Τα έπιπλα από παλέτες ήταν απολύτως μοντέρνα τα τελευταία χρόνια. Και φέτος, ο αριθμός των δημιουργικών και ελκυστικών έργων που κατασκευάζονται από παλέτες έχει αυξηθεί σημαντικά. Με άλλα λόγια, μπορείτε να δημιουργήσετε και να σχεδιάσετε σχεδόν οτιδήποτε αυτές τις μέρες εάν έχετε τη σωστή έμπνευση και αρκετές ιδέες. Για το λόγο αυτό, σας παρέχουμε έναν σύντομο οδηγό. Απλώς ακολουθήστε τα βήματα και σύντομα θα έχετε ένα όμορφο ράφι κρασιού από παλέτες.

Το ράφι κρασιού από παλέτες είναι πραγματικά εντυπωσιακό στο δωμάτιο

Ράφι κρασιού από παλέτες

Πρώτα απ ‘όλα, επιλέξτε μια κατάλληλη παλέτα που φαίνεται καλή. Για το έργο συνήθως χρειάζεστε μόνο μία παλέτα ευρώ και για το λόγο αυτό μπορείτε απλά να ζητήσετε τα logistics στην περιοχή σας όπου έχει απομείνει. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό η παλέτα να μην είναι ελαττωματική, επειδή πρόκειται για διακόσμηση τοίχων και όλες οι μικρές παραξενιές και άλλες λεπτομέρειες λαμβάνονται επίσης υπόψη.

Εάν χρησιμοποιείτε μεταχειρισμένες παλέτες Euro για το έργο, θα πρέπει να τις καθαρίσετε πολύ καλά πριν από την επεξεργασία.

Ο σχεδιασμός της κατασκευής είναι στα χέρια σας

ξύλινο ράφι κρασιού παλετών

Αφού αποκτήσετε τις παλέτες, τίθεται το ερώτημα πόσο μεγάλο πρέπει να είναι το ράφι κρασιού. Οι ιδέες μας θα σας δώσουν μεγαλύτερη σαφήνεια σε αυτό, επειδή υπάρχουν πολλές παραλλαγές που έχουν διαφορετικά μεγέθη. Το αγαπημένο μας από τα σχέδια που εμφανίζονται εδώ έχει χώρο για περίπου 10 μπουκάλια κρασιού και 10 ποτήρια κρασιού. Για αυτό πρέπει να κόψετε ολόκληρη την παλέτα στη μέση, επειδή χρειάζεστε μόνο τη μισή για το έργο. Μόνο μετά την κοπή είναι σημαντικό να σχεδιάσετε το ξύλο έτσι ώστε να φαίνεται ωραίο και σαν καινούργιο. Για τα μπουκάλια κρασιού χρειάζεστε τρύπες που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη σταθερότητα για τα μπουκάλια και τα ποτήρια. Για αυτό χρειάζεστε ένα πριόνι οπής στο σωστό μέγεθος. Αφήστε περίπου 2 ίντσες (5 εκατοστά) μεταξύ των οπών. Πριν ξεκινήσετε το πριόνισμα, πρέπει να πάρετε τον προσωπικό σας προστατευτικό εξοπλισμό, όπως γυαλιά ασφαλείας και γάντια εργασίας.

Επιλέγετε το χρώμα της σχάρας κρασιού σύμφωνα με το γούστο σας

όμορφη σχάρα κρασιού από παλέτες

Πολλά ράφια κρασιού έχουν επιπλέον χώρο για τα ποτήρια κρασιού. Με άλλα λόγια, σχεδιάζεται ένα ειδικό μέρος όπου ταιριάζουν τα πόδια των ποτηριών κρασιού. Το ράφι κρασιού εμφανίζεται ως ένα δημιουργικό διακοσμητικό κομμάτι στο δωμάτιο. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της κατασκευής είναι ότι είναι πρακτικό και ταιριάζει απόλυτα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε το ράφι από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το μεμονωμένο έργο DIY για την εξωτερική σας κουζίνα το καλοκαίρι.

Μπορείτε να φτιάξετε δύο ελκυστικά ράφια κρασιού από μία παλέτα

ράφια κρασιού σε διάφορα χρώματα

Όταν πρόκειται για εξατομικευμένη διακόσμηση στο δωμάτιο, τα έργα DIY που κατασκευάζονται από παλέτες λέγεται ότι είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση. Για το λόγο αυτό, έχουμε επιλέξει πολυάριθμες ιδέες για ένα κατάλληλο ράφι κρασιού από παλέτες, οι οποίες είναι από τα πιο πρόσφατα έργα παλετών. Στην παρακάτω συλλογή εικόνων παρουσιάζουμε μια επιλογή από ράφια κρασιού με διαφορετικά μεγέθη και χρώματα. Καλή περιήγηση.

Τέλεια διακόσμηση για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

ράφι κρασιού σε καφέ

   πρακτικό ράφι κρασιού υπαίθρια σχάρα κρασιού ράφι κρασιού παλέτες led φωτισμός led  ράφια κρασιού από παλέτες ράφι κρασιού διακόσμηση ξύλο Ράφι κρασιού από παλέτα  Ράφι κρασιού από ξύλινες παλέτες ράφι κρασιού στον τοίχο

φτιάξτε τη δική σας σχάρα κρασιού

φτιάξτε τη δική σας σχάρα κρασιού δημιουργική σχάρα κρασιού από παλέτες δημιουργικό ράφι κρασιού έργου μικρό ράφι κρασιού από παλέτες ευρώ ιδέες για ράφια κρασιού από παλέτες