Η προστασία του κλίματος δεν εξαρτάται καν από μικρούς, ιδιώτες καταναλωτές; Πλάκα μου κάνεις; Μιλάς σοβαρά όταν το λες αυτό! Ο καθένας μας μπορεί ακόμη και να συμβάλει ενεργά σε αυτό, απευθείας από το σπίτι. Με την αλλαγή στην πράσινη ηλεκτρική ενέργεια δίνεις ένα καθαρό "Ναί!" για το περιβάλλον και ταυτόχρονα υποστηρίζουν την πρόοδο της ενεργειακής μετάβασης. Στις επόμενες γραμμές θα μάθετε ποιοι είναι οι πιο σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε την πράσινη ενέργεια, πόσο εύκολο είναι να αλλάξετε τα τιμολόγια σε έναν πράσινο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας και τι πρέπει να γνωρίζετε.

φωτοβολταϊκό ηλιακό σύστημα πράσινη ηλεκτρική ενέργεια

Πράσινη ηλεκτρική ενέργεια – η καλύτερη εναλλακτική λύση για το περιβάλλον

Από πράσινο ρεύμα ή "πράσινος" Κάποιος μιλάει για ηλεκτρική ενέργεια όταν προέρχεται αποκλειστικά από τις λεγόμενες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Αυτά περιλαμβάνουν τον ήλιο, τον άνεμο, το νερό και τη βιομάζα. Αιολικοί σταθμοί, υδροηλεκτρικοί σταθμοί, φωτοβολταϊκά και βιοαέριο χρησιμοποιούν τη δύναμη της φύσης και μετατρέπουν τους ανεξάντλητους πόρους τους σε βιώσιμη ενέργεια. Σε αντίθεση με αυτό που παράγεται από συμβατικά ορυκτά καύσιμα, η πράσινη ηλεκτρική ενέργεια δεν προκαλεί σχεδόν καθόλου εκπομπές CO2, λεπτή σκόνη ή ηλεκτρική αιθαλομίχλη. Επιπλέον, αποσπάται πλήρως από τους πυρηνικούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας.

Επιλέγοντας έναν καλό πράσινο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, εκφράζετε ξεκάθαρα τη συνειδητή στάση σας απέναντι σε έναν "πιο πράσινο" Μέλλον που δεν περιλαμβάνει άνθρακα και πυρηνική ενέργεια. Ένας καλύτερος κόσμος που είναι απαλλαγμένος από πυρηνικές καταστροφές και δεν παράγει πλέον ραδιενεργά απόβλητα. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Entega οικολογική ενέργεια και κάνει ενεργά κάτι καλό από την άποψη της φιλικής προς το περιβάλλον τροφοδοσίας.

πράσινη προστασία του κλίματος ηλεκτρικής ενέργειας

Η πράσινη ενέργεια είναι καλή για τον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος

Μπορείτε ακόμα να διαβάζετε παραπλανητικές απόψεις εδώ και εκεί ότι η πράσινη ηλεκτρική ενέργεια είναι ακριβότερη από τη συμβατική ηλεκτρική ενέργεια. Ευτυχώς, αυτό δεν είναι αλήθεια και μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια ανάλογα με τη συγκεκριμένη οικιακή κατανάλωση και την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας χάρη στον κατάλληλο υπολογισμό τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας. Οι καλοί πράσινοι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας έχουν τη σωστή προσφορά για όλους, η οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι ακόμη φθηνότερη από την κανονική τιμολόγηση με έναν βασικό προμηθευτή. Μια κιλοβατώρα πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας δεν σας κοστίζει περισσότερο κατά μέσο όρο από τη συμβατική ηλεκτρική ενέργεια. Με την αυξανόμενη ζήτηση για πράσινη ενέργεια, η τιμή της πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας σίγουρα θα συνεχίσει να μειώνεται στο μέλλον. Αυτό σημαίνει ότι είναι πάντα οικονομικά συμφέρουσα η μετάβαση σε έναν πράσινο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας.

προτιμούν την πράσινη ηλεκτρική ενέργεια

Η μετάβαση σε πράσινη ηλεκτρική ενέργεια είναι γρήγορη και εύκολη

Η ίδια η αλλαγή θα πρέπει να σας απογοητεύσει ακόμα λιγότερο, γιατί είναι απίστευτα εύκολη. Όλα μπορούν να γίνουν εύκολα στο διαδίκτυο με λίγα μόνο κλικ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να υποβάλετε την αίτησή σας για αλλαγή τιμολογίου στον επιλεγμένο πάροχο πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας εισάγοντας μερικές λεπτομέρειες όπως διεύθυνση, ανάγνωση μετρητή και αριθμό μετρητή. Σχεδόν όλα τα άλλα τα χειρίζεται ο νέος σας πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας, ακόμη και η λύση του παλιού συμβολαίου ενέργειας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Και μια φοβούμενη διακοπή ρεύματος κατά την αλλαγή δεν αποκλείεται, επειδή η σταθερή τροφοδοσία σας είναι εγγυημένη από το νόμο. Όλα κυλούν ομαλά και εντελώς απαρατήρητα από εσάς.

πράσινη ηλεκτρική ενέργεια φιλική προς το περιβάλλον

Πώς αναγνωρίζετε έναν καλό πράσινο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας?

Οι παραπάνω λόγοι που μιλούν υπέρ της οικολογικής ενέργειας ισχύουν ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έναν "πραγματικός" Ο πάροχος πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας ενεργεί. Γι ‘αυτό θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε μερικά πράγματα όταν κάνετε την επιλογή σας. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να είναι βέβαιο ότι ο προμηθευτής πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας πωλεί μόνο πράσινη ηλεκτρική ενέργεια και είναι ανεξάρτητος από την πυρηνική ενέργεια. Μερικές σφραγίδες ειδικής ποιότητας και πιστοποιήσεις για πράσινη ηλεκτρική ενέργεια όπως αυτή θα σας βοηθήσουν να το αναγνωρίσετε Ετικέτα OK-POWER, TÜV North / South, Green Electricity και EcoTopTen. Εάν ένας πάροχος πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας έχει αυτές τις ετικέτες, είστε σε καλά χέρια και μπορείτε να συνάψετε το νέο συμβόλαιο ενέργειας με καθαρή συνείδηση. Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών όχι μόνο προσφέρουν 100% πραγματική πράσινη ηλεκτρική ενέργεια, αλλά συμμετέχουν ενεργά και στην επέκταση της ενεργειακής μετάβασης επενδύοντας στη δημιουργία νεότερων και πιο σύγχρονων συστημάτων για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Υποστηρίξτε το "πράσινος" Το μέλλον του πλανήτη μας και κάντε αυτό το σημαντικό βήμα για να μεταβείτε σε έναν αξιόπιστο πάροχο πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας. Ενημερωθείτε για τις περιόδους ειδοποιήσεων, τους τρόπους πληρωμής και τις εγγυήσεις τιμών και επωφεληθείτε από τα προσιτά πράσινα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας και τους όρους δίκαιης σύμβασης.

πράσινη ηλεκτρική ενέργεια αιολική ενέργεια