Η νέα σελήνη είναι πάντα μια νέα αρχή. Στις 17 Σεπτεμβρίου 2020 θα αντιμετωπίσουμε έναν στο ζώδιο Παρθένος. Αυτή η επανεκκίνηση ξεκινά, ωστόσο, την εποχή που έχουμε δύο ανάδρομους πλανήτες, τον Ποσειδώνα και τον Άρη. Αυτό καθιστά τα νέα έργα αρκετά δύσκολα σε υλικό επίπεδο. Οι υποσυνείδητοι φόβοι και η καταπιεσμένη επιθετικότητα θα προκαλέσουν παρεξηγήσεις και συγκρούσεις. Τι λύνετε λοιπόν με αυτήν την αντίφαση; Αφήστε τις επόμενες γραμμές να σας συμβουλεύσουν σχετικά.

Η νέα σελήνη έχει πολύ ισχυρό συναισθηματικό αντίκτυπο σε όλους τους ανθρώπους

Θέα στη θάλασσα νέο φεγγάρι

Νέα Σελήνη για μια εσωτερική νέα αρχή!

Γνωρίζετε την αίσθηση του προαίσθηματος ότι κάτι νέο ωριμάζει στη ζωή σας και ότι νέα κυκλοφορούν στον αέρα; Τις ημέρες μετά τη νέα σελήνη, θα κυριαρχήσει και μια διάθεση. Επιπλέον, υπάρχει έντονη ανάγκη να καταλάβουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνει κάποιος για να επιταχύνει την αλλαγή στη δική του ζωή.

Κατά τη νέα σελήνη στην Παρθένο 2020, αυτό λειτουργεί πολύ εύκολα αν κοιτάξετε μέσα σας.

Δείτε μέσα

Το 2020 είναι μια χρονιά κατά την οποία όλοι οι πιθανοί πλανήτες φθίνουσα ήταν ή εξακολουθούν να είναι. Για όσους δεν κάνουν ενεργό ζωή, ήταν ένας εφιάλτης. Για όλους τους άλλους, αυτό θα ήταν μια ευκαιρία να αποκτήσετε μεγαλύτερη επίγνωση του εαυτού σας και των ανθρώπων γύρω σας. Κοιτάξτε προς τα μέσα και δείτε τι έχει αλλάξει μέσα σας τον τελευταίο χρόνο. Ποιες παλιές στάσεις και πεποιθήσεις χρειάζεστε ακόμα και σε ποιες τηρείτε από συνήθεια; Οι διαλογισμοί σε διάφορες μορφές μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό. Διαβάστε ψυχολογικά ή αστρολογικά βιβλία, γράψτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας σε λευκά κομμάτια χαρτιού, μιλήστε με φίλους και γνωστούς τους οποίους εμπιστεύεστε πραγματικά. Φροντίστε λοιπόν τον εαυτό σας και περιποιηθείτε τον εαυτό σας, αλλά περισσότερο σε πνευματικό επίπεδο.

Η ενέργεια από τη νέα σελήνη αυτόν τον μήνα είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε τον εσωτερικό σας εαυτό

καθαρός ουρανός νέα σελήνη

Αυτή η νέα σελήνη μπορεί να μας προετοιμάσει εσωτερικά για αυτό που μπορεί αργότερα να γίνει πραγματικότητα στον πραγματικό κόσμο

Προσπαθήστε να καταλήξετε σε ένα πραγματικό και διαρκή συμπέρασμα για το τι πραγματικά θέλετε να αντιμετωπίσετε. Μόλις ξεκινήσουν τα νέα έργα στο επίπεδο του υλικού, είστε ήδη έτοιμοι και αποφασισμένοι να δράσετε. Θα έχετε ωριμάσει γι ‘αυτό, ας το πούμε! Στη συνέχεια, τα έργα σας θα λειτουργήσουν αρκετά γρήγορα και χωρίς προβλήματα.

Η έννοια της νέας σελήνης για τα μεμονωμένα ζώδια

Ζώδιο Κριός

Το κύριο θέμα την ημέρα πριν από τη νέα σελήνη 2020 για τον Κριό είναι η «Δικαιοσύνη». Κάντε απολογισμό των οικονομικών σας κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους για να προετοιμαστείτε για νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Στον προσωπικό τομέα, θα μπορούσατε να παρέχετε διαύγεια.

Η ζωή σε αρμονία με τις φάσεις του φεγγαριού θα σας κρατήσει υγιείς και ισορροπημένους

Σεληνιακό ημερολόγιο Νέας Σελήνης

ζώδιο του Ταύρου

Το χρέος οποιουδήποτε είδους θα είναι ευκολότερο να εξοφληθεί σήμερα και την επόμενη. Μπορεί να ευχαριστείς κάποιον για μια χάρη στο παρελθόν. Θα μπορούσατε επίσης να αναθεωρήσετε κριτικά τη διαχείριση των οικονομικών σας τους τελευταίους μήνες και να τα βελτιώσετε για το μέλλον. Πολλοί βρίσκονται σε επαγγελματικά ταξίδια.

ζώδιο Δίδυμοι

Ο διαλογισμός στη φύση ή στον καθαρό αέρα είναι αυτό που σίγουρα θα χρειαστούν οι Δίδυμοι αυτή τη στιγμή. Πηγαίνετε μια βόλτα και τακτοποιήστε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας καθώς πηγαίνετε. Πάνω απ ‘όλα, αναρωτηθείτε ποια θέματα αξίζουν πραγματικά την προσοχή σας. Τι μπορείτε να αλλάξετε και τι εξαρτάται από εντελώς διαφορετικούς παράγοντες; Είστε η νούμερο ένα προτεραιότητα στη ζωή σας ή κάποιος άλλος έχει πάρει αυτή τη θέση;?

Το φεγγάρι είχε πάντα μια μυστικιστική αύρα

Νέα Σελήνη μεγάλη σκοτεινή νύχτα

αστέρι Καρκίνος

Όλα πάνε καλά στη δουλειά και στο σπίτι. Αλλά δεν θα γλιτώσετε από την ένταση. Γι ‘αυτό όλα σας φαίνονται πολύ πιο δραματικά από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει και πώς σας προσεγγίζουν οι άνθρωποι, διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Έχετε λοιπόν τη δύναμη μετά να περιμένετε με επιτυχία τις επιτυχίες σας.

αστρολογικό ζώδιο Λέων

Η νέα σελήνη ωθεί τα Λιοντάρια να αναζητήσουν λιγότερη εξωτερική έγκριση. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε τα δικά σας επιτεύγματα. Αυτό θα σας κρατήσει σε ισορροπία και θα ξεπεράσει κάθε είδους εμπόδια στο δρόμο προς την επιτυχία.

Τι νέο ξεκίνημα χρειάζεστε στη ζωή?

Νέο φεγγάρι διαφορετικοί πλανήτες

Ζώδιο Παρθένου

Γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο Παρθένος; Αν κάνετε πίσω και αφήσετε τα πράγματα να έρθουν στο δρόμο σας αντί να είστε πολύ δραστήριοι, θα κερδίσετε πολλά. Ξαφνικά θα βάλεις τάξη στα συναισθήματά σου και θα καταλάβεις καλύτερα τι πραγματικά ελπίζεις στο μέλλον. Ξεχωρίστε τις επιθυμίες των άλλων από τις δικές σας. Αν τα κάνετε όλα αυτά, μια μέρα πριν τη νέα σελήνη θα βιώσετε μια αρμονία που δεν θα ξεχάσετε για πολύ καιρό.

Ζώδιο Ζυγού

Σας στοιχειώνει η αμφιβολία και η αβεβαιότητα την ημέρα της νέας σελήνης. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε κακές εξωτερικές επιρροές. Δείτε το όλο θέμα από τη θετική πλευρά. Προκύπτουν προβλήματα και κρίσιμα ζητήματα που θα πρέπει να δουλέψετε ούτως ή άλλως. Θέστε σαφείς στόχους για τη συναισθηματική και πνευματική σας ανάπτυξη. Ποια βήματα πρέπει να κάνετε για να φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο στην προσωπική σας ανάπτυξη το συντομότερο δυνατό;?

Η γνώση της κίνησης των ουράνιων σωμάτων γίνεται ένα συναρπαστικό θέμα για όλο και περισσότερους ανθρώπους 

Νέα Σελήνη πολλές φάσεις του φεγγαριού

Ζώδιο Σκορπιού

Πολλές συναρπαστικές προσφορές στον επιχειρηματικό τομέα είναι ορατές. Φαίνεται πραγματικά ότι μπορείτε να κάνετε νέες και πολλά υποσχόμενες σχέσεις γύρω σας. Συνδυάστε τον ενθουσιασμό με τον ρεαλισμό. Τι μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε από αυτές τις νέες προοπτικές; Πολλές από τις ιδέες δεν ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τη συγγένειά σας και απλά θα αντλήσουν την ενέργειά σας. Μείνετε μακριά από αυτό!

Ζώδιο Τοξότη

Την ημέρα της νέας σελήνης, ήρθε η ώρα για τους Τοξότες να συμβιβαστούν με τη συνείδησή τους. Πού βρίσκεται το όριο μεταξύ προθυμίας για θυσίες και ουσιαστικής βοήθειας για τους άλλους; Ποιος αξίζει τη φροντίδα και την αγάπη σας; Πώς πρέπει να προστατευτείτε για να μην σας εκμεταλλευτούν; Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε αυτά τα θέματα.

Ρθε η ώρα να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πεποιθήσεις σας

Νέα Σελήνη όταν είναι το 2020

Ζώδιο Αιγόκερω

Σχεδιάζετε κάτι νέο με κάποιον από την οικογένεια ή τους φίλους σας; Η νέα σελήνη είναι ιδανική για να συζητήσετε τα πάντα λεπτομερώς. Είναι πολύ πιθανό να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Φυσικά, αυτό βελτιώνει επίσης τις πιθανότητες επιτυχίας.

Υδροχόος

Τα παλαιότερα πράγματα και οι ηλικιωμένοι απαιτούν την προσοχή σας. Πολλά από αυτά που έπρεπε να επισκευαστούν από καιρό θα μπορούσαν να σπάσουν εκείνη την ημέρα. Οι γονείς ή οι παππούδες θα επικοινωνήσουν μαζί σας, θα ζητήσουν βοήθεια ή θα θέλουν να περάσουν λίγο χρόνο μαζί σας. Μην τους απογοητεύσετε και θα νιώσετε καλύτερα και με τον εαυτό σας!

Υπάρχουν πολλές πνευματικές τελετουργίες για τη νέα σελήνη

Τελετές της μεγάλης νέας σελήνης

ζώδια ζώδια ψάρια

Το εσωτερικό τακτοποίηση είναι πάντα το πιο οδυνηρό για το ζώδιο Ιχθείς. Τελικά, αυτοί οι άνθρωποι δεν αισθάνονται μόνο τον δικό τους πόνο, αλλά και τον πόνο όλων των άλλων. Η ενέργεια από τη νέα σελήνη είναι ιδανική για να σκεφτείτε πώς οι ενέργειές σας μπορούν να σας βοηθήσουν να δώσετε ένα καλύτερο παράδειγμα στον κόσμο. Αυτό κάνεις καλύτερα!

Κάθε μήνα έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε από την αρχή

Σεπτέμβριος όταν είναι η νέα σελήνη