Το θέμα του σχεδιασμού τοίχων έχει περισσότερες παραλλαγές και συνδυασμούς χρωμάτων από ποτέ και ο λόγος για αυτό είναι ότι όλο και περισσότεροι σχεδιαστές αναζητούν συνεχώς νέες και, κυρίως, πρωτότυπες ιδέες. Οι ταπετσαρίες, πιο συγκεκριμένα οι ρετρό ταπετσαρίες που μας θυμίζουν τη δεκαετία του ’60, θεωρούνται μια δημιουργική εναλλακτική λύση στους χιλιάδες συνδυασμούς χρωμάτων. Αυτός ο τύπος σχεδιασμού τοίχων είναι ένας συνδυασμός των παλιομοδίτικων σχεδίων που έχουν σχεδιαστεί ως ρετρό και vintage αυτές τις μέρες. Τα πιο σύγχρονα μοντέλα βρίσκονται στις ακόλουθες παραγράφους.

Ένα ελκυστικό και δημιουργικό σχέδιο δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο να δημιουργηθεί. Η ταπετσαρία θεωρείται γενικά ότι είναι γρήγορη και τακτοποιημένη συναρμολόγηση με πρακτική επεξεργασία. Αυτός ο σχεδιασμός τοίχου έχει κάτι να προσφέρει για κάθε γούστο και οι φωτορεαλιστικές και ρετρό ταπετσαρίες είναι επίσης μέρος του. Μπορείτε να βρείτε ελκυστικά μοτίβα και τρισδιάστατες εικόνες εδώ.

Η ρετρό εμφάνιση δημιουργεί μια μοντέρνα ατμόσφαιρα

 ιδέες ρετρό εμφάνιση ταπετσαρίας

Εάν προτιμάτε ένα vintage, shabby chic ή ρετρό εσωτερικό σχέδιο και έχετε ήδη έπιπλα και οικιακές συσκευές σε εμφάνιση 50s, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τη σωστή ταπετσαρία. Με τη βοήθεια της σωστής παλέτας χρωμάτων, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ατμοσφαιρική ατμόσφαιρα. Τα μοτίβα που ήταν πολύ χαρακτηριστικά της δεκαετίας του 1960 είναι χαρακτηριστικά των ρετρό ταπετσαριών.

Καλύτερα εξηγημένο, είναι μια επανάληψη των ίδιων σχημάτων και σχημάτων.

Τα δυναμικά γραφικά μοτίβα ήταν πάντα μια τάση

 σχέδια ρετρό εμφάνιση ταπετσαρίας

Τα 50s, 60s και 70s είναι επί του παρόντος στη μόδα, επειδή τα σχέδια τότε είχαν έντονα χρώματα και ελκυστικότητα, καθώς και δυναμικά γραφικά μοτίβα. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του σχεδιασμού τοίχων με ρετρό ταπετσαρία είναι ότι τα μοντέλα είναι ελαφριά, έτσι ώστε οι πολύχρωμοι κύκλοι και τα κομψά σχήματά τους να μην χάνουν κανένα χρώμα. Οι ρετρό ταπετσαρίες μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με vintage έπιπλα, τα κλασικά. έχουν απαλά ρέουσες γραμμές, χαρακτηριστικές της δεκαετίας του ’50. Ένα απλό στυλ με απαλές φυσικές μορφές είναι επίσης πολύ χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου.

Φωτεινά χρώματα και εντυπωσιακά μοτίβα

 Δροσερή εμφάνιση ρετρό ταπετσαρίας

Οι ρετρό ταπετσαρίες αποτελούνται από πολλά στοιχεία. Είναι σημαντικό να επιλέξετε πρώτα το βασικό χρώμα προσεκτικά. Συνδυάστε το βασικό χρώμα με ολόκληρο τον εσωτερικό σχεδιασμό για να επιτύχετε ένα ελκυστικό τελικό αποτέλεσμα και έτσι μια ρετρό εμφάνιση. Το επόμενο βήμα είναι η κατάλληλη επιλογή χρωμάτων δείγματος. Δυναμικά γραφικά μοτίβα και εντυπωσιακές φιγούρες προσφέρονται σε διάφορα χρώματα. Κάθε στοιχείο έχει το δικό του χρώμα και μπορείτε να έχετε έως 4 ή 5 διαφορετικές αποχρώσεις. Είναι ακριβώς αυτές οι παλέτες χρωμάτων που δημιουργούν μια ρετρό εμφάνιση στο δωμάτιο. Τα δύο τελευταία σημεία είναι η επιφάνεια της ρετρό ταπετσαρίας και αυτό που καθορίζει την εμφάνισή της. Ένα μεγάλο μέρος των ταπετσαριών προσφέρουν λεία επιφάνεια και ταυτόχρονα κομψή ματ εμφάνιση.

Επιλέξτε τον κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων

ρετρό σχέδια ταπετσαρίας εμφάνιση

Ακολουθήστε τις οδηγίες συναρμολόγησης εάν δεν έχετε προηγούμενες γνώσεις σχετικά με την ταπετσαρία. Πάρτε έναν βοηθό, καθώς αυτό απαιτεί συχνά δύο άτομα. Είναι σημαντικό να αφήσετε την ρετρό ταπετσαρία να στεγνώσει αρκετά για να επιτύχετε ένα βέλτιστο αποτέλεσμα.

Η ρετρό εμφάνιση σίγουρα θα είναι μοντέρνα και το 2018. Αφήστε τη συλλογή εικόνων να σας εμπνεύσει με τις πιο πρόσφατες ρετρό ταπετσαρίες.

Το χρυσό κίτρινο μοτίβο είναι χαρακτηριστικό για την ρετρό εμφάνιση

Ιδέες και συμβουλές για ρετρό ταπετσαρία

ρετρό ταπετσαρία κομψή ρετρό ιδέες ταπετσαρίας λευκό  σχέδια ρετρό εμφάνιση ταπετσαρίας ρετρό ταπετσαρία εμφάνιση δυναμική ιδέες ρετρό εμφάνιση ταπετσαρίας ταπετσαρίες ρετρό εμφάνιση συμβουλές ρετρό εμφάνιση και σχήματα ταπετσαρίας συμβουλές για ιδέες ρετρό ταπετσαρίας