Την ερχόμενη άνοιξη, η αντρική μόδα υπόσχεται κομψά ρούχα που προσθέτουν στιλ και κομψότητα. Οι κορυφαίοι σχεδιαστές θα ήθελαν να αντικαταστήσουν τις κλασικές, παραδοσιακές εμφανίσεις με αποκλειστικά χαρακτηριστικά που είναι αυτή τη στιγμή στη μόδα. Σε αυτό το πλαίσιο, θα θέλαμε να παρουσιάσουμε δύο συλλογές που έχουν προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι σχεδιαστές Philipp Plein και Ralph Lauren χρησιμοποίησαν δροσερές εμφανίσεις που μπορούν να αναγνωριστούν από μακριά χωρίς αισθητά χρώματα. Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα ανδρικά ενδύματα 2019 στις ακόλουθες παραγράφους!

Τα αθλητικά ρούχα του Philipp Plein είναι ένα από τα highlights της συλλογής του

αθλητικά ρούχα plein ανδρική μόδα 2019 άνοιξη

Η άτυπη αντρική μόδα 2019 από τον Ralph Lauren

Μας εξέπληξε θετικά η σχεδιαστική ομάδα του Ralph Lauren φέτος. Η τελευταία συλλογή πόλο για άνδρες αποτελείται από ένα κομψό μείγμα καινοτομιών. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, ο αριθμός των νέων αγοραστών έχει αυξηθεί σημαντικά. Για το λόγο αυτό, η συλλογή Άνοιξη απευθύνεται σε αυτούς τους πελάτες.

Η ομάδα του Ralph Lauren ανέφερε σε μια συνέντευξη ότι αυτή η συλλογή παρουσιάζει επίσης κλασικά που έχουν ερμηνευτεί πρόσφατα. Αυτό περιλαμβάνει τα μοντέρνα κοστούμια για την καθημερινή ζωή στο γραφείο. Οι σχεδιαστές πιστεύουν ότι τα κομψά ρούχα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την εμφάνιση των ανδρών στο χώρο εργασίας. Οι ριγέ γραβάτες και οι ρετρό ζαρτιέρες αποτελούν μέρος της συλλογής και προορίζονται κυρίως για νέους πελάτες που αναζητούν μια παραδοσιακή εμφάνιση.

Ο Ralph Lauren πήγε φέτος σε μια άτυπη ιδέα μόδας, η οποία θεωρείται τάση στο Instagram. Τα λευκά τζιν, οι ρίγες ρεγκάτα και τα πουλόβερ κρίκετ αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της συλλογής του για την άνοιξη 2019. Οι σχεδιαστές προσδιορίζουν ότι αυτά τα ρούχα είναι ιδανικά για τους λάτρεις των σπορ που τους αρέσει να τα φορούν στον ελεύθερο χρόνο τους. Τα απλά σακάκια επίσης εκσυγχρονίζονται σημαντικά και σχεδιάζονται με πορτοκαλί μανίκια και εκτυπώσεις camo. Αυτές οι αποκλειστικές λεπτομέρειες δίνουν στο απλό σακάκι μια ακραία εμφάνιση.

Οι εκτυπώσεις camo θεωρούνται must-have για τα ανδρικά ρούχα του Ralph Lauren 2019

tiger print lauren ανδρικά ενδύματα 2019 άνοιξη

Τα ρούχα που φορούσε ο κ. Λόρεν στη δεκαετία του ’90 φαίνονται επίσης σε αυτή τη συλλογή. Οι κλασικές μπλούζες πόλο παίκτη ενισχύονται με μικρά σύμβολα που κάνουν μια δήλωση. Η ομάδα πόλο υποσχέθηκε να παρουσιάσει διαφορετικές συλλογές τις επόμενες σεζόν, έτσι ώστε οι μινιμαλιστές και οι μαξιμαλιστές να μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερο!

Τα κλασικά μπλουζάκια πόλο καθορίζονται ως αναπόσπαστο κομμάτι κάθε συλλογής

ανδρικά ρούχα άνοιξη ralph lauren

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Philipp Plein είναι ένας από τους καλύτερους σχεδιαστές

Ο Philipp Plein είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα της ανδρικής μόδας και με κάθε περαιτέρω συλλογή ο Γερμανός σχεδιαστής δείχνει ένα υψηλότερο επίπεδο. Τα αποκλειστικά ρούχα του εξασφαλίζουν κομψά ανδρικά ρούχα που απολαμβάνουν αυξανόμενη δημοτικότητα.

Αρχικά, η ομάδα του Plein παρουσίασε πολλές μαύρες παντόφλες με αστραφτερές κάλτσες. Τα λαμπερά στοιχεία παίζουν σημαντικό ρόλο σε κάθε παράσταση. Και σε αυτή τη συλλογή, οι μικρές λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές για τη συνολική εμφάνιση. Ο Philipp Plein παρουσίασε έναν πλήρη κατάλογο μπόμπερ και μπότες, συμπληρωμένο με αρκετές ζώνες.

Τα λαμπερά στοιχεία δημιουργούν μια αποκλειστική εμφάνιση

camo print παλτό pleinherrenmode 2019 άνοιξη

Η αντρική μόδα 2019 από την Plein περιλαμβάνει ενδιαφέροντα αθλητικά ρούχα και φυσικά μια ακραία μερίδα επαγγελματικών ενδυμάτων. Τα μπλουζάκια και τα ψηλά αθλητικά παπούτσια προσελκύουν μεγάλο ενδιαφέρον. Η Plein δίνει μεγάλη σημασία στα παπούτσια, τα οποία εκπλήσσουν θετικά με την πρωτοτυπία τους. Ο Philipp Plein προωθεί τα αθλητικά παπούτσια στα κοινωνικά δίκτυα κάθε μέρα. Τα κυριότερα σημεία του Plein περιλαμβάνουν σίγουρα το δερμάτινο και διαμαντένιο μπουφάν και το παντελόνι.

Στην καλά επιλεγμένη συλλογή εικόνων θα βρείτε τα αποκλειστικά είδη ένδυσης της ανδρικής μόδας 2019 από την Plein και τη Lauren! Διασκεδάστε παρακολουθώντας!

Η συλλογή Ralph Lauren εστιάζει στη μόδα των νέων ανδρών 2019

κοστούμι ralph lauren ιδέες ανδρική μόδα 2019 άνοιξη

  camo print ralph lauren ανδρικά ενδύματα 2019 άνοιξηανδρικά ενδύματα 2019 plein   σακάκι από plein ανδρική μόδα άνοιξη 2019 ιδέες μόδας νέων ανδρών ανδρική μόδα 2019 άνοιξη γραβάτα ανδρική μόδα 2019 άνοιξη από τον ralph lauren ανδρικά ενδύματα plein 2019 ανδρικά ralph lauren 2019 άνοιξη ιδέες για σακάκια αντρική μόδα 2019 άνοιξη   t -shirt sneakers ανδρική μόδα 2019 άνοιξη