζεται “Be Yourself”, η συλλογή επιτρέπει την προσαρμογή του δωματίου του νιπτήρα και της μπανιέρας, και οι δύο ενσωματωμένες σε υπέροχες θήκες από κόντρα πλακέ, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα φάσμα από σκούρο έως χρώμα άμμου έως πολύ ανοιχτό ξύλο, καθώς και 3 εκδόσεις από φυσική πέτρα: όλα με τις πιο όμορφες υφές και επιπλέον ακόμα με την επιλογή εισαγωγής φωτισμένων καθρεπτών.

Νιπτήρας από τη συλλογή σχεδιαστών

Μοντέρνα έπιπλα μπάνιου δροσερή διακόσμηση νεροχύτη τετράγωνο

Ξύλινες επιφάνειες επίπλων – τοποθετημένες χαμηλά

Αρθρωτά έπιπλα μπάνιου δροσερές εσωτερικές ξύλινες υφές

Νιπτήρας ενσωματωμένος στη μαζική ματαιοδοξία

Αρθρωτά έπιπλα μπάνιου δροσερά εσωτερικά ξύλινα πάνελ

Η σειρά “Be Yourself” του Sieger έχει μινιμαλιστικές, διακριτικές και ανδρικές όψεις που χάρη στον πρωτοποριακό, καθολικά προσανατολισμένο σχεδιασμό τους, χάρη στον επαρκή χώρο αποθήκευσης στο ίδιο το κουτί και χάρη στη νεωτερικότητα του εύκαμπτου σχήματος της , θα ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο. Και όλα αυτά τα στοιχεία αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια.

Πολυτελές, καλλιτεχνικό σχέδιο μπάνιου

Μοντέρνα έπιπλα μπάνιου δροσερή διακόσμηση μπανιέρας       Νιπτήρας από μασίφ ξύλοΑρθρωτά έπιπλα μπάνιου δροσερή διακόσμηση νεροχύτη