Είναι καλοκαίρι και πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ήδη τον προορισμό διακοπών τους για φέτος. Μερικοί από αυτούς ονειρεύονται μια χαλαρωτική πεζοπορική εκδρομή μέσα σε σκιερά δάση και σε ψηλά βουνά. Άλλοι σκέφτονται να κάνουν ηλιοθεραπεία στην καυτή άμμο της παραλίας, να κολυμπήσουν, να κάνουν σέρφινγκ και να πλεύσουν στο αλμυρό θαλασσινό νερό. Κάποιοι μάλιστα καταφέρνουν να κάνουν και τα δύο. Μόλις όμως πάμε διακοπές, οι μέρες φαίνεται να περνούν τόσο σκληρά γρήγορα! Οι μέρες χαλάρωσης μόλις που έχουν ξεκινήσει και έχουν ήδη τελειώσει. Γιατί δεν μπορούσε το καλοκαίρι να κρατήσει λίγο περισσότερο; Έχουμε όμως καλά νέα για εσάς! Λοιπόν, αν και οι μηχανές του χρόνου δυστυχώς εξακολουθούν να υπάρχουν μόνο σε κόσμους επιστημονικής φαντασίας, υπάρχουν ακόμα τρόποι για να απολαύσετε το καλοκαίρι περισσότερο. Η λύση? Θαλασσινή ταπετσαρία, φυσικά. Στις επόμενες γραμμές θα μάθετε πώς αυτά μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως το σπίτι σας και πώς να επιλέξετε τα τέλεια. Απλά διαβάστε!

Διακόσμηση κατά του στρες στο γραφείο του σπιτιού εξασφαλίζει καλύτερη παραγωγικότητα και προσοχή

Οι θαλάσσιες ταπετσαρίες παρέχουν μια καλοκαιρινή αίσθηση όλο το χρόνο ιδέα γραφείου οικιακού γραφείου

Μεγάλα τοπία όπως αυτό κάνουν κάθε μικρό δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο

Οι θαλάσσιες ταπετσαρίες παρέχουν μια καλοκαιρινή αίσθηση όλο το χρόνο

Η ταπετσαρία ως μια σύγχρονη εναλλακτική λύση στα χρώματα τοίχων

Η ταπετσαρία έχει προχωρήσει πολύ από κάθε άποψη την τελευταία δεκαετία. Είναι σύγχρονα, κομψά, φθηνά, οπτικά ελκυστικά, αναπνέουν και μπορούν να βρεθούν σε όλα τα φανταστικά χρώματα, μοτίβα και εικόνες. Ανάλογα με το μέγεθος των τοίχων σας, οι σημερινές ταπετσαρίες μπορούν να εγκατασταθούν το απόγευμα ή ακόμα και μερικές ώρες. Δεν χρειάζεται πλέον να εμποτίζονται με κολλώδη και στάζουσα ταπετσαρία και δεν χρειάζεται πλέον να στεγνώνουν για μέρες.

Σήμερα οι ταπετσαρίες είναι συχνά γνωστές και ως τοιχογραφίες, ταπετσαρίες φωτογραφιών, μη υφασμένες ταπετσαρίες ή τατουάζ τοίχου. Το τελευταίο ειδικότερα μπορεί να κολλήσει στον τοίχο ακριβώς όπως ένα μεγάλο αυτοκόλλητο και να αφαιρεθεί ξανά γρήγορα. Όσον αφορά τον σχεδιασμό τοίχων, δεν μπορείτε πλέον να βασίζεστε μόνο στα χρώματα των τοίχων, αλλά και στην ταπετσαρία. Σας επιτρέπουν μια πολύ μεγαλύτερη ποικιλία μοτίβων για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας. Πολλές εταιρείες σας προσφέρουν ακόμη και την επιλογή να επιλέξετε τις δικές σας φωτογραφίες HD και να τις εκτυπώσετε. Απλώς δεν γίνεται πιο προσωπικό και μοναδικό από αυτό!

Υπάρχουν πλέον ακόμη και αδιάβροχες ταπετσαρίες που μπορούν να τοποθετηθούν στο μπάνιο

Οι θαλάσσιες ταπετσαρίες παρέχουν μια καλοκαιρινή αίσθηση όλο το χρόνο

Διακοσμητικά στοιχεία όπως αυτός ο καθρέφτης πορτούλας ενισχύουν τη ναυτική εμφάνιση του σπιτιού σας

Οι θαλάσσιες ταπετσαρίες παρέχουν μια καλοκαιρινή αίσθηση όλο το χρόνο

Ατελείωτο καλοκαίρι με όμορφες θαλάσσιες ταπετσαρίες

Το νερό είναι απαραίτητο για τη ζωή στη γη. Όλοι οι αρχαίοι οικισμοί χτίστηκαν κοντά σε πηγές νερού, με την περιοχή της Μεσογείου να θεωρείται ακόμη και κοιτίδα του πολιτισμού. Άλλωστε, σε αυτές τις περιοχές προέκυψε η ιδέα του θαλάσσιου στυλ. Το νερό και κυρίως η θάλασσα ή ο ωκεανός μας ελκύουν σαν μαγνήτης και μας συναρπάζουν με ένα μυστηριώδες χάρισμα.

Η θάλασσα μας εμπνέει, μας βοηθά να χαλαρώσουμε, ανακουφίζει από το άγχος, ανακουφίζει αμέσως από τα αρνητικά συναισθήματα όπως η θλίψη, ο θυμός, η απογοήτευση ή ο φόβος, προκαλεί δέος. Είναι ήδη επιστημονικά αποδεδειγμένο Έχει προταθεί ότι το να μένουμε κοντά σε μεγάλα υδάτινα σώματα ή ακόμη και να το σκεφτόμαστε, παρέχει στον εγκέφαλο και τις αισθήσεις μας ανάκαμψη από υπερδιέγερση.

Ο σχεδιασμός του σπιτιού σας σε ναυτικό στυλ θυμίζει κάθε μέρα τη θάλασσα και προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα και αναμνήσεις. Όταν επιλέγετε ένα μοτίβο για τη θαλάσσια ταπετσαρία σας, σκεφτείτε όλα όσα έχουν να κάνουν με τη θάλασσα και τον ωκεανό. Καταγράψτε τα αγαπημένα σας και επιλέξτε κάτι που σας αρέσει περισσότερο. Εδώ είναι μερικά μόνο από τα πιο δημοφιλή μοτίβα – θαλασσινά τοπία με παραλίες και βράχια, λιμνοθάλασσες, υποβρύχιοι κόσμοι, κοραλλιογενείς ύφαλοι, κοχύλια, ξύλα, πολύχρωμα θαλάσσια πλάσματα, μηνύματα σε μπουκάλι, φοίνικες που κρέμονται πάνω από τα κύματα κ.λπ. Εναλλακτικά, μπορείτε μπορεί να επικεντρωθεί περισσότερο στη ναυτική πλευρά του θαλάσσιου στυλ – Ιστιοφόρα, ιστιοφόρα, παλιά αλιευτικά, λιμάνι με φάρο, καμβά και αρματωσιά, άγκυρες, τροχαλίες και αλυσίδες, τιμόνι, πυξίδα, χάρτες και άλλες συσκευές πλοήγησης, ξεπερασμένο ξύλο, κλπ. Όλα αυτά τα μοτίβα μπορούν επίσης να είναι πολύ αφηρημένα. Τα μοτίβα κυμάτων και τα έργα τέχνης είναι εξίσου αξιολάτρευτα με τις λεπτομερείς φωτογραφίες HD.

Σχεδιάστε έναν τοίχο με έμφαση που θα τραβήξει την προσοχή όλων

Οι θαλασσινές ταπετσαρίες παρέχουν μια καλοκαιρινή αίσθηση όλο το χρόνο τοπίο σαλόνι τοπίο δάσος θάλασσα

Δημιουργήστε μια ζεστή μικρή γωνιά ανάγνωσης για να χαλαρώσετε και να ονειρευτείτε

Οι θαλάσσιες ταπετσαρίες παρέχουν μια καλοκαιρινή αίσθηση όλο το χρόνο, χαλαρώστε στη γωνιά ανάγνωσης του ηλιοβασιλέματος

Σημαντικά βασικά χρώματα για τις θαλάσσιες ταπετσαρίες σας

Όταν επιλέγετε τη θαλάσσια ταπετσαρία σας, μην ξεχνάτε ποτέ τα καθοδηγητικά χρώματα του στυλ – μπλε ναυτικό, λευκό, κίτρινο άμμο. Περιστασιακές προφορές σε κόκκινο, πράσινο ή μαύρο είναι επίσης ευπρόσδεκτες. Όσον αφορά τα μοτίβα, φυσικά, εδώ κυριαρχούν οι ναυτικές ρίγες. Εάν μόλις αρχίζετε να διακοσμείτε το σπίτι σας σε ναυτικό στυλ, τότε επικεντρωθείτε σε αυτήν την παλέτα χρωμάτων. Εκτός από τα χρώματα και τα σχέδια της θάλασσας, τα φυσικά υλικά και κυρίως το ξύλο κυριαρχούν στο θαλάσσιο στυλ. Επομένως, είναι καλύτερο να αναζητήσετε έπιπλα και διακοσμητικά από ανοιχτόχρωμο, οπτικά ξεπερασμένο ξύλο, ακόμη και ξύλο παρασυρόμενου.

Τα σκανδιναβικά chic, shabby chic και έπιπλα εξοχικού σπιτιού ταιριάζουν πολύ με το ναυτικό στυλ

Οι θαλάσσιες ταπετσαρίες προσφέρουν μια καλοκαιρινή αίσθηση όλο το χρόνο. Κάθετες γραμμές ναυτικές

Συνδέστε την επιθυμητή θαλάσσια ταπετσαρία και, στη συνέχεια, ενημερώστε ανάλογα το εσωτερικό του σπιτιού σας. Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, ξεκινήστε με μικρές διακοσμήσεις με ναυτικά μοτίβα, όπως μαξιλάρια, κουρτίνες, τραπεζομάντηλα, καλύμματα καναπέδων, αμπαζούρ και ένα μικρό μοντέλο ιστιοφόρου. Σε μικρότερα διαμερίσματα, αυτά τα στοιχεία μπορεί να είναι αρκετά για να φέρουν τη θάλασσα στο σπίτι σας.

Για να επιτύχετε τη θαλάσσια εμφάνιση, δεν χρειάζεται να κάνετε σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό

Οι ταπετσαρίες θαλάσσης προσφέρουν μια καλοκαιρινή αίσθηση όλο το χρόνο

Φανταστική επίπλωση παιδικού δωματίου για μικρούς ναυτικούς

Οι θαλάσσιες ταπετσαρίες παρέχουν μια καλοκαιρινή αίσθηση όλο το χρόνο βρεφικό δωμάτιο wale φάρος

Οι ταπετσαρίες θαλάσσης προσφέρουν μια καλοκαιρινή αίσθηση όλο το χρόνο, μοντέρνο παιδικό δωμάτιο skandi chic

Εάν προτιμάτε ένα μοντέρνο εσωτερικό όπου κυριαρχούν ουδέτερα χρώματα όπως το μαύρο, το λευκό και το γκρι, τότε απλώς επεξεργαστείτε τις επιλεγμένες εικόνες ταπετσαρίας πριν από την παραγγελία. Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες μπορούν να έχουν εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα στις αισθήσεις. Μπορείτε επίσης να αναδείξετε μια άλλη πλευρά της θάλασσας και του ωκεανού. Γιατί παρά την ηρεμιστική τους έκκληση, αυτά τα μεγάλα υδάτινα σώματα εξακολουθούν να είναι μια δύναμη της φύσης που μπορεί να είναι όμορφη και θανατηφόρα ταυτόχρονα.

Όλα τα μεγάλα υδάτινα σώματα αξίζουν τον σεβασμό μας και χρειάζονται την προστασία μας

Οι θαλάσσιες ταπετσαρίες παρέχουν μια καλοκαιρινή αίσθηση όλο το χρόνο

Οι θαλάσσιες ταπετσαρίες παρέχουν μια καλοκαιρινή αίσθηση όλο τον χρόνο φάρο μοντέρνο ασπρόμαυρο

Προσπαθήστε να βρείτε κάτι που σας εμπνέει, σας κάνει ευτυχισμένους και σας θυμίζει τον ωκεανό. Κανένα ίδρυμα δεν πρέπει να μοιάζει και το δικό σας δεν πρέπει να αποτελεί εξαίρεση. Αντλήστε έμπνευση από τη συλλογή εικόνων μας και δημιουργήστε μια μοναδική θαλάσσια ατμόσφαιρα.

Φέρτε την αγάπη σας για ιστιοπλοΐα και θαλάσσια σπορ σε προεπισκόπηση

Οι θαλάσσιες ταπετσαρίες παρέχουν μια καλοκαιρινή αίσθηση όλο το χρόνο

Αφηρημένα κύματα κοσμούν τους τοίχους αυτού του μοντέρνου καθιστικού

Οι θαλάσσιες ταπετσαρίες παρέχουν μια καλοκαιρινή αίσθηση όλο το χρόνο.Αφηρημένα κύματα στο σαλόνι

Οι καφετέριες και τα εστιατόρια μπορούν επίσης να επωφεληθούν από θαλάσσιες εγκαταστάσεις

Οι θαλάσσιες ταπετσαρίες παρέχουν μια καλοκαιρινή αίσθηση όλο το χρόνο cafe restaurant meeresbewohner

Πολύχρωμα μοτίβα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο παιδικό δωμάτιο

Οι θαλάσσιες ταπετσαρίες προσφέρουν καλοκαιρινή αίσθηση όλο το χρόνο

Οι θαλάσσιες ταπετσαρίες παρέχουν μια καλοκαιρινή αίσθηση όλο το χρόνο

Το αμμοκίτρινο παρκέ δάπεδο μοιάζει με συνέχεια της παραλίας που φαίνεται

Οι θαλάσσιες ταπετσαρίες παρέχουν μια καλοκαιρινή αίσθηση όλο το χρόνο.Ιδέες κρεβατοκάμαρας λιμνοθάλασσας

Οι θαλάσσιες ταπετσαρίες παρέχουν μια καλοκαιρινή αίσθηση όλο το χρόνο

Οι θαλάσσιες ταπετσαρίες παρέχουν μια καλοκαιρινή αίσθηση όλο το χρόνο