Τα χτενίσματα με πλεκτά είναι από τα πιο δημοφιλή για μακριά και μεσαίου μήκους μαλλιά. Και ναι, τα παιδιά τα λατρεύουν ιδιαίτερα αυτά. Όχι μόνο τα κορίτσια, αλλά και τα αγόρια με μακριά μαλλιά φορούν συχνά πλεξούδες πλεξίδες. Έχει γίνει μάλιστα τάση πρόσφατα. Όλοι δεν απολαμβάνουν μόνο την κομψή εμφάνιση, αλλά κυρίως την ευκολία ενός τέτοιου χτενίσματος. Όταν παίζετε, τρώτε ή σπουδάζετε, τα μαλλιά σας παραμένουν όμορφα εξημερωμένα και δεν σας ενοχλούν καθόλου. Τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του σχολείου ιδιαίτερα τα εκτιμούν πραγματικά όλα αυτά. Παρακάτω θα σας δείξουμε τέσσερις κύριες τεχνικές με τις οποίες μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε πολλά υπέροχα πλεκτά χτενίσματα για παιδιά.

Παιδικά χτενίσματα για παιδιά – πολύ χαριτωμένα και εξαιρετικά εύκολα! 

πλεκτά χτενίσματα παιδικά κορίτσια μακριά μαλλιά ακατάστατα τσουρέκια

Πλεκτά χτενίσματα για παιδιά – σημαντικές συμβουλές

Κατ ‘αρχήν, τα μαλλιά των παιδιών πλέκονται με παρόμοιο τρόπο με αυτό των ενηλίκων. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι τα νήπια ηλικίας έως δύο ή τριών ετών έχουν πολύ ευαίσθητα, λεπτά μαλλιά. Γι ‘αυτό θα πρέπει είτε να κάνετε τις πλεξούδες αρκετά χαλαρά κατά το πλέξιμο είτε ακόμα και να τις κάνετε εντελώς.

Από την ηλικία των τριών ετών μπορείτε να κάνετε όμορφες πλεξούδες. Δεν χρειάζεται όμως να είναι πολύ σφιχτά και σφιχτά. Επιπλέον, είναι καλύτερο να μην χρησιμοποιείτε σπρέι μαλλιών και τζελ ή μόνο βιολογικά καλλυντικά σε ευαίσθητα παιδικά μαλλιά. Το προσεκτικό χτένισμα και ένα μπουκάλι νερό με σπρέι είναι απολύτως επαρκή για να πετύχετε όμορφα χτενίσματα με πλεξούδες.

Μίνι πλεξούδες και διαστημικά τσουρέκια 

πλεξούδες ψαροκόκαλο χώρο κουλούρια πλεκτά χτενίσματα παιδιά

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μίνι γραβάτες μαλλιών για να φτιάξετε τις πλεξούδες. Δεν συνιστώνται κλιπ μαλλιών και καρφίτσες. Θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με αυτό, ειδικά με μικρά παιδιά, διαφορετικά υπάρχει οξύς κίνδυνος κατάποσης. Εάν το χτένισμα χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο, μια ωραία, κατάλληλη δραστηριότητα για τα παιδιά θα ήταν κατάλληλη. Τα μεγαλύτερα παιδιά συνήθως δεν το χρειάζονται αυτό.

# 1 Ολλανδικές οδηγίες πλεξούδας

κλασική πλεξούδα χωριάτικη πλεξούδα μακριά μαλλιά χτενίσματα παιδιά

1ο βήμα:

Χωρίστε τα μαλλιά του παιδιού στα δύο για να έχετε ένα πάνω και κάτω στρώμα. Στη συνέχεια, χωρίστε τα ξανά σε τρία μέρη στο επάνω στρώμα. Αυτά είναι τα τμήματα με τα οποία θα αρχίσετε να πλέκετε.

2ο βήμα:

Ξεκινήστε την πλεξούδα διασχίζοντας το δεξί σκέλος κάτω από το μεσαίο σκέλος.

3ο βήμα:

Περάστε το αριστερό σκέλος κάτω από το μεσαίο σκέλος.

4ο βήμα:

Συνεχίστε με τα βήματα 2-3 και τραβήξτε τα μαλλιά στα σκέλη καθώς πλέκετε μέχρι κάτω.

5ο βήμα:

Όταν φτάσετε στο τέλος, στερεώστε το με ένα ελαστικό μαλλιών και τελειώστε με ένα σπρέι βιολογικό σπρέι μαλλιών για να κρατήσετε τυχόν τριχοφυΐες μακριά..

# 2 Οδηγίες πλεξούδας ψαροκόκαλο

fishtail πλεξούδα κορίτσι μακριά μαλλιά πλεκτά χτενίσματα παιδιά

1ο βήμα:

Απλώς τραβήξτε όλα τα μαλλιά σας στη μία πλευρά του λαιμού και χωρίστε τα σε δύο ίσα τμήματα.

2ο βήμα:

Χωρίστε ένα μικρό κομμάτι τρίχας από το εξωτερικό του τμήματος που βρίσκεται πιο κοντά στο πρόσωπο του παιδιού. Τραβήξτε το κομμάτι στο μπροστινό μέρος του τμήματος. Στη συνέχεια, συνδέστε το στο εσωτερικό μέρος του πίσω σκέλους των μαλλιών.

3ο βήμα:

Τώρα επαναλάβετε τη διαδικασία αλλά χρησιμοποιήστε το αντίθετο κομμάτι μαλλιών. Πάρτε ένα μικρό κομμάτι από το πίσω μέρος του δεύτερου μέρους, διασχίστε το και συνδέστε το με το εσωτερικό τμήμα του μπροστινού τμήματος.

4ο βήμα:

Συνεχίστε αυτή τη διαδικασία μπρος -πίσω μέχρι να πλέξουν όλα τα μαλλιά σας. Βεβαιωθείτε ότι τα κομμάτια είναι μικρά – αυτό δίνει στο στυλ μια εμφάνιση ψαροκόκαλου.

5ο βήμα:

Μόλις τα μαλλιά είναι πλεγμένα μέχρι τις άκρες, ασφαλίστε τα με ένα ελαστικό μαλλιών. Αν θέλετε μια πιο casual εμφάνιση, μπορείτε να χαλαρώσετε απαλά μερικά σημεία της πλεξούδας.

# 3 Γαλλική πλεξούδα – χωριάτικη πλεξούδα – οδηγίες

Herαροκόκαλο πλεξούδα χτενίσματα παιδιά ρουστίκ

1ο βήμα:

Πάρτε μερικά μαλλιά στην κορυφή και χωρίστε τα σε τρία ίσα τμήματα αριστερά, κέντρο και δεξιά.

2ο βήμα:

Ξεκινήστε με το αριστερό τμήμα, σταυρώστε το στη μέση και συνδυάστε το με το δεξί τμήμα.

3ο βήμα:

Στη συνέχεια, πάρτε το δεξί τμήμα, σταυρώστε το στη μέση και συνδυάστε το με το αριστερό τμήμα.

4ο βήμα:

Και πάλι, πάρτε το αριστερό τμήμα και περάστε το πάνω από το μεσαίο. Συνδυάστε το με το σωστό τμήμα … και έχετε ήδη κατακτήσει αυτήν την τεχνική πλεξίματος!

5ο βήμα:

Προσθέστε περισσότερα μαλλιά από τα δεξιά και σταυρώστε τα στη μέση. Προσθέστε περισσότερα μαλλιά από τα αριστερά και σταυρώστε τα στη μέση. Συνεχίστε αυτό το μοτίβο μέχρι κάτω.

6ο βήμα:

Όταν φτάσετε στον αυχένα του παιδιού, φέρτε τα μαλλιά στη μία πλευρά και τελειώστε τα με μια τρίκλωνη πλεξούδα.

# 4 Πλεκτά Μπόξερ – Οδηγίες

μποξέρ πλεξούδες πλεκτά χτενίσματα παιδιά

1ο βήμα:

Αρχικά, χωρίστε τα μαλλιά στα δύο και στερεώστε τη μία πλευρά με μια καρφίτσα για να μην σας εμποδίσει.

2ο βήμα:

Για να κάνετε πλεξούδες μπόξερ για μικρά κορίτσια, πρέπει να πάρετε ένα τμήμα από τη γραμμή των μαλλιών και να το χωρίσετε σε 3 σκέλη. Πάρτε ένα από τα εξωτερικά σκέλη και πλέξτε το κάτω από το μεσαίο σκέλος. Επαναλάβετε με το άλλο εξωτερικό σκέλος.

3ο βήμα:

Ξεκινήστε να τραβάτε τα εξωτερικά σκέλη των 3 κλώνων πλεξούδας σας κάτω από το μεσαίο σκέλος.

4ο βήμα:

Όταν πλέκετε τα εξωτερικά σκέλη κάτω από το μεσαίο σκέλος, προσθέστε νέα σκέλη μαλλιών στα εξωτερικά σκέλη για να ενσωματώσετε περισσότερα μαλλιά στην πλεξούδα σας. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία καθώς συνεχίζετε το μήκος των μαλλιών.

Μια πρωτότυπη παραλλαγή σε αυτό το πλεγμένο χτένισμα 

πλεκτά χτενίσματα παιδικά κορίτσια μακριά μαλλιά

5ο βήμα:

Ασφαλίστε το άκρο της πλεξούδας σας με μια μικρή ελαστική ταινία.

6ο βήμα:

Αφαιρέστε τις πλεξούδες του μπόξερ για περισσότερο όγκο, πληρότητα και διασκέδαση! Για να το κάνετε αυτό, κρατήστε το άκρο της τελειωμένης πλεξούδας σας στο ένα χέρι και τραβήξτε έξω τις βελονιές με ένα μόνο άγγιγμα. Μην τα τραβάτε τόσο μακριά ώστε να χαλαρώσετε τελείως την πλεξούδα σας. Τραβήξτε τα αρκετά έξω για να φαίνονται τα ράμματα πιο γεμάτα και πιο χαλαρά. Αυτό είναι πιο εύκολο να γίνει σε χοντρά μαλλιά, αλλά μπορείτε να κάνετε το ίδιο και σε λεπτά μαλλιά.

7ο βήμα:

Επαναλάβετε όλα τα βήματα με το άλλο μισό των μαλλιών που πλέκετε.

Τώρα ξέρετε ακριβώς ποιες είναι αυτές οι τέσσερις κύριες τεχνικές πλεξίματος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε διαφορετικά πλεκτά χτενίσματα για παιδιά και να χαμογελάσετε κάθε φορά στο πρόσωπο του μικρού σας. Καλή διασκέδαση και καλή τύχη!

Ρίξτε μια ματιά στα υπόλοιπα πλεκτά χτενίσματα των παιδιών από τη συλλογή εικόνων μας!

χωριάτικα πλεξούδες χτενίσματα παιδιά κορίτσια διαγώνιες πλεξούδες πλεξούδες χτενίσματα παιδιά κότσες πλεξούδες πλεκτά χτενίσματα παιδιά αποτελεσματικά χτενίσματα με πλεκτά για παιδιά εύκολα χτενίσματα πλεξούδα παιδιά πλεξούδα χτενίσματα παιδιά αγρότης πλεξούδα στεφάνι πόνι χτένισμα πλεκτά χτενίσματα παιδικά πλεκτά κουλούρια πλεκτά χτενίσματα παιδικές καρδιές πλεξούδες πλεκτά χτενίσματα παιδιά μικρές καρδιές πλεξούδα χτενίσματα παιδιά περίπλοκη πλεξούδα πλεξούδα χτενίσματα παιδιά μακριά μαλλιά

πλεκτά χτενίσματα παιδικά κορίτσια δύο χαλαρές πλεξούδες πλεξούδα χτενίσματα παιδιά μακριά μαλλιά πλευρική πλεξούδα πλεκτά χτενίσματα παιδιά κορίτσι δύο πλεξούδες ψαροκόκαλο πλεκτά χτενίσματα παιδιά κορίτσια πλεκτά χτενίσματα παιδικά μίνι διαστημικά τσουρέκια πλεξούδα χτενίσματα παιδικά μίνι πλεξούδες πλεξούδα χτενίσματα παιδική πλευρά πλεξούδα πλεξούδα χτενίσματα παιδιά ζιγκ ζαγκ πλεξούδα πλεξούδες χτενίσματα παιδικές πλεξούδες πλεξούδα χτενίσματα παιδιά δύο πλεξούδες πλεξούδα χτενίσματα παιδιά μισό ανοιχτό χτένισμα πλεκτά χτενίσματα παιδιά χτενίσματα απόκριες πλεκτά παιδιά πλεξούδες καρδιά κουλούρα πλεκτά χτενίσματα παιδιά κλασικά χτενίσματα πλεξούδας για παιδιά μακριά μαλλιά πλεξούδα χτενίσματα παιδικές πλεξούδες χαλαρά πλεκτά χτενίσματα παιδικά κορίτσια ακατάστατα πλεκτά κουλούρια πλεκτά χτενίσματα παιδιά πρωτότυπα χτενίσματα πλεκτά παιδιά κορίτσια βρόχους κοτσίδα μακριά μαλλιά πλεκτά χτενίσματα παιδιά πλαϊνη πλεξιδα χαλαρα πλεξουδα χτενισματα παιδια καλοκαιρινά πλεξούδες χτενίσματα παιδιά μακριά μαλλιά διαστημικά κουλούρια πλεκτά χτενίσματα παιδιά τάση χτενίσματα πλεκτά χτενίσματα παιδική κουλούρα πλεξούδες μπροστά πλεκτά χτενίσματα παιδιά δύο κοτσίδες μακριά μαλλιά πλεκτά χτενίσματα παιδιά δύο πλεξούδες μακριά μαλλιά πλεξούδα χτενίσματα παιδιά