Τα πτώση των βλεφάρων δεν είναι σπάνια. Δυστυχώς, αυτά είναι πολύ πιο δύσκολο να κρυφτούν και πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν αυτήν την πρόκληση καθημερινά. Είσαι ένας από αυτούς; Έχεις κι εσύ τέτοια βλέφαρα; Μην ανησυχείς! Σήμερα θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε σωστά τα πτωμένα βλέφαρα και να δώσετε στα μάτια σας μια πολύ πιο προσεκτική έκφραση. Μην νομίζετε ότι έχετε ένα ελάττωμα ομορφιάς. Γιατί αυτό δεν ισχύει καθόλου. Με τη σωστή τεχνική μακιγιάζ και μερικές επαγγελματικές συμβουλές, σίγουρα θα μπορείτε να δείχνετε πάντα τέλεια.

Τι είναι στην πραγματικότητα τα πτωμένα βλέφαρα?

Έχετε πεσμένα βλέφαρα όταν το κινητό βλέφαρό σας καλύπτεται κάπως από την περίσσεια του δέρματος κάτω από το φρύδι. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα πτωμένα βλέφαρα έχουν πολύ μικρό σχήμα, σε άλλες πολύ δυνατά. Και η ποσότητα του περιττού δέρματος συχνά αυξάνεται με την ηλικία. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μερικές γυναίκες ή άνδρες καταφεύγουν ακόμη και στην αισθητική χειρουργική για να λύσουν ριζικά το πρόβλημα. Αλλά αν αυτό είναι πολύ δύσκολο ή πολύ ακριβό για εσάς, θα πρέπει να το δοκιμάσετε με το σωστό μακιγιάζ. Οι συμβουλές και τα κόλπα στις ακόλουθες γραμμές σίγουρα θα σας βοηθήσουν όταν θέλετε να βάλετε σωστά το μακιγιάζ στα γερμένα βλέφαρά σας.

Φτιάξτε σωστά τα πτωμένα βλέφαρά σας και κάντε τα μάτια σας να φαίνονται πιο προσεκτικά

Πτώση των βλεφάρων, ιδέες για μακιγιάζ

Συμβουλή # 1: επισημάνετε το κινητό καπάκι

Για να ανοίξετε περισσότερο το βλέμμα με τα βλέφαρα που πέφτουν και να δώσετε νέα φρεσκάδα στα μάτια, θα πρέπει κυρίως να τα κάνετε να φαίνονται μεγαλύτερα. Γι ‘αυτό οι σκούρες σκιές ματιών στο κινητό βλέφαρο είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος. Πρέπει να κάνεις ακριβώς το αντίθετο. Μετά τη ελαφριά σκιά ματιών, εφαρμόστε μια πιο ανοιχτή σκιά ματιών στο κινητό βλέφαρο.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε highlighter. Με αυτόν τον τρόπο, η προσοχή απομακρύνεται από το γέρσιμο βλέφαρο και το μάτι δεν κλείνει οπτικά.

Πτώση των βλεφάρων σωστά μακιγιάζ συμβουλές μακιγιάζ γάμου

# 2 Συμβουλή: Βάλτε μια ψεύτικη πτυχή

Επειδή η πτυχή του βλεφάρου δύσκολα μπορεί να φανεί ή καθόλου με τα πεσμένα βλέφαρα, είναι περιττό ή και ανεπιθύμητο να τονιστεί με σκούρα σκιά ματιών. Εδώ θα πρέπει να δημιουργήσετε μια ψεύτικη πτυχή των βλεφάρων, για να το πούμε, πάνω από την πραγματική σας. Και αυτό λειτουργεί καλύτερα με τη ματ σκιά ματιών, την οποία εφαρμόζετε με ένα μαλακό πινέλο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ήταν βέλτιστο να χρησιμοποιείτε κάπως σιωπηλούς και σχετικά πιο ανοιχτούς τόνους όπως καφέ, βερίκοκο ή ανοιχτό γκρι και το βράδυ μπορείτε να εργαστείτε με έντονα χρώματα όπως ανθρακί και μαύρο. Περισσότερη λάμψη θα ήταν επίσης απόλυτα εδώ.

Μπορείτε επίσης να βάλετε μακιγιάζ στα πτωμένα βλέφαρά σας πολύ διακριτικά

Πτώση των βλεφάρων σωστά συμβουλές μακιγιάζ και ταξίδια

# 3 Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε σωστά το highlighter

Το highlighter παίζει ουσιαστικό ρόλο εάν θέλετε να φτιάξετε σωστά τα βλεφαρίσματα που έχουν πέσει. Εφαρμόστε αυτό απευθείας κάτω από το φρύδι καθώς και στην εσωτερική γωνία του ματιού. Αυτό ανοίγει το μάτι ακόμα περισσότερο και δείχνεις πολύ νεότερος ταυτόχρονα. Το highlighter μπορεί να είναι ματ καθώς και ελαφρώς λαμπερό. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε εύκολα να το λερώσετε με ένα μπατονέτα. Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα αν θέλετε να φτιάξετε καπνιστά μάτια.

Εφαρμόστε το highlighter κάτω από το φρύδι με ένα μεγαλύτερο πινέλο

συμβουλές για το μακιγιάζ Πώς να φτιάξετε σωστά τα βλέφαρά σας

Ένα πινέλο από μαλακό αφρό είναι καλύτερο για την εσωτερική γωνία του ματιού

συμβουλές Πώς να φτιάξετε σωστά τα βλέφαρά σας

# 4 Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε το eyeliner κατάλληλα

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα υγρό eyeliner, τότε εφαρμόστε το πολύ λεπτά και απευθείας στη γραμμή των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια, επεκτείνετε προς τα έξω σε μια καμπύλη γραμμή όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σκούρα καφέ απόχρωση ή να πάτε για μαύρο. Ακόμα και το λεγόμενο cat eye, φτιαγμένο μόνο με eyeliner, φαίνεται εξαιρετικά ωραίο όταν βάζετε πραγματικά βλεφαρισμένα βλέφαρα. Απλώς βάζετε μια πιο κοντή, καμπύλη γραμμή στην εξωτερική γωνία του ματιού σας και μπορείτε να την κάνετε πιο σύντομη ή μεγαλύτερη όπως θέλετε.

Φυσικά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στυλό eyeliners

καμπυλωτή γραμμή για να φτιάξετε σωστά τα πτωμένα βλέφαρα

Ένα λεπτό μάτι γάτας με τονισμένο, κινητό βλέφαρο

cat eye look βάλτε τα βλέφαρα σωστά

# 5 Συμβουλή: Ορίστε όμορφα τα φρύδια σας

Σίγουρα όμως δεν αρκεί μόνο να κάνεις σωστά μακιγιάζ στα πτωμένα βλέφαρα. Τα καλά καθορισμένα φρύδια είναι απολύτως απαραίτητα για μια όμορφη, άγρυπνη περιοχή των ματιών. Χρησιμοποιήστε ένα σκούρο καφέ kohl ή ειδικό μολύβι φρυδιών και σχεδιάστε τρία σημεία στο φρύδι – ένα σημείο εκκίνησης (στο εσωτερικό), ένα υψηλότερο σημείο (στη μέση) και ένα τελικό σημείο (στο εξωτερικό). Συνδέστε αυτά τα σημεία με σκούρο καφέ σκιά ματιών ή πούδρα φρυδιών χρησιμοποιώντας ένα μαλακό πινέλο. Όταν μαζεύετε τα φρύδια, πρέπει επίσης να προχωρήσετε σωστά και να μην βγάζετε πολύ στο πάνω άκρο, αλλά να αυξήσετε την απόσταση μεταξύ των βλεφαρίδων και των φρυδιών.

Το τέλειο μακιγιάζ για τα πεσμένα βλέφαρα

συμβουλές για eyeliner Πώς να φτιάξετε σωστά τα βλέφαρά σας

Επιπλέον συμβουλές:

  • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διορθωτικούς γύψους (Wonderstripes ή Magicstripes) για να αποκρύψετε σωστά το μακιγιάζ σας. Συνδέονται εύκολα και βολικά στην πτυχή του βλεφάρου και έτσι ανοίγουν ακόμη περισσότερο τη θέα.
  • Για να μην μειωθούν οπτικά τα μάτια, δεν πρέπει ποτέ να εφαρμόζετε ένα μαύρο ή γενικά σκούρο κολλ στη γραμμή νερού. Αλλά αντίθετα. Χρησιμοποιήστε μόνο μια πιο ανοιχτή σκιά ή ένα highlighter.
  • Εάν έχετε πολύ δυνατά, πεσμένα βλέφαρα, είναι καλύτερο να μην βάλετε κανένα eyeliner στο κινητό βλέφαρο. Μπορείτε να δείτε καλύτερα τη μεγάλη διαφορά στην παρακάτω εικόνα.

Βεβαιωθείτε ότι το μάτι είναι ανοιχτό οπτικά και όχι κλειστό!

Σωστό μακιγιάζ για τα πεσμένα βλέφαρα

Ακόμα περισσότερες συμβουλές και κόλπα όταν πρόκειται για τη σωστή σύνθεση των βλεφάρων που πέφτουν:

Οι ανοιχτό μοβ σκιές ματιών ταιριάζουν υπέροχα με σκούρα καστανά μάτια

Μακιγιάζ για φρύδια και βλέφαρα

Πριν και μετά … μια διαφορά που δεν μπορεί να αγνοηθεί

Η πτώση των βλεφάρων κάνει σωστά τη διαφορά

Μετατρέψτε ένα αδύναμο σημείο σε πραγματική αισθησιακή δύναμη με το σωστό μακιγιάζ!

Πτώση των βλεφάρων σωστά συμβουλές μακιγιάζ      συμβουλές για να φοράτε σωστά τα πτωμένα βλέφαρα

Σωστό μακιγιάζ για τα πεσμένα βλέφαρα.Πράσινες σκιές ματιών

Το smokey eyes μακιγιάρεται σωστά για τα πεσμένα βλέφαρα