Σίγουρα έχει συμβεί σε πολλούς και κανείς δεν είναι σίγουρος ότι είστε κλειδωμένοι μπροστά στην πόρτα της εισόδου σας. Αφαιρείτε γρήγορα τα σκουπίδια ή αποχαιρετάτε τους καλεσμένους και ξαφνικά η πόρτα χτυπάει. Μάταια ψάχνεις τα κλειδιά σε όλες τις τσέπες σου, αλλά είναι μέσα στο σπίτι. Μια αρκετά άβολη κατάσταση στην οποία πανικοβάλλεστε γρήγορα! Και ακριβώς σε τέτοιες καταστάσεις μερικοί κλειδαράδες επωφελούνται από μια ανελέητη παγίδα κόστους! Σε αυτήν την περίπτωση, σας συμβουλεύουμε να παραμείνετε ήρεμοι και να έχετε μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να αποφύγετε το ξεκάρφωμα κλειδαρά.

Αποφύγετε μια πιθανή παγίδα κόστους με απλές συμβουλές κλειδαρά

Βρείτε συμβουλές κλειδαρά κλειδαρά

Καλέστε τον σωστό κλειδαρά!

Υπάρχουν μερικά σημάδια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό μιας απάτης κλειδαρά εκ των προτέρων. Βλέπετε έναν αριθμό στον τηλεφωνικό κατάλογο ή στο Διαδίκτυο που ξεκινά με "0900" θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι αυτή η υπηρεσία θα σας προσφέρει ένα ισχυρό ταμείο. Εταιρείες των οποίων το όνομα αρχίζει με "ΑΑΑ" έναρξη, πληρωμένο για να βρίσκεται στην κορυφή των κίτρινων σελίδων. Καλύτερα λοιπόν να μην τους τηλεφωνήσω. Αναζητήστε έναν κανονικό αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση από σοβαρούς προμηθευτές. Εάν υπάρχει κλειδαράς στο χώρο, καλύτερα να πάτε σε αυτούς.

Πόσο μπορεί να κοστίσει μια πόρτα?

Σύμφωνα με μια έρευνα ήταν καθορίζεται μια μέση τιμή, η οποία ωστόσο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το ομοσπονδιακό κράτος. Κατά τη διάρκεια της ημέρας τις εργάσιμες ημέρες η μέση τιμή είναι μεταξύ 60 και 80 ευρώ και τη νύχτα και τις αργίες η τιμή είναι μεταξύ 90 και 120 ευρώ. Παρά την κατάσταση, συγκρίνετε τις τιμές και θυμηθείτε ότι μια τοπική υπηρεσία έκτακτης ανάγκης έχει μικρότερο χρόνο ταξιδιού.

κόστος κλειδαράς δοκιμή κλειδαράς

Διευκρινίστε την πάγια τιμή εκ των προτέρων

Εξηγήστε το πρόβλημα στο τηλέφωνο, καθώς το άνοιγμα μιας κλειδωμένης πόρτας διαρκεί συνήθως στον κλειδαρά περίπου 30 λεπτά. Η αλλαγή κλειδαριάς συνήθως δεν είναι απαραίτητη. Και αν ναι, και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να συμφωνήσετε εκ των προτέρων για μια σταθερή τιμή. Οι σωστές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αναφέρουν τις ωριαίες χρεώσεις και τα έξοδα ταξιδιού απευθείας.

Ζητήστε τιμολόγιο, μην πληρώνετε μετρητά

Όταν ο κλειδαράς είναι εκεί και σας επιτρέπεται να ξαναμπείτε, ζητήστε ένα λεπτομερές τιμολόγιο. Προσοχή στις προσαυξήσεις! Έτσι, μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα προσεκτικά και να τα υπογράψετε μόνο εάν συμφωνείτε με όλα όσα έχουν γραφτεί. Κανείς δεν μπορεί να σας αναγκάσει να πληρώσετε μετρητά!

συμβουλές κλειδαρά κόστη κλειδαρά

Αποτρέψτε αυτήν την κατάσταση εκ των προτέρων

Για να μην χρειαστεί να ζητήσετε τη βοήθεια μιας υπηρεσίας κλειδιού έκτακτης ανάγκης για να μπορέσετε να μπείτε στους τέσσερις τοίχους σας, εξετάστε τη δυνατότητα να αφήσετε ένα διπλό κλειδί σε κάποιον που εμπιστεύεστε (φίλους, γείτονες). Εάν υπάρχει κάποιος έμπορος στην περιοχή σας στον οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε, συζητήστε εκ των προτέρων τις τιμές για το άνοιγμα της πόρτας έκτακτης ανάγκης, ακόμη και εκτός των ωρών λειτουργίας. Πάρτε την επαγγελματική του κάρτα ή, ακόμα καλύτερα, αποθηκεύστε τον αριθμό τηλεφώνου του απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο.

Σας ευχόμαστε να μην μπείτε ποτέ σε τέτοια κατάσταση. Και αν το κάνετε, γίνετε καλά ενημερωμένος, προετοιμασμένος και κρατήστε το κεφάλι σας καθαρό!

   τεστ κλειδαράς κλειδαρά κοστίζει

κλειδαράς κοστίζει το αυτοκίνητο ανοιχτό